Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Aniołek

jestem zszokowana!! on kazał mi..

Polecane posty

Gość seksoholik
ja sie pisze i moge isc z Toba;)

jezu.. nie wiem co mam myśleć.... mówił, że nie mogę mieć 1 partnera.. i że jesli bede miała okazje to to pozniej zrobie z czystej ciekawosci z innym.. i woli zebym teraz to zrobiła....... normalnie nogi się pode mną ugięly!!

Gość co to znaczy KAZAŁ
kazać to sobie może... Co ty niewolnicą jego jesteś? Gratuluję wyboru faceta.

ja mu powiedziałam ze tego nie zrobie.. ale po prostu jestem tak zszokowana.. ja nie wiem co mam teraz zrobić.. co mu powiedzieć.. na pewno nie pojde do łóżka z nikim innym i nie chce go też oszukać.....

Gość Kubek w groszki
pewnie sam chce to z kimś zrobić i zwala na Ciebie proste :)

Gość co to znaczy KAZAŁ
to znaczy że traktuje cię jak przedmiot a nie kogoś, kogo kocha, szanuje i myśli poważnie o związku. Poslij go na drzewo

aaaaaaa to o to chodzi on sie boi że go zdradzisz to twój pierwszy partne?? wiesz nie dziwie sie mu ja nie chiam miec jednego faceta w życiu bo to nudne ciekaosc jak to jest z innym i takiego tez szukałm faceta

Gość posluchaj
Nie pisz wiecej slowa Jezu i nie powtarzaj, ze jestes zszkowana i bedzie dobrze. A jak bedziesz miala ochote, to zrob to z wlasnej nie przymuszonej woli.

On w wyrafinowany (a raczej głupi) sposób powiedział Ci: chcę bzykac inne, narta! Sorry, tak już jest. Niektórzy faceci nie mają jaj i wolą wyjść na idiotów.

ja te jestem jedynym facetem mojej kobietki. i rozumiem Twojego mena po części. taka prawda że predzej czy później jak będzie między wami źle, jak pojawi sie ktoś inny będziesz miała dodatkowy argument za tym aby zdradzić: "a bo on sobie szalał i miał wiele a ja tylko jego.." rozumiesz? nie sądze aby naprawdę chciał aby inny facet Cie dotykał i pieprzył, jest to też forma sprawdzenia Ciebie, Twojej reakcji.. nie doradze Ci nic ciekawego, rozumiem gościa. też mam takie mysli.

Gość Gratuluję wyboru faceta

Nie ma nic nienormalnego w jego propozycji/stwierdzeniu. Znam kilka mężatek które nie miały wcześniej innych łóżkowych partnerów i teraz gryzą się z myślami jak to jest z innym - 2 sprawdziły - z czystej ciekawości bo nie wytrzymały

Ja jestem z facetem który jest moim pierwszym i ( ostatnim ) jak na razie Ale Acccc ma rację bo jak tylko zaczyna się coś \" chrzanić\" to przychodzą głupie myśl;i do głowy j. Jak to by było z kimś innym. Czysta ciekawość. Dobrze ze to tylko na myślach się kończy. Pozdrawiam

maleńki aniołek cięzko Ci coś doradzic. naprawdę. sam jestem w takiej sytuacji tylko po drugiej stronie:P kłamstwo nie jest dobrym rozwiązaniem ale w tej sytuacji może byc jakimś wyjściem. możesz zrobić tak: powoli dopytywac sie czy na pewno tak chce, czy jest pewny itp itd. dowiedz się np jak on to sobie wyobraża czy masz wyrwac obcego w klubie czy z jakims kumplem to zrobic, jak już się okresli to dobrze to rozegraj, wiarygodnie i powiedz że to zrobiłaś i żałujesz bo koles był egoistą i w ogóle nie było Ci dobrze, że skes bez uczuć jest do dupy..że się zraziłaś itp..wywołasz zapewne u niego poczucie winy ale trudno, sam tego chciał. w ten sposób on dostanie to co chciał , czyli pewność i spokój, a Ty nie zrobisz nic wbrew sobie (seks na siłe, jesi nie czujesz takiej potrzeby z kimś innym to bardzo zły pomysł). pomyśl nad tym... kłamstwo, jeśli nie jest egoizmem, a ma na celu dobro, bo zakładam że chcesz dobrze, tak naprawde kłamstwem nie jest;)

Gość ale glupia jestes
jak to co masz zrobic, to co chcesz. co facet ci kazal sie z kims innym przespac i ty nawet jak tego nie chcesz to to zrobisz bo on tak kazal. No pieprznij sie w glowe dziewczyno, o co ty wogole pytasz

Nie chce tego robić bo bede się czula jak szmata w stosunku do niego..on też z jedenj strony chce z drugiej nie.. no bo kto by chciał, żeby jego partnera ktoś dotykał..? Myślałam nad tym calą noc... no ale nie podjęlam decyzji.. Tak jak mówicie, jak się bdzie coś pieprzyć między nami gdy już będziemy mieli dzieci i w ogole to wiem, że wtedy by mi tego nie wybaczył... ale wiem, że będzie Nam ciężko teraz jeśli to zrobie.. Nie wiem jakie wyjście jest najlepsze.. chyba nie ma takiego bo i tak źle i tak niedobrze:/