Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaras....

czy ktoś poradzi??? prosze o wypowiedzi ...

Polecane posty

Gość klaras....

witam. mam 17lat. okres powinnam dostac w wigilie(tak wyniki z moich obliczen , na 100% nie wiem ponieważ mam jeszcze nieregularne miesiaczki) ale ja tu nie o tym.... przez ostatni czas czegos sie obawiam... moj ostatni okres czyli w listopadzie przyszedl w 24 dniu (zazwyczaj okres mam ok 27-28 dzien) . byl bolesny i mialam pare skrzepow. w tym miesiacu wyliczylam,ze powinien byc w wigilie. jednak obawiam sie .. czego? sama nie wiem... dzisiaj obudzilam sie z silnym bolem brzucha i juz myslalam ,ze dostane okres dzisiaj lecz...nic tu nie ma - boli tylko brzuch ... mam duzo przezroczystej ciagnacej sie lekko , zadkiej wydzieliny... co to jest? dodam,ze ostatnio seks uprawiałam na wakacje a pozatym to tylko peting. trzy dni przed okresem w listopadzie no i w ta sobate... czy cos sie zlego dzieje? czy to tylko moje chore objawy? czy moze byc cos nie wporzadku? dodoa , ze od ok 1,5 miesiaca codziennie rano robie 40 brzuszków. moze to ma wpływ....??? prosze o rady .. czy ta wydzielina to normalne???

Gość klaras....
prosze niech ktos sie wypowie... szukalam informacji w necie ale nic dokladnego nie znalazłam...prosze...:(:(:(

wmawiasz sobie!!!! sama mówiłas ze masz jeszcze nieregularne cykle. więc spokojnie. A bóle brzucha to mogą być bóle miesni wywołane ćwiczeniami o których mówisz. Bez obaw!!!

Gość klaras....
bóle miesni mialam wczesniej. juz teraz nie mam nic zwiazanego z tymi brzuszkami ... robie i nic mnie nie boli. a ta wydzielina? przeczytałam ,ze przed okresem jaka kolwiek wydzielina ustepuje i powinno byc "sucho" a mi tu leci ...

Gość klaras....
no, ok przesuneła mi sie owulacja....dlaczego ? nieregularne cykle tak .... ok? ale w takim ukladzie kiedy okres? czy ja naprawde mocno panikuje? a moze te wszystkie fora i te obserwowanie ciala tak na mnie zle wplywa,ze szukam "dziury" w całym .... eh ...:(

jest wiele czynników które mogą wpłynac na przesuniecie sie owulacji. Stres zmiana diety, zmiana stylu życia, itp. itd. Nieregularne cykle sie zdarzaja z czasem powinny się uregulowac. Tak panikujesz!!! Głowa do góry!!

a to kiedy będziesz miała okres zależy od tego kiedy miałas owulacje. Miesiączka pojawia sie ok 2 tygodni po owulacji.