Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstatnieTango

Co sądzicie o takiej sukience na Sylwestra?

Polecane posty

Gość OstatnieTango

Witajcie! Od 2 tygodni szukam sukienki na Sylwestra i kompletnie nic mi się nie podoba, no prawie nic :) Znalazłam takie trzy zestawy, mierzyłam i wyglądam okej. Jutro postanowiłam iść na zakupy więc jutro chcę już zakupić tą sukienkę, dodatki, buty i mieć wszystko z głowy. Jak wam się to podoba i czy wogóle się nadaje? http://www.digital-artists.eu/wiosna/ 1. kreacja to strona 3, obrazki środkowe (te czarne) 2. kreacja to strona 14, lewy dolny róg - suknia długa 3. kreacja to strona 15, to w prawej kolumnie druga sukienka z bolerkiem. I co? Pewnie masakra sobie myślicie.

Gość xyz2008
Najbardziej podoba mi sie druga... tylko mogłaby być za kolano Trzecia też jest okej jeśli pdoba Ci sie ten kolor

Mi się żadna nie podoba. Ewentualnie coś w stylu tej trzeciej ale nie ten kolor.

Gość a mnie sei pdoba spodnica
i zakiet ten 1 pomarszczony:) potem to mzoesz jeszcze wykorzystac, a takie suknie to potem do niczego:o poza tym suknia 2 beznadziejna:O suknia 3 oryginalny kolor ale bolerko powinno byc nie czarne bo ją "przytłacza":o

Gość zadna ewenualnei z tych to
str 15 lewy gorny, str5 prawy srodkowy, str 4 lewy srodek, str 2 lewa gora. male przerobki byloby w miare si:)