Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

do brata zaraz przyjdzie dziewczyna a on wygania mnie z domu

Polecane posty

jezu przeciez mowie ze to ktos sie podszyl chyba nie uwierzyliscie ze moglabym sobie tak zartowac npz rodzicow super ale pewnie teraz mi nikt nie uwierzy:(:( 😭 a szkoda.....bo czulam sie juz lepiej jak mnie rozumial yscie i wspieralyscie ale coz widac ktos glupi sie podszyje i juz kazdy wierzy :(:(:(:( w kazdym badz razie porozmawiam z bratem i moze jakos sie dogadamy mimo wszystko dziekuje wam za wsparcie i rady 🌼

Gość obserwatorka z boku
i UCICHŁA autorka topicu widac ze to byly zarty lub prowakacja niepotrzebnie wyzwalsyscie inna dziewczyne ktora od razu wyczula sytuacje takie jest forum i dlatego trudno uzykasc porade gdy ktos jej naprawde potrzebuje przykre ale takie zycie

Gość racja olenka21
ale wy dziwni jestescie dobrze wiecie ze na tym forum wiele razy sie ktos podszywa pod kogos a wy zaraz wierzycie?a hh szkkpda slow do autorki pogadaj z bratem wyjasnij co cie denerwuje ustalcie zasady inaczej sie nie dogadacie

Gość lusesitka
i co autorko,są juz czy nie

sa sa sskorzystalam z rady i sie zamknelam w domu hehe otworzylam po chwili mowiac ze zasnelam hehe

Gość cvghnyut
i jak zamierzasz dalej to rozegrac

Gość obserwatorka z boku
topic umarł smiercia naturalna a jaki morał z tego? autorka oszukiwala nas wszytskich...

jesli sie nie zmyje do 22 to zaprowadze tam malego w pizamie mowiac ze chce spac bo dosc pozno mam nadzieje ze dam rade poslucham waszej rady jak sie nie zmyje o 21 to bedzie siedziec do polnocy:O

zupełnie nie rozumiem autorki tpoicu. ma swój pokój, dlaczego więc gdziekolwiek ma wychodzić? brat chce się poprztykać ze swoją panną, droga wolna, w końcu nie robi niczego złego. niech sobie zamek w pokoju zamontuje żeby miał spokój... to też jego mieszkanie i ma prawo przyrowadzać do niego dziewczynę. gdyby to byli kumple, rozumiem można się wkurzyć, ale jak sobie chłopak w pokoju z dziwaczyną przesiaduje to co w tym złego? a autorka niech weźmie jedenastolatka do swojego pokoju, albo tak się niech rozdzielą tymi dwoma pokojami, żeby było najwygodniej. kompromis w jedną i w drugą stronę. niedługo brat sam założy rodzinę i albo się wyprowadzi, albo będziesz musiała tą sytuację zaakceptować na stałe. bywa ;/