Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

do brata zaraz przyjdzie dziewczyna a on wygania mnie z domu

Polecane posty

Gość agniesiaaaaa
kiedys bylo tak ze jak ona przyszla to zakneli sie w pokoju a maly siedzial sam calyczas u mnie bo mnie akurat nie bylo a on sie anwet nie zainteresowal cosie z nim dzieje nie wspomne juz o tym ze raz zamknal tak drzwi ze nie mielismy z malym jak wejsc bo oni sobbie zasneli:O:O:O

Gość masz 22 lata i nie umiesz sie
to straszne !!!!! mnie tez frustrowala by taka sytuacja !

rozumiem ze jestes zla na jej widok.wolalabys aby ona nie przychodzila,zebys maial brata dla siebie.......musisz zrozumiec to jest milosc.Zobaczysz Ty kiedys tez bedziesz ze swoim ukochanym tak spedzala czas.....musisz to zaakceptowac .

Gość sghbwefklaeio
o kurka,i wy sie zajmujecie bratem młodszym?? no ale powiedz czy juz przyszła Pani cizia

Gość agniesiaaaaa
wiesz tak jest my sie nim zajmujemy ja juz nie daje rady ja z chlopakiem tak nigdy nie robilam:O poza tym wkurza mnie to jescze jej nie ma wyszedl teraz po nia:O

Gość do ona 82
Chora jestes czy nie przeczytalas tematu do konca????? TU NIE CHODZI O ZAZDROSC O BRATA !!!! Ale o to jak postepuja spotykajac sie w ciasnym malym mieszkanku gdzie jest mlodszy 11leti braciszek. ;]

Gość agniesiaaaaa
wkurza mnie ze teraz ja sie nim zajmuje bo on ma w glowie ta cizie rozumiem milosc dziewczyna ale tez powinien mi pomagac w opiece nad nim a nie ciagle tylko ja:O nie jestem zazdrosna o niego to moj braqt zycze mu jak najlepiej ale wkurza mnie ze ona tak czesto przylazi i tylko u nas sie spotykaja

Proszę Cię, jakiego Ty masz brata nieodpowiedzialnego? I co, tak staliście pod drzwiami do rana? Może 22 lata to za dużo, żeby chodzić i skarżyć tacie, ale może on by przemówił bratu do rozumu. Sorry, ale co ten Twój brat wyprawia :o

Gość patypatka
dzis postaw sprawe jasno, nigdzie nie wychodz, chodz obie luzno po domku, a jak przyjdzie odpowiednia godzina, zapukaj do nich i powiedz ze chcesz polozyc brata do lozka. i tyle DASZ RADE??

Do "do ona 82" napisalas Chora jestes czy nie przeczytalas tematu do konca????? przeczytalam temat do konca i wszystkich wypowiedzi? a Ty .......widze ze nie w temacie jest wiecej moich wypowiedzi.czytaj uwazniej!

Gość patypatka
WLASNIE DAJ MAŁEGO DO ICH POKOJU I TYLE !!! A TY POWIEDZ ZE DZIS NIECH ON SIE NIM ZAJUMUJE I ZE MALY DZIS U CIEBIE NIE SPI. NIECH ZROZUMIE !! PS A GDZIE WASI RODZICE?

Gość agniesiaaaaa
siedze i nie wychodze:D czekam az ksiezniczka przyjdzie hehe poza tym ja sie ciesze ze on kogos ma zasluguje na to zrobil sie milszy dla mnie :D ale coz tego jaks ie tak zachowuje? stalam pod drzwiami i walilam az sie obudzilioczywiscie weszlam krzyknelam tak zeby ona slyszala "dzieki ze zamknales drzwi" za 15 mic sie zmyla hehe

Gość agniesiaaaaa
pisalam juz o rodzicach tata mieszka daleko mama nie zyje:(

Gość patypatka
DZIS POSTAW SPRAWE JASNO, CO ZAMIERZASZ??????

Gość sghbwefklaeio
no sorki, ale czego ty oczekujesz ?? ze młody facet moze byc odpowiedzialny??niektórym to nawet na starosc nie wychodzi. faceci tak maja, ze nie mysla, przecie nawet ojcowie zwlaja wszystko na zone, albo inne kobiety w rodzinie.

Gość sghbwefklaeio
spytaj sie, ale tak milusio czy nie mogli by czasem spotykac sie niej. zapytaj sie jak beda razem

muszi nauczyc brata ze nie bedzie mial wolej chaty jak tylko chce,bo bedzie to dla niego zawygodne i uklad sie nie zmieni. siedz sobie,nie wychodz.a czasem zaplukaj im do pokoju i popros grzecznie zeby razem zajeli sie mlodszym bratem bo masz cos waznego do zrobienia i nie chcesz zeby Ci prtzeszkadzal......moze w koncu zaczna spotykac sie u niej w domu

Gość Ellwen
uważam,że jesteś za dobra dla twojego brata! ja na twoim miejscu nie wychodziłabym nigdy z domu! a o godzinie 22 powiedziała, że jest już późno i wasz młodszy braciszek powinien iść spać i położyła go do jego łóżka w pokoju brata. i wcale bym się nie przejmowała, że brat się wkurzy. A jak ta jego dziewczyna miałaby trochę oleju w głowie to by się domyśliła, że powinna wcześniej wychodzić.

Gość agniesiaaaaa
zawsze byl odpowiedzialny opiekuje sie malym od 4 lat a teraz jak ona przychodzi to w ogole nawet jak maly jest sam sie nim nie zajmnie ost powiedzial mi ze" on ( tzn maly)sam sobie da rade":O juz nie mam na to sily 😭

Gość WHITELINE***
a czego wy zyjecie? pracujesz ty albo twoj brat bo cala ta sytuacja jest dziwna co opisalas...

Rzeczywiście, przez chwilę pomyślałam, że facet może być odpowiedzialnym stworzeniem... mój błąd :o Skoro do brata nie dociera, to bym mu zagroziła, że następnym razem ją wyproszę i tyle. Albo bym się jej zapytała, czy jej to nie przeszkadza, że ja muszę z własnego domu wychodzić, jak ona przychodzi? To trochę chore jak dla mnie, że ona przychodzi tylko na noc. W ogóle coś robią oprócz uprawiania seksu? :P

Gość agniesiaaaaa
nie weim co oni robia dla mnie tez to troche dziwne ze ona zawsze tak przychodzi oboje pracujemy

Gość sghbwefklaeio
ale to bedzie ciezko, jak mały podrosnie, pojdzie do gimnazjum to bez rodziców moze zamienic sie w potwora. ty sama mozesz nie dac rady. ale ze go wam nie zabrali??czy adoptowaliscie go??

Gość agniesiaaaaa
wlasnie nic nie robia gasza swiatlo i wlaczaja kompa i tak zawsze nigdzie nie wychodza nic:O

Gość agniesiaaaaa
jestesmy rodzina zastepcza ale to chyba nie otym bede pisac

Gość uuuuuu
no to poprostu zamknij drzwi i se zasnij:D

Gość patypatka
pewnie sie "grzmocą" i dlatego chca zebys wychodzila. maly moze nie wie o co chodzi. a myslisz ze dlaczego zostawili tak zamkniete drzwi i nie otwierali. zasneli aha jasne, albo i zasneli ale wiadomo po czym PRZYSZLI JUZZ/??

Gość agniesiaaaaa
jeszcze nie