Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qurczak234

jak zmienilo sie Wasze cialo po ciąży? Zdecydowałbyscie sie ejszcze raz na ciążę

Polecane posty

Gość qurczak234

Hej :) Jak zmienilo sie Wasze cialo po ciązy?

Gość Moodycrazy
nikt sie nie wypowie bo każda wygląda jak worek po ziemniakach

Gość vinnlly
Ja jestem zachwycona przed ciaza wazylam 55 kg.. teraz 53..przytyłam tylko 8 kg moze dlatego łatwo wszystko mi zeszło odrazu po porodzie..opieka nad maluszkiem -dodatkowe kg noi karmienie kiedy mizernialam w oczach...brzuszek pocwiczylam.. i w 2 mies byl superplaski.. rozstepów zero... i mamy pieknego wymarzonego synka:) Obecnie znajduje na wszystko czas by o siebie dbac i trzymac forme...jak cwicze maluch lezy obok mnie i z zainteresowaniem sie przyglada co mama robi:) Biust jedrny choc nadal karmie zobaczymy jak to bedzie wygladało jak zakonxze karmienie wiec sie nie wypowiem tutaj;) Ogolnie jestem zadowolona:) Warto naprawde poswiecic te 9 mies:) Pozdrawiam!

Gość bajkaa _
moje faktycznie wyglada jak worek po ziemniakach mam rozstepy ,obwisłe cycki i nadwage (jeszcze :)) poprawiła mi sie cera za to mam śliczną córke i co to k* za pytanie?!!

Gość qurczak234
Pytanie jak najbardziej naturalne moim zdaniem

Gość vinlly
Bajka a ile przytyłas? Gratuluje córci:):*

w ciazy przytylam 20kg.i powrot do wagi z przed ciazy troszke trwal. ale teraz jest dobrze.cycki mam na miejscu(wieksze o rozmiar niz przed ciaza).rozstępów nie mam(co mnie bardzo zdziwilo i ucieszylo) .po porodzie wlosy mi wypadaly jak szalone,ale teraz juz jest ok(bralam witaminy).cera tez ok(zero krostek,przebarwien itp).no i brzuch-z nim bylo najgorzej.ale teraz jest płaski.zawsze myslalam ze po ciazy bede wygladac zle,ale jestem mile zaskoczona.zdecyduje sie na ciaze jeszcze raz,ale za 2 lata.(teraz moja corka ma prawie 3 latka) PS.ale przyznam ze jak ogladam fotki z dnia porodu to nie poznaje siebie :O wygladalam jak 40 letnia opuchnieta kobieta(opuchnieta bo rodzilam 11 godzin) .mam prawie 28lat.

Gość bajkaa _
ile?...30 kg wygladałam jak monstrum ale zrzuce córke mam piękną sama jestem w szoku:)

jestem dopiero 3 tygodnie po porodzie. cycki bez zmian bo mam mało pokarmu (więc przynajmniej to zostanie niezmienione :) ) a tak poza tym to pipka zszyta, rozstępy na brzuchu, póki co obwisły brzuch ale po połogu zamierzam z tym walczyć. no i jeszcze 8 kg na plusie czy zdecydowałabym sie jeszcze raz? obok mnie leży moja córeczka i jak patrzę na nią to odpowiedz jest oczywista JASNE, ŻE TAK :)

Gość vinylly
Bajka pomalutku:) Jak karmisz piersia szybko Ci zleci... zobaczysz:)Ogranicz tylko słodycze:) Niektórym wrecz wyzsza waga po porosdzie dodaje uroku.. mam kolezanke,ktora urodziła 2 mies temu...przed ciaza wazyla ok 45 kg... przy 173 cm :/teraz ok 60 kg.. i wyglada o wieeeeeeeeeeelke bardziej sexy niz przed ciaza!!! :)

Bazylia - ja po porodzie wyglądałam jak smierć :( blada, wręcz zielona, zapadnięte policzki... rodziłam 19 godzin

ja przed ciaża 53 wazyłam dzis 51 :) w ciazy bylo na plusie 12 brzuszek płaski piersi jedrne jedynie slad po cc ale juz nie widoczna mała kreseczka by szybko schudnac pływałam mam slicznego synka było warto :)

Gość vinlly
Tak najgorzej to z tą pipka.. tez przyznaje racje...juz jest lepiej niz np tydz po porodzie..ale na pewno bede chciała miec jeszcze jedno dziecko w przyszlosci! Tez sadze ze 2-3 lata mam obecnie 22 lata.

