Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony stefan

proszę o poradę, bo sytuacja jest poważna!

Polecane posty

Gość zmartwiony stefan

pracuję w Norwegii i zląduję w Polsce dopiero na Sylwestra, trudno - taki kontrakt wysłałem więc prezenty gwiazdkowe pocztą i nastąpiła fatalna pomyłka - moja narzeczona miała dostać wibrator a jej mama (czyli moja przyszła teściówka) - ciepłe rękawiczki niestety pomyliłem adresy :-( paczka z rękawiczkami dotarła już do mojej i stąd wiem :-o jej mama mieszka pod innym adresem ale w tym samym mieście, więc lada godzina też dostanie paczkę :-( i co teraz robić? na razie nikomu się nie przyznałem, bo mi wstyd... moja narzeczona miałaby ze mnie ubaw, ale z drugiej strony obawiam się że jej mama może mieć do mnie jakieś kwasy później (jest raczej z tych radiomaryjnych) narzeczonej powiedziałem w pierwszym odruchu, że jasne - rękawiczki są dla niej myślałem żeby po prostu zadzwonić do jej mamy i powiedzieć, że nastąpiła pomyłka i żeby po prostu nie otwierałą paczki a prezent przywiozę ze sobą 30.12 jak myślicie? tylko szybko bo czas ucieka :-o

Gość ale ejstes debilowaty

Gość rybka po grecku
slyszalam juz gdzies kiedys te historie wiec nie sciemniaj stefan :p wibrator na gwiazdke jasne

Gość tralalalala02323585
to dzwon i pros ze to nie dla niej niech nie otwiera