Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwarta na 1cm

rozwarcie...prosze o odpowiedź!!

Polecane posty

Gość rozwarta na 1cm

Witam dziewczyny mam problem. jestem w 27 tygodniu ciazy mam rozwarcie na opuszek palca czyli ok 0,5-1cm.ujście wewnętrzne zamknięte , a szyjka macicy ma ok 5 cm czyli w normie chociaz przy badaniu ginekologicznym wydaje si za krótka bo ta szyjka w jakies Y sie składa. no ale nie o tym chciałam.. otóż moze głupie to pytanie ale mam straszną ochotę na sex chociaz wiem ze nie moge:( ale co z pieszczotami np.stymulacją samej łechtaczki, orgaźmie łechtaczkowym?? czy też tak szkodzi??bo w sumie to też są jakieś skurcze macicy i czy to nie szkodzi?? moze to i głupie ale jestem młoda to moja pierwsza ciąza do tego z przejściami dlatego moje pytganie.

Gość trwało to 10 dni
jak lekarz stwierdził takie rozwarcie i urodziłam, przez te 10 dni chciałam odwlec, wiec kochałam sie jedynie bardzo delikatnie, nie głęboko, ale z wytryskiem, ostatni raz na 5 dni przed porodem.

Seks a co za tym idzie orgazm nie jest wskazany szyjka będzie się bardziej rozwierać :O ja tak miałam od od 5 miesiąca donosiłam do terminu :)

No a ja od 23tc i donosilam do 35tc oszczedzajac sie juz nie wspomne, ze o seksie to sobie pomarzyc moglismy.

stwierdzenie rozwarcia lub skróconej szyjki to szlaban na wszelkie zabawy partnerskie (w seksie nie jest groźna tylko sperma ale również skurcze przy orgazmie, silne emocje, jak podniecenie itp).no chyba, jak ktoś dobrze napisał, że twoim celem jest przedwczesne urodzenie dzieckadaruj sobie te zabawy, nie umrzesz przez ich brak a Twoje dziecko może, owszem, jeśli się nie powstrzymasz