Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetaminaa

pytanie dla panów..Duży biust

Polecane posty

Gość fetaminaa

hmm lubicie duzy biust czy mały jak tak to dlaczego? czy lubicie piescic kobiete i calowac po piersiach czy sprawia wam to przyjemnośc wybieracie wiekszy bust zeby sie pobawic czy pochwalic komus "ze mam zajebi*sta laske z duzym biustem"

Gość chudzielec_wysoki
dla mnie wielkosc biustu nie ma znacznia ino jego ksztalt i jedrnosc. moga byc male a jedrne cycuszki. nie znosze obwisow!

Gość JJJJJJJJJ
im wiekszy tym lepszy - wiecej miesca na wbijanie igieł, wenflonów lub ciecię zyletką

Gość maly bo duzy
szybko obwisa

Gość gość
Oby jak najwiecej facetów miało takie podejscie do kobiet jak P.O 👄

Gość kjjkjjk
moga sobie mówic ze mały ale tak naprawde najsekswoniej wyglada średni - ani zbyt obwisły a jednak cieszy oko i sprawia, ze przypominasz kobiete a nie dziewczynke własnie taki jak ma moja kochana:)

Gość fetaminaa
własnie niby duże lepsze..?? ja niewiem ja np mma 85D i to jest straszne.. bo mi sie wydaje ze faceci leca tylko na mój biust..;/ wszyscy chca mnie wykorzystac a ja niechce przez to mam problem ze znalezieniem kogoś na stale

Gość akzert
hmm lubicie duzy biust czy mały jak tak to dlaczego? Wiec odpowiedz brzmi : lubie taki biust jaki ma moja aktualna dziewczyna . hehe. Jezeli bede miał dziewczyne , a ona bedzie miała mały to go polubie , jak bedzie miała duzy to rowniez go bede musiał polubic . Sam biust nie ma znaczenia . Wazna jest jego wlascicielka.

Gość akzert
przeszkadzałby mi bardzo mały biust a raczej całkowity jego brak o taki : http://www.wethole.co.uk/images/breasts/breasts-01.jpg Jezeli dziewczyna ma chociaz namiastke biustu to juz jest dobrze ten jest maleńki , ale chociaż widać ze ma coś wiecej niz sutki : http://www.sexypetitemodels.com/fs06/tight-pussy/teen-cutie/nubile/small-tits-teen-anya016.jpg ten z piewszego linku wiec mi nie bardzo podchodzi , a ten z drugiego moze byc . Jestem wiec tolerancyjny . Baba wiec moze miec kazdy biust byle miała chociaż odrobine wieksze piersi ode mnie ( sam jestem facetem )

tak, ostatnio też się śmialiśmy z kumplami że dopóki kobieta nie ma mniejszego biustu od swojego faceta to nie jest źle :P