Gość rRoteria23
ja przytylam 30 kg

meaa>>ale obie wiemy ze warto bylo :) gratuluje coreczki .PS.jakbym miala rodzic tak dlugo jak Ty,to chyba bym sie spakowala i uciekla do domu i darowala sobie dalsze meczarnie :D

Ja mam 2 kg wiecej, troszke rozstepow na brzuchu (nie widac ich w ogole), i mniej jedrne piersi, bo karmilam 10 m-cy:) Ale jestem zadowolona, wygladam prawie tak samo jak przed ciaza:) Oczywiscie ze zdecydowalabym sie poraz kolejny na dziecko:) Jesli sie o siebie dba, to wyglada sie ladnie:) Oczywiscie, ze sa rzeczy niezalezne od nas, typu: rozstepy i mniej jedrne piersi (nawet przy smarowaniu kremem), ale to nie katastrofa:)

Gość dynguskowaa
Z moch obesrwacji wynika..ze kobiety, ktore rodza w wieku 20-25 lat. szybciej wracaja do takiej samej formy sprzed ciazy, rowniez szybciej te które maja synków niz te które maja córki... noi oczywiscie te ktore przytuly w ciazy 10-12 kg... niz te co pow np 15 kg...

Bazylia - :) miałam takie myśli hehe w połowie błagałam o znieczulenie (nie dali bo nie było anestezjologa) a męża błagałam aby mnie dobił... gdyby można zrezygnować w połowie to bym sobie odpuściła hehehhe no ale było minęło :D teraz cieszę się śliczną córcią 🌼

Gość rRoteria23
meaa co ty mówisz?! aż takie męczarnie kobiety muszą przchodzic?? a facet ma dziecko za darmo!! :? :/ : :///////////////////// chory świat "w połowie błagałam o znieczulenie (nie dali bo nie było anestezjologa) a męża błagałam aby mnie dobił." ;( wspolczuje

Gość weedsd
do dupy takie życie

Gość mrs beer
No cóż... ja bym się nie zdecydowała. Ale nie ze względu na ciało PO ciąży ile przez nawał obowiązków przy dziecku. Jedno odchowałam i nigdy, przenigdy nie dałabym się dobrowolnie namówić na powtórkę. No ale los zdecydował za mnie. :O Gumka nam pękła i teraz już 6 miesiąc mi mija.

Gość rtrtrtgrgtr
ide sie wysterylizowac

Gość rtrtrtgrgtr
;(

Moje cialo sie nie zmienilo, piersi takie same ( ale mialam malo mleka i karmilam tylko 3 miesiace) rozstepow nie dostalam, cellulitu i zylakow tez nie. Przytylam 13kg. Mam tylko blizne po cesarce. Czyli zle nie bylo ze mna :) Czy sie zdecyduje kolejny raz na ciążę? Wątpię :D

ja rodzilam 23 godziny a wcale nie wygladalam jakbym miala zaraz zejsc z tego swiata :-P wg mnie dlugo ale warto bylo za to dugi porod 4 godzinki do samego konca usmiech z twarzy mi nie schodzil ;) co do ciala po 1 porodzie zrzucenie tego co przytylam (22 kg ) zajelo mi troche czasu , ale jezeli chodzi o napietosc skory itp, to z tym nie mialam zadnego problemu nie mam takze rozstepow na brzuchu itp, jedynie spod piersi- no ale to czuje tylko ja nie mialam zadnej oponki, flaka itp bardzo szybko brzuch wrocil do normy a po 1,5 roku wg mnie wygladalam lepiej niz przed zajsciem w ciaze cycki nie urosly w czasie ciazy i karmienia to nie mialy z czego spadac ;) po drugiej ciazy widze ze nie stercza jak kiedys, ale mysle ze dobry krem i cwiczenia kiedys przywroca im dawny ksztalt, narazie nie jest zle ;) zostalo mi ok 12 kg do zrzutki :-o jestem okropnie leniwa, ale dam rade ;) ogolnie nie jest zle i jestem raczej zadowolona chociaz jak patrze na moja przyjaciolke ktora po w ciazy prztyla 11 kg a po 3 miesiach miala na minusie 20 to az mnie zazdrosc lapie do tego cwiczyla i ma idelanie plaski brzuch, tez bym tak chciala, miec tyle zaparcia ;)