Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda oświadczynowa

Ile Ty i On mieliscie lat i ile czekalas na OŚWIADCZYNY????

Polecane posty

Gość sonda oświadczynowa

Gość kUTQ
ja 27 ona 24 po 6 latach.... powiedziała : NIE!!!!!!!!! :P :P :P :P

Gość sonda oświadczynowa
jak to siostra?

Ano siostra :) Na zaręczynowym obiedzie mój obecny mąż tak długo się jaił z tymi oświadczynami, że jego siostra wyjęła mu z kieszeni pierścionek i założyła mi na palec :D:D Serio :D.

Gość ja 30 on 32 po 2 latach razem
a odnosnie siostry.... moj oświadczył się mojej mamie :O Przekazała mi to wieczorem, że był u niej i cośtam mamrotał, że bardzo chce ze mną być na zawsze i czy może :O i że jeśli tak, to następnym razem przyniesie pierścionek :O głupio się poczułam, jak mi to mama powiedziała.

ja 18 on 26...zaręczyny były po 5 miesiącach \'\'chodzenia\'\' :)

Gość sonda oświadczynowa
czyli co faceci sie boją?

jejku... Ja się nie moge doczekać kiedy moj facet mi się oświadczy... :( Coś zapowiadał, że jak tylko już będziemy mieszkać razem (za pol roku)...Nie wiem, bardzo bym chciała, jesteśmy ze sobą dwa lata :]

Gość klhjkl
ja 30 on 36 nie "czekałam" na zaręczyny, nastąpiły po 2 latach bycia razem i czułam jakby to było... za wcześnie oraz że jemu zalezy bardziej

Gość tiril
28 lat a czekalam 8 lat

Gość vvv5555
2 miesiące bycia razem, ja wtedy mialam 26, on 39. Było klekanie i pierścionek z brylantem. Po roku rozstalismy się. Potem był inny.... ja miałam 28, on 31 i po roku zerwałam z nim bo.... nie potrafił się zadeklarować. Nie wiedział nawet czy chce ze mną mieszkać. A mi się nie chciało czekać aż wydorośleje.

ja 19, on 20, klęknał i spytał się mnie czy za niego wyjdę na plaży nad morzem, a ludzie się na nas gapili:P

zapomniałam dodać, że oświadczył się po ponad 2 latach związku.

Boją się, wstydzą się i diabli wiedzą co jeszcze a moze sa odpowiedzialni i nie podejmuja pochopnych kroków ... czesto zdarza sie tak ze takie oswiadczyny sa tylko zaspokojeniem jednej czy drugiej panny majacej wielka ochote prezentacji pierscionka swoim psiapsiółkom :P

Ja 24, On 25:) Po okolo3,5 roku oswiadczyl sie...dodam,ze nie raz o tym rozmawialismy i nic specjalnego zareczyny nie zmienily w Naszym zwiazku, moze tylko to,ze nosze zloty ,sliczny pierscionek hehe i jestem "zaznaczona":P

Gość rospuda mala
kobiety ( lub tez jeszcze dziewczynki ) maja obsesje w tej kwestii, ciekawe czy z wiekiem 24+ sie to jakos zmienia czy caly zas zostaje. ale chyba im wczesniejesze zareczny ( 2mc - 5 mc itp ) tym szybsze zerwania, nie uwazacie ?

rozpuda--> a co ma piernik do wiatraka?..jak ludzie mają się rozejść to się rozejdą....nie wiem skąd ty masz takie średniowieczne podejście do tego.....

Gość rospuda mala
nie sadze ze sredniowieczne, natomiast jesli juz chcemy mowic o sredniowiecznych pogladach to napewno ma je znaczny odsetek kobiet, ktore mimo XXI wieku uwazaja ze zycie bez faceta to kalectwo spoleczne. a to ze jest taka teza ze, im wczesniejsze nieodpowiedzialne zareczyny tym czestsze rozstania wynika tylko i wylacznie z obserwacji.

Gość tamarra-x
W sumie prawda jest, ze jesli zwiazek ma sie rozejsc to sie i tak rozejdzie, ale bardzo wczesne zareczyny (takie po zaledwie paru miesiacach) moga wynikac pod wplywem chwili, bo jest tak roamntycznie a w rzeczywistosci okazuje sie potem, ze nie ma za co zyc, nie ma gdzie zyc, jeszcze jak do tego dojdzie ciaza to wogole i o rozstanie latwo. Moj kuzyn niestety jest tego przykladem. Zareczyl sie z dziewczyna po niecalym pol roku bycia razem a po 2 miesiacach bylo juz rozstanie. Oczywiscie reguly nie ma i znam tez zwiazki gdzie po 10 latach byly zareczyny i rozstanie. Niniejszym uwazam, ze to musi byc przemyslany i rozwazny krok wynikajacy z serca a nie "bo tak trzeba", "bo jak to przed rodzina, kolezankami eccc".

Gość niewtajemniczona
mamy po 22 lata, 3 lata razem i wszystko na to wskazuje, że jutro na moim palcu coś przybędzie :):D

Gość taka sobie jedna aa
ja 22, on 27 ponad 2 lata razem, nawet nie chcemy myslec o zareczynach, zaczniemy przy planowaniu rodziny. po co sie spieszyc jak bez tego jest nam razem cudownie?

Gość ktore wam sie bardziej podoba/
po 24 , 3,5 roku razem pierscionek bez brylanta:P za to na plazy w swietle swiec:P

Gość misisakkkkkkk
ja jestem z chlopakiem 3 latka, jak na razie nic na to nie wskazuje tzn. on ani razu nie wspomnial nic o slubie, ani nic z rzeczy typu : jak bedziesz moja zona itp... jak na razie to ja od roku "trabie" o slubie... a on chyba nie chce jeszcze... a mi sie nie chce juz czekac:P ja 25 on 27 jak mi sie w roku 2009 nie oswiadczy to zamieniam go na lepszy model... :(

Gość Lolunia
ja 20 on 21 razem rok :) ale juz wiem ze zareczyny beda za jakis miesiac lub dwa bo moj "narzeczony" w wojsku jest i trudno to zorganizowac ale cos tam nagadywal :) a slub juz jest ustalony wiec zareczyny to tylko takie oficjalne zdarzenie i nie przykladam jakiejs ogromnej wagi do tego i do pierscionka :)