Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klara123

moja przyjaciłóka mnie odpycha

Polecane posty

Pomuzcie mi mój problem polega na tym ze gdy chce sie przytulic do przyjaciółki ona mnie odpycha nie pozwala mi ...nie rozumie dlaczego tak jest .Ja jestem osoba która potrzbuje miłosci przyjacielskiej powiedzcie czy cos jest ze mna nie tak napewno nie mam skłonosci do homoseksualizmu

Gość tak__
jak sie kleisz do kobiety to moze i masz tez bym ci na to nie pozwolila :o

Ale przeciez to jest tylko przytulanie a po za tym wiem ze nie jestem lesbijka i nie pociaga mnie w zadnem sposób

kurcze nie uwazajcie mnie za jakąś lesbijke nie jestem nia i nigdy nie bede poprostu od czasu do czasu potrzebuje sie przytulic i tyle

Gość pojfh
A co w tym dziwnego? Kazdy ma inne granice, wiele osob nie lubi zbyt blisko siedziec obok znajomych, a co dopiero sie do nich przytulac. Ja tez tak mam, nawet nie caluje nikogo (poza moim chlopakiem) na powitanie, bo sie glupio czuje. Nie lubie tego, uwazam, ze to zbyt duza bliskosc. Powinnas uszanowac granice kolezanki, jesli nie chcesz doprowadzic do tego, ze ona przestanie sie z Toba spotykac.

ALe widziesz z innymi normalnie pozwala im sie przytulac a mi nie no to ja juz sama nie wiem

Gość pojfh
Mysle, ze robisz z igly widly. Jak ci brakuje przytulania to znajdz sobie faceta, a przyjaciolke traktuj jak przyjaciolke, a nie jak maskotke do tulenia.

Cos Ci powiem wiesz ja jej nie traktuje jak maskotki do tulenia ja ja kocham jak siostre ...kazdy potrzebuje miłosci przyjacielskiej a chłopaka mam ale to jest inna miłosc

Gość pojfh
Nie umiesz przyjac do wiadomosci, ze nie kazdy potrzebuje milosci przyjacielskiej?? Twoja kolezanka nie chce, zebys sie do niej przytulala, wiec to uszanuj.