Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brygitta po40

Puszczałam sie a teraz drżę żeby mój facet sie o tym nie dowiedział. Czy przeszł

Polecane posty

Gość delegacja dziewic
my akurat prawiczków lubimy :>

Jezu prawik, kiedy Ty przestaniesz takie głupoty gadac :) daj juz sobie spokoj i wyrwij cos fajnego w Nowym Roku, to Ci przejdzie niedocenianie samego siebie...

no i jak Ty masz takie nastawienie do samego siebie to jak laski mają miec inne?...

Gość bez odbioru
Prawik, nie pochlebiaj sobie :P ja cię nie nienawidzę, nie budzisz we mnie aż tak silnych uczuć... w zasadzie zwisa mi twoje prawictwo :P ty mnie zwyczajnie irytujesz i doprowadzasz do porzygania swoją monotonią wypowiedzi, nic więcej! facet, dla którego najprzyjemniejszą rzeczą jest chlanie, który szczyci się wyglądem chuligana i ma tak napierdolone pod deklem jak ty jest mi kompletnie obojętny, jak eksponuje swoje niedoróbki intelektualno-emocjonalne budzi we mnie litość, ale kiedy zaśmieca forum przez całe miesiące zwyczajnie mnie wkurwia :P acha, znam prawiczków kilku, jednych lubię, innych nie, ale nie ma to nic wspólnego z ich doświadczeniami, za to wiele z osobowością. a twoja osobowość JEST DO DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPYYYYYYYYYYYYYYYY :P wesołych świąt i takie tam ;)

Gość puszczalska102
znalazłam przez przypadek ten temat i jest mi bardzo bliski bo ja tez miałam bujne życie erotyczne. zdażyło mi się na 1 randce obciągnąć obcemu facetowi w samochodzie albo w 1 tygodniu mieć 4 kochanków. w sumie miałam ich tęż ponad 20 jestem panną ale chcę sie ustatkować mieć męża dzieci ale czy normalny uczciwy facet chciałby kobitę z moją przeszłością. raczej tez bedę musiałą to ukrywać. nie chciałam tak sie prowadzić samo tak wychodziło.

Gość fuj .....
hehehe ....... przeszlosc Was dogoni .... nie predzej to pozniej .....zawsze tak jest .... predzej czy pozniej wszystko wychodzi na jaw .... pozdrowionka :D

Gość Brygitta po 40
Fui a to dlaczego? Są rzeczy o których wiem tylko ja. O niektórych wie moja koleżanka, z którą sie juz nie spotykam poza tym na pewno ona by nie rozpowiedziała bo sama jest jeszcze gorsza. Nie mam zdjęć, nie dostaje juz żadnych smsów, nic nie powinno wyjść na jaw. Ostatnio jestem już spokojna, on o nic nie pyta a ja uważam na 100% że przeszłość w moim przypadku nie ma najmniejszego znaczenia.

Gość wieża
ja sie rznelam w trakcie zwiazku teraz sie juz uspokoilam i co nie zaluje wcale bylo swietnie

Gość o ja piernicze
prawik jak czesto sie onanizujesz? Pytam tak z czystej ciekawości. Zobaczysz jak bedziesz starszy bedziesz żałował swoich poglądów, bedziesz sie z nich smiał....nie wiesz co tracisz :)

Gość pewny30
puszczalska102 - chyba nie masz racji, sa faceci ktorym sie to podoba, ze kobieta ma duze doswiadczenia w kontaktach damsko-meskich poprostu trzeba poszukac, a nie ciagle sie kryc ze wszytkim pozdrawiam

Gość gość
głupia czym się przejmujesz....mnóstwo facetów puszcza się z kim popadnie i trzymają jęzory za zebami jak ich o to zapytać. wtedy każdy kłamie-mówi "spałem z trzema, czterema a potem wychodzi że było ich 30) !