Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna przez jelopa

idiota, co on odwalil!!!

Polecane posty

Przegial. Cala noc sie martwilam. To koniec. Kurwa, pozaluje. Nie planuje zemsty, ale oby obudzil sie z zajebistym kacem moralnym. Od dawna sie nosze z tym zamiarem, ale dzis ostatecznie skoncze ten toksyczny zwiazek.

Gość Magdaaaalenka
Nie martw sie i zakoncz taki zwiazek. Ja zawsze gdy nadchodzi sobota zastanawiam sie gdzie mój sie napije. Nie chodzi o zdrady bo jestem pewna ze mnie nie zdradza, ale to picie mnie dobija . Tez sie nosze z zamiarem zerwania.

Kurwa, gdzies musze sie wykrzyczen. Nienawidze go. Po prostu go nienawidze, za to co robi.

No kurwa dobre pytanie. Głupia byłam. Fascynacja, jakiś pociag fizyczny, ale to scierwo jest. Oczywiscie zerwe przez sms. I tak nie ma innej mozliwosci, bo jestem daleko od tego frajera. Chlodny, krotki, rzeczowy. Pewnie po wszystkim bedzie kurwa jeczal i blagal zebym wrocila. Ja pierdole, gdzie sie tacy rodza

No, najpierw wytrzezwieje, potem bedzie blaganie i lizanie dupy. Czas znalezc intelektualistę. Kogoś porządnego. Kurwa, po raz kolejny sprawdza sie teoria ze nie wyglad sie kurwa liczy. Wole brzydala ale porzadnego. Poukladanego.

Gość ejfa
" dzis ostatecznie skoncze ten toksyczny zwiazek." jasne, zakonczysz :| pewnie nie pierwszy raz, co nie?

ejfa, wiesz co, byly burzliwe klotnie, ale nigdy nie bylo tak ze powiedzialam 'to koniec'. Brak było tego ostatniego slowa.. Dzis czuje sie silna. Dzis to zrobie. Dzis nie czuje zadnych watpliwosci.

nie klnij :o :( na pewno będzie będzie błagał :D trafiasz na złych ludzi :) zresztą ja też bym nie mógłbym być z prosta kobieta. Ludzie chyba powinni dobierać się do swojego poziomu.

Na co dzień nie klnę. Dziś mnie roznosi. Siarczyste "kurwa" nawet napisane, pomaga ;) A i racja. Trzeba się dobrać. On typowy prostak nie jest, ale prostakiem zalatuje. Szczególnie zapewne dziś :O Znajdę lepszego. Wiem to. Zasługuję, a co. Nieskromnie, ale taka prawda. Jeszcze znajdę miłość ... :)

Gość duff
tylko wybierz dobrze, a nie polecisz jak kazda kobieta na cialo faceta, albo jego gadke :o

Gość made in china****
a co on zrobil takiego:O

Ale reprymendę dostałam ;) Już koniec przekleństw. Bracie, długo by opowiadać. Lista jego grzechów jest za długa. Oczywiście gdybym zaczęła tu wywlekać, pewnie część okazała by się błahostkami, ale to by trzeba znać całą sytuację, by to obiektywnie ocenić. Powiem inaczej - zawiódł. I to tak, że serce pęka. Potraktował bardzo źle - czuję się po prostu strasznie. Dałam mu szansę - nie skorzystał. Ale chyba kluczowym powodem jest to, że ja go najzwyczajniej w świecie nie kocham, ot cała prawda. A on jest złym człowiekiem. Po prostu. Czy zasługuje na miłość? Nie mi to oceniać. Mogę stwierdzić jednak z całą pewnością, że dużo straci dziś. Cholernie dużo.

duff, no właśnie poleciałam na ciało. Pocieszające jest to, że nigdy na kasę nie leciałam. Nigdy jej nie miał. Często ja stawiałam kino, kawę :O Tym razem poszukam bratniej duszy :)

Gość Annna321
Nie skończysz... :) I mów sobie co chcesz:D :)

Anna, wiem co masz na myśli. Sama neijednokrotnie tu czytałam podobne wypowiedzi i mi się taki obraz właśnie też wysnuwał. Że laska gada, gada, on pobeczy, poprosi i ona zostanie. Jednak ja zyskałam pewność. Znam siebie. Jestem słaba jeśli chodzi o uczucia, ale ta noc mnie zahartowała. Gdy nie śpisz całą noc, co chwila patrzysz na zegarek, czujesz rozpacz, chce Ci się płakać. Spałam 2 h. Wstałam, i ... czuję się silniejsza paradoksalnie.

I jeszcze jedno odczucie. Bicie serca... Dlatego nie mogłam zasnąć. Tak bardzo się denerwowałam. Adrenalina mnie trzymała. Nikomu chyba jednak nie życzę takich nocy. Gdy nie masz pojęcia co się dzieje z ukochaną ( w moim przypadku 'ukochaną' ) osobą. Wiesz tylko, ze coś cholernie nie gra. Ale tam. Już mi lepiej :)

Gość sie zapytam...
a po ile wy macie lat?

Brzmię jak nastolatka? ;) W sumie prawie jestem :O 20 mam. A ten ten starszy. Kilka lat.

A on jest złym człowiekiem. Po prostu. Czy zasługuje na miłość? Nie mi to oceniać. Mogę stwierdzić jednak z całą pewnością, że dużo straci dziś. Cholernie dużo. on chyba juz stracił...moze zył resztka uczuc jakimi cie dazył? zastanów sie lepiej czy jest sens tkwic w tym czym jestes teraz...? skoro koles robi to co robi ? piszesz ze mial szanse ? nie wykorzystał? mysle ze to chyba nie jest duza strata skoro zachował sie jak zachował...

Jeszcze parę refleksji. Kwestia dobrania w związku to rzecz złożona. Jedni mówią, że przeciwieństwa się przyciągają. Zgodzę się, ale dodam, że nie są w stanie być na dłużej ze sobą. Wyjątki potwierdzają regułę. I różnica wieku. Wiek musi być zbliżony. Ja już się ze starszym (więcej jak 3 lata) nie zwiążę. Punkt trzeci - z dala od typów mamisynków!

Cholera, Bracie, bo sprawa wygląda tak, że on mnie kocha. Bardzo. Nie mam zamiaru tego umniejszać. Tylko on chciałby mieć ciasto i zjeść ciastko. Związek to kompromisy. No i kwestia dobrania. On nie jest towarem, który mogę dowolnie zmienić. Więc po prostu muszę go zostawić.

Gość 3 lata
to duzo starszy? :D i tak mezczyzni sa o 3 lata"cofnieci",choc w penym wieku to sie wyrownuje :D Twojemu sie chyba nie wyrownalo ;) Nie nerwuj sie,szanuj siebie,a inni beda Cie szanowac.

Cholera, Bracie, bo sprawa wygląda tak, że on mnie kocha. a to zalezy co oznacza dla ciebie kochanie ? jezeli to co opisujesz ,to tak na zdrowy rozum to bys chciała tylko posiadac a nie kochac ...