Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hazel123

Po jakim czasie zaczelyscie uprawiac sex z facetem?

Polecane posty

Gość Hazel123

Po jakim czasie bycie razem zaczelyscie uprawiac sex z facetem? Po jakim czasie wypada zaczac zbey nie wyjsc na łatwa ani na krolowa z lodu??

Gość takatamse
po miesiacu

Gość -P
Królową z lodu? Wow! Co za określenie :-) Jeszcze takiego nie słyszałam...

Gość mlodaa zona
po 8 miesiacach serio i bardzo dobrze ze po takim czasie :)

Gość my zaczęliśmy po roku
i bardzo się się z tego cieszę. Po pół roku powiedział pierwszy że mnie kocha. Bardzo to w nim cenie, że nie rzuca słów na wiatr i że mnie szanuje:) Jesteśmy razem 4,5 roku:)

Gość takatamse
Po 4 latach??????? I Wy to wytrzymaliscie????????

Gość seksoholik
a co za roznica?

Gość seksoholik
wyszlam z kapieli jeszcze nie wyjechalas?

Od siebie dodam, że dla mnie dużą różnicę robi fakt, czy kogoś znam już jakiś czas, czy dopiero co się poznaliśmy i zaczynamy spotykać. W tym drugim przypadku bym potrzebowała o wiele więcej czasu i na pół roku by się pewnie nie skończyło... już tak mam :P

Gość seksoholik
a dlaczego taka zachowawcza jestes ze pol roku minimum?

No a co po miesiącu znajomości wiem o drugim człowieku? Że jest trochę mniej obcy to mam już wskakiwać do łóżka z nim? Ja tak nie mogę, muszę się oswoić z nową osobą, żeby coś było ten teges :P

nie macie zasad dziewczyny. Co to miało być za pytanie: \"Po 4 latach??????? I Wy to wytrzymaliscie????????\" , a czyżby był jakiś określony czas związku, po którym trzeba iść z chłopakiem \"do łóżka\"?

Gość seksoholik
dla mnie nie ma roznicy po jakim czasie idzie sie do wyra

z moim pierwszym facetem ( pierwszy raz ) po 6 miesiacach z meżem po 2 tygodniach ale nie byl to rekord :D :P

Gość guglinka
po 6 miesiącach,znamy się od urodzenia,w lipcu bierzemy ślub,to mój pierwszy partner :)

Gość seksoholik
jak was facet bedzie chcial szurnac to i poczeka pol roku,wydupcy i zostawi

Po miesiącu. Nie rozumiem idei czekania nie wiadomo na co rok, dwa albo nawet dłużej... Nie przespałabym się z facetem z którym nic mnie nie łączy (tzn nie jestem z nim w związku) ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie czekać rok na seks, bo przeważnie jeśli już z kimś jestem to ta osoba bardzo mnie pociąga fizycznie i nie mogłabym się doczekać :) oczywiście bez przegięć w drugą stronę: seks na pierwszej randce też średnio mnie kręci. Uprzedzając komentarze: spałam tylko z jednym facetem, na seks zdecydowaliśmy się po miesiącu, byliśmy razem 4 lata.

Gość Hazel123
Nie prosze o odpowiedz facetow bo w wiekszosci przypadkow kazdego mozna uwiesc na pierwszej randce, chodzi mi o opinie kobiet. Wiadomo ,ze mam ochote zrobic to jak najszybciej, jestem młoda i buzuje we mnie burza hormonow ale z drugiej strony nie nie chce by bylo to cos bezuczuciowego co posuje tylko nasze relacje.

chcesz to zrobić jak najszybiciej, - ale po co? jaki to ma sens? Facetom, którzy szukają żon najbardziej zalezy na tym, by kobieta była dziewicą, żeby była czystą. Faceci piszą często (na innych forach na kafeterii), że nie chieliby ożenić się z kobietą, która spała z innymi.

do Złoty: czyli chłopak, który nie akceptuje/nie lubi kobiet, które sypiają z byle kim i zależy im na tym, by szybko to mieć z głowy, nazywasz gejem? - cos Ci sie chyba pomyliło...