Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaxil

Pomostówki- dobry czy zły pomysł?

Polecane posty

Gość y7647u765
watpie, czy ktorykolwiek nauczyciel "zlapal Pana Boga" za nogi. Po prostu oczekiwalem troche kultury i mniej pieniactwa od osoby, ktora powinna reprezentowac soba pewien poziom, jesli rozumiesz co mam na mysli. Na tym forum jest duzo dzieciakow, ktore zywia (uzasadniona w tym wieku;) ) awersje do Twojego zawodu i beda starac sie w jakikolwiek sposob Ci dogryzc, niezaleznie od tematu, na jaki sie wypowiesz. Zycze wiecej opanowania i dobrego humoru, pomimo ciezkiej pracy. Pozdrawiam 🖐️

Gość rozgotowana kapusta z grzybami
W gimnazjum, ale co to ma za znaczenie?

Gość rozgotowana kapusta z grzybami
y7647u765 - ja jestem bardzo opanowanym człowiekiem, ale dzięki 🖐️

y7647u765 to bylo do mnie? to przykro mi bardzo ale dzieciakiem nie jestem juz niestety ;) i nic nie mam do nauczycieli ktorzy kiedys mnie uczyli. poprostu widze jak dobrze maja osoby ktore pracuja w szkole i nie doceniaja tego. chcecie wczesniejszych emerytur? do do fabryki czy kopalni! ale juz! zobaczymy czy zmienicie zdanie o swoim zawodzie

Gość abu abu
kazdy sie kims uzera w pracy:o nauczyciel z uczniam urzędnik z niezadowolonymi petentami pani na poczcie ze staruszkami nie potrafiacymi wypelnic druczków sklepowa w spozywczym z pijanymi ktorzy chca kupowac alkohol a ona im musi odmawiac itd itp dlatego nie rozumiem dlaczego np nauczyciel ma przejsc na wczesniejsza emeryture a inni nie:o:O wczesniejsze emerytury tylko dla zawodow typu gornik, hutnik czy osob majacych do czynienia ze szkodliwymi chemikaliami itp zreszta nawet dlugosc pracy w zawodach powiedzmy gorniczych powinna zostac zwiekszona bo teraz warunki pracy sa lepsze niz w czasach kiedy ustalano kiedy taki gornik ma isc na emeryture🖐️

Gość Górnik zawsze miał przywileje
Niech mu je odbiorą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Droga Kapusto - jesli uwazasz, ze nam \"szarakom\" nic do tego, to grubo się mylisz. Skad się wezmą pieniądze na te pomostowki ?? Z moich pieniedzy i z pieniedzy mojego dziecka.

abu abu dobrze napisał/a-każdy sie z kimś użera, więc argument, że nauczyciele mają na głowie uczniów to żaden argument. Wstydzili by się, z takimi przywilejami jakie maja jeszcze prosić o pomostówki!