Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyjtfdsxa

KATOWICE - GALERIA MODY UŻYWANEJ RETRO

Polecane posty

Gość hyjtfdsxa

cześć! jeśli ktoś jest z katowic, na pewno wie o czym mówię :) chodzi mi o lumpeks na korfantego w podziemiach, w czerwonej budce gdzie kiedys były miejskie szalety :P wiecie może, w jakich godzinach otwarty jest zimą? coś mi świta, że w każdy poniedziałek jest zamkniętyl... dziś był. może mi ktoś pomóc? :)

kurcze nie podpowiem Ci, bo nie pamiętam ale serdecznie go polecam. świetne ciuszki i genialny wystrój. czujesz się jak w modnej knajpce, albo oldschoolowym muzeum mody, a nie jak zwykłym sklepie, a co dopiero w lumpeksie.

Gość hyjtfdsxa
też bardzo lubię tam chodzić, a niestety nie jestem z katowic i nie chciałabym jechać po nic :P wnętrze jest świetne, świetna jest też obsługa, o ubraniach i biżuterii nie mówiąc :)

teraz Ci cynku nie dam, ewentualnie dopiero po nowym roku jak będę na uczelni:P bo jestem z Zawiercia, więc do Katowic mam godzinkę pociągiem

Gość hyjtfdsxa
trudno :D poczekam na kogoś innego, a nóż - widelec się znajdzie. albo w ostateczności wybiorę się jutro, w katowicach jest przecież sporo innych fajnych miejsc. szukam czegoś na sylwestra i zależy mi, by znaleźć to właśnie jutro :)

a nie myślałaś o teranovie? na górze można fajne rzeczy wygrzebać.

Gość hyjtfdsxa
byłam w terranovie i myślę, że rzeczywiście mogłabym tam coś znaleźć. ale nie kupiłam nic i zastanawiam się, gdzie by pojechać jutro - katowice byłby o tyle fajne, że jest tam retro i outlet noa noa :)

noa noa? a gdzie to jest?:> ja znam jeszcze jeden fajny lumpeks, ale nie wiem jak Ci wytłumaczyć o jaki mi chodzi. za placem wolnośi i ulicą Sobieskiego. jakiś czas temu moja kumpela mierzyła tam kieckę idealną na sylwestra za 16 zł. a co do tran. to można tam znaleźć naprawdę niezłe ciuchy. ja ostatnio kupiłam świetme rurki za 20 zł:)

Gość hyjtfdsxa
tak, wiem gdzie to jest :) a noa noa to butik hmmm na tej ulicy, gdzie stoją teraz budki i stragany świąteczne :) koło yves rocher. świetne ciuchy, ale drogie...

Gość second hand internetowy
polecam internetowy second-hand www.na-wieszaku.pl

Gość chouette vintage
polecam chouette- vintage