Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna przez jelopa

idiota, co on odwalil!!!

Polecane posty

Mój mieszka jeszcze z rodzicami ale pracuje. Troszke mi to przeszkadza, ze mieszka jeszcze z rodzicami bo to jest równe z tym ze mamy zero prywatnosci. Ale powoli mu chce przepłumaczyc , ze moze by zacza szukac czegos własnego. i ty pewnie wprowadzisz sie do niego z dnia na dzien :P ? bedziesz potrafiła sie dołozyc do tego ? Bo najwygodniej jest krzyczec ze koles jest jeszcze u mamusi ,gorzej jest to pozniej utrzymac....

No nie wiem...tak się tylko mowi, ale fakt - ludzie są różni, kazdy może inaczej reagować. Ważne, żebyś była konsekwentna w tym co robisz, bo jeśli on zorientuje sie, że gadasz o rozstaniu a potem i tak wracacie do siebie, to bedzie ci jeździł po głowie cały czas.

Wiem. Konsekwencja. Grunt to konsekwencja. Jakiś czas temu podjęłam postanowienie. W ważnych chwilach siadam, i podejmuję ostateczną decyzję. Której nie zmieniam. Choćby się waliło i paliło. I to jest moja ostateczna decyzja.

No to chylę głowę. Powodzenia i dużo siły Ci życzę:-) Zwłaszcza, że teraz taki czas...Sylwester, Święta...wszystko dookoła bombarduje miłością, rodzinnością itp, a tu ludzie sie rozstają, ech...

..Sylwester, Święta...wszystko dookoła bombarduje miłością, rodzinnością itp, a tu ludzie sie rozstają, ech. a ja sie spytam tak ? Kochasz i jestes kochany /a ma to dla ciebie znaczenie czy ktos cie zostawia przed swietami czy tez np 24 .03 ? bo dla mnie raczej to nie ma najmniejszego znaczenia ze jest to okres swiateczny czy tez nie ... rozstanie to rozstanie i zawsze boli ... czy to jest wigilia czy tez dzien hutnika :P

Brat, zgadzam się. Czasem nawet te Święta moga okazac się szczęśliwsze, bo w końcu nie ma osoby z którą wiążą się ciągłe kłótnie itp, w końcu można poczuć wolnosc. Tylko, że ja pisałam to ze swojej własnej perspektywy - zawsze przed świętami nachodzi mnie refleksja tego typu i kiedy słyszę i tym, co się dzieje w związkach dookoła mnie, jest mi jakoś tak przykro, że te "związki" sa tak nietrwałe. To tyle...czasem zbyt wrażliwa jestem.

Prawda, prawda. Dla mnie to też bez znaczenia. A uczucia po zerwaniu. Pewnie - jest ciężko. Ale mam już za sobą jeden długi związek, więc wiem jak to jest. Wierzę, że kafe złagodzi ból ;)

Tu się czlowiek znieczula ;) A ten do mnie "nie zostawiaj mnie teraz samego, nie przed swietami, nie przed sylwestrem" :O Brak słów :O

Gość Patiuszkaaa0
Brat niedzwiedz nie mam zamiaru sie do niego wprowadzac, a on jest tego samego zdania , ze juz powinien sobie cos znalesc bo to najwyzsza pora, a tak rodzice sie we wszystko wtracaja.

Gość Patiuszkaaa0
bezsenna przez jelopa to fest , jeszcze chce sobie pore wybrac kiedy macie zerwac , teraz nie bo przed swietami i sylwestrem ehh

Gość Patiuszkaaa0
A jak w czerwcu to nie bo przed wakacjami :)

:D bardzo możliwe ;)))

Dokładnie! Bo co tu robić całe 3 miesiące...(zakładając, że studiuje;-) Autorko - jeszcze raz siły i spokoju. A dla Wszystkich tu obecnych życzę radosnych i wyjątkowych Świąt. I znikam, bo jeszcze wszystkich prezentów nie zakupiłam;-) 😍

Dziękuję i wzajemnie :)) :* dzięki za wsparcie :): )

Brat niedzwiedz nie mam zamiaru sie do niego wprowadzac, a on jest tego samego zdania , ze juz powinien sobie cos znalesc bo to najwyzsza pora, a tak rodzice sie we wszystko wtracaja. ok ale czesto sie zdarza tak ze bardzo wygodnickie kobiety które facetów którzy mieszkaja w wieku lat powiedzmy 30 za wygodnickich po czym koles wynajmujac czy w lepszym wypadku kupujac swoje M3 po chwili wprowadzaja sie do niego z miłym usmiechem i nastwaieniem ze to juz jest ich:p wiem cos na ten temat bo to przerabiałem .... na szczescie to dziewcze na nowo mieszka z rodzicami :p

madzia to naprawdę ty????????????????????????????????????????????????:D

Gość Patiuszkaaa0
Brat niedzwiedz musiales trafic na taka dziewczyne dla któej te mieszkanie sie bardzo liczyło. Oczywiscie dla mnie to mieszkanie tez by było jakas wygoda nie ukrywam , wiecej czasu dla siebie , nikt by nam nie przeszkadzał lecz narazie z wprowadzaniem nie było by mowy. Moze dopiero po jakims czasie ale nie tak odrazu.

Brat niedzwiedz musiales trafic na taka dziewczyne dla któej te mieszkanie sie bardzo liczy.. to nie tak ze trafiłem na takowa co to sie mieszkanie dla niej liczyło... okazalo sie ze nie tylko mieszkanie ale i portfel moj który jak sie pozniej okzało przeszkadzał jej ze był z materiału z logo firmy JANSPORT a nie od Armaniego ..na szczescie to był tylko epizod w moim zyciu ale nie dziw mi sie ze mam takie myslenie ...skoro miałem takie doswiadczenie

I już mi offtopa zrobili :) No nic, ale też spadam. Trzeba teraz szybko o nim zapomnieć. Chcieć to móc :) Pozdrawiam

Gość Patiuszkaaa0
trafiłes na materialistke;/;/ Ja kiedys maiałąm chłopaka i gdzie nie poszlismy musialam płacic za siebie , a jak nie mial kasy to mial czelnosc jeszcze pytac czy mam 3 zł na piwko ;/

Patiuszka wiem :( na szczescie tak jak pisałem to był epizod 3 tygodniowy .... ale nie generalizujac to zdarzaja sie własnie takie kobiety jak wczesniej pisałem ... takie które wchodza na gotowe idac przy tym na łatwizne ... takie trzeba eliminowac jak najszybciej

Gość kokoakokaoak
zrywaj i to jak najprędzej!nie wiem jak sytuacja wygląda i co nawywijał ale ty go nie kochasz,wręcz nie lubisz więc pozwól mu znaleź kogos,kto będzie go kochal

Gość Patiuszkaaa0
Brat niedzwiedz dobrze ze ten zwiazek tak szybko zakonczyles. Ja ten mój zakonczyłam po 6 miesiecach i z dnia na dzien było mi coraz trudniej zerwac. Decyzje o zerwaniu podjełam przed wakacjami, wyjechałąm zeby nie przychodził i zeby go nie widziec na wakacje a jak wróciłam pod koniec lipca to juz o nim nie myslałąm.

W ramach relacji. Dalej błaga żałuje i prosi. Zero godności. Zero honoru. Muszę niestety przez niego zmienić numer komórki. To już zalatuje patologią :O