Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokodylka

Grzybica?? skaaaad??

Polecane posty

Gość Krokodylka

jestem z mezczyzna od roku, nie mam innych partnerow, nie korzystam z publicznych toalet, nie chodze na solarium, ani na basen, myje sie 2 razy dziennie, pije duzo jogurtow... dlaczego wiec z infekcji pochwy popadam w kolejna i kolejna... myslalam, ze moj jest nosicielem czegos, ale bylismy u urologa i jest zdrowy... skad to wieec?? dodam, ze wczesniej nie mialam problemow... niedawno robilam wymaz i bylo ok... az glupio mi znow isc do lekarza... :/

Gość Krokodylka
od 2 miesiecy biore jasminy... a to moze miec zwiazek?

grzybki naturalnie u nas występują i są naturalnie zwalczane przez florę bakteryjną pochwytabletki zmieniają ph śluzu i możliwe jest wystąpienie grzybicy (brak ochrony flory bakteryjnej)info o skutkach ubocznych znajdziesz na ulotce tabletek, wymieniona jest między innymi candydoza pochwy

Gość Krokodylka
yhh a jest cos czym mozna zapobiegac takiej grzybicy?..

Lactovaginal albo provag, wg uznania jedno dopochwowe drugie doustne.

ja brałąm kiedys stadiril 30 i miałam ciagle grzyba jeden sie skonczył 3 dni cisza i znów swedzenie miałam dosc leczenia zminiłam gina przez przypadek bo mój na urlopie był a aj nie dawałm rady funkcjonowac i powiedział ze to tabletki wpywaja na moja flore bakteryjna i zminił mi tabsy biore Yasmin i dzieki bogu spokój :) może u ciebie własnie tęz tak jest

Gość cosinuss_
ja poszlam dzis do gina i okazalo sie ze mam rowniez.biore yasminelle.nie wiem skad to cholerstwo.nie chodze na basen,na solarium zawsze w majtkach,rzadko kochamy sie bez gumki,wlasciwie tylko raz/ lekarz zapisal mi clotrimazolum dopochwowe i masc. czy grzybica bedzie wracac?