Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazetomaniaczka

jakie gazety najbardziej lubicie????

Polecane posty

Gość gazetomaniaczka

jakie gazety bajczesciej kupujecie i co wam sie w nich najbardziej podoba?? piszcie bo baaaardzo mnie to ciekawi;)) ja lubie fun club, popcorn, bravo, twist, bravo girl itp... a czemu tak je lubie to sama nie wiem.... piszcie...

Gość nie wierzyłam ale
jak to nie wiesz, dlaczego? pewnie masz góra 12 lat. ale to rpzejdzie, nei martw się (oby przeszło...)

Gość gazetomaniaczka
bo mnie kreca gwiazdy, plotki, itp... nie mam gora 12-stu lat;] mam 15;]. po prostu jestem maniaczka gazet;];];]

Gość pierniczek w czekoladzie
Maniaczką gazet? Sorry, ale wymieniłaś po prostu gazety dla kulowych dzieci :O Ja lubię focusa, bo jest coś ciekawego w nim :)

Gość celkaaa
zycie na ziemi:)

Gość ja czytam Przekrój od wielu la

Gość esbek komunista
tylko wyborcza:classic_cool:

Gość anniolllek
hehe no to jeszcze troszke i z nich wyrosniesz. Ja czytam cosmopolitan:)

Pierniczek :D ja też focusa lubię ,ostatnio widziałam coś podobnego ale kurna tytuł mi wypadł z głowy :D

Gość ma_rianna
Niezmiennie, Przekrój i Focus

Gość celkaaa
Wprost, Przekrój GW i inne to gazety mają na celu coś. Np pokazać jakąś ideę za słuszną. A ona słuszna nie jest. To taka manipulacja masami. Dlatego przeglądam gazety z przymrużeniem oka.:) z dużą dawką krytyki. Bo wiem ile kitu potrafią wcisnąć:) nauczyli nas tego na studiach:) Do każdej publikacji podchodzić z własnym zdaniem:) tv, prasa...to narzędzie do manipulacji

Gość celkaaa
ja kupiłam cosmopolitan raz bo była na okładce Flinta- a strój z jeansu bardzooooooooooooooooo mi się podobał:)

ja do wszystkiego przymrużam oko.. i do gazet i do filmów...inaczej się nie da. a Przekój czytam. nie pamiętam, kiedy go przenieśli, bo za młoda chyba jestem. a jaki był wczesniej? i dlaczego tak jest, ze na kaźde wspomnienie o przekroju ktoś musi powiedziec, ze teraz już tego nie czyta?

Gość a ja lubie wprost

po słynnym redaktora naczelnego GW, odpieprzcie się od generała, Gazetę Wyborczą z pogardą ignoruję.....

Gość karpaktkaaa
za moich czasów czytało się Filipinkę i Jestem:) I były to super gazety, bez kitu, sexu itp.

Gość a ja...../
Angora

Pamiętam jeszcze czasy Żołnierza Polskiego z gołą laską na przedostatniej stronie:) a potem w latrynach słychac było komendy: 35353535353 jak ktoś zna ten kawał to może sie uśmiechnąć:)

Gość dziennik bałtycki

Gość ania0988
j atez czytam angore, in czasami lubie poczytać "sekrety zycia ", z zycia wzięte' i takie tam podobne pierdólki.

Gość gazetomaniaczka
o polowie gazet nie slyszalam a co w nich lubicie????????

ej ej ej ! opowiem Wam taką średnio fajną anegdotkę o mej personie. rzecz jasna jest to związane z gazetami. no więc, pamiętacie zapewne gazetę "pani domu" ( z resztą ona to chyba do teraz istnieje). i... moje koleżanki często do szkoły przynosiły różnego rodzaju naklejki itp, jakieś takie papierowe gadżety. podobało mi się to i pytałam wciąż: skąd to masz? odpowiedź była zawsze: z "pani domu" a ja ciemna masa nie kminiłam o co chodzi! rozmyślałam co to za pani i z jakiego domu! :O hahahaha. śmiejcie się i radujcie się ze mną. hoł hoł :classic_cool:

Gość pierniczek w czekoladzie
LOL :D