Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _........

czy to mozliwe że mężczyźni sie mnie boją ponieważ jestem ładna i inteligentna?

Polecane posty

"Jestem inteligentna bo studiuję" :D oplułem monitor "Jestem ładna bo tak mówi rodzina i koleżanki" :D spadłem z krzesła:P Na podstawie w/w mogę stwierdzić żę jesteś zarozumiała i wyżej srasz niż dupę masz, więc inteligentna nie jesteś i ładna raczej też nie, ale nastrój mi poprawiłaś

Gość ankietka ....
salut. - ;) Boisz się, aby nie zaszkodziło to jej urodzie?

Gość asdfghjklm
....ładna...inteligentna...tylko co rodzisz zatem na kafe????

Gość _........
Nie wiem czemu wszyscy tak na mnie jedziecie przecież tak jak już powiedziałam wcześniej nie jestem święcie przekonana o mojej inteligencji ani urodzie.

Gość _........
Mam koleżankę która wylewała tutaj żale po rozstaniu z chłopakiem.

Gość haslodostepu
_........-i masz racje bos glupia:)

ankietka ..no ba ..na puder jej to zapewne szkodzi ..:D ok juz spdam ..moze temat sie rowzinie .:P

"Mam koleżankęktóra wylewała...." o ja pierdole jaka rekomendacja:P

Gość MAŁY janio
...onanizm leczy zacznij natychmiast

Gość _........
ok poddaję się.

Gość ankietka ....
DKMG - no właśnie ... koleżanki i rodzina ... taaaa wiarygodne źródła .. ;) Kobiety nienawidzą pięknych kobiet ... I piękne nie miewają wielu koleżanek ... a tym bardziej zarzucających komplementami ... A rodzina? Ups ... :O Piękno widzi się w oczach facetów ... Kiedy zamierają na Twój widok .. nie mogą oderwać wzroku ... I to nie jeden, czy drugi podchmielony w pubie ... tylko tak zwyczajnie gdy przechodzisz ulicą ... Ilu dziennie Cię zaczepia na ulicy? (nie mam na myśli bezdomnych, ani pijanych :P) Ilu daje znaki zachwytu Tobą? Po tym można określić, czy naprawdę jesteś taka ładna ...

Gość eeeeeeyyy
to że studiujesz nie znaczy że jesteś inteligentna-tez studiowałam i wiele moich koleżanek z roku(kolegów też) to totalne bezmózgi. Co do urody-ja moim paskudnym koleżankom mówię że są ładne bo mi ich żal, poza tym to chamskie tak komuś powiedzieć że jak go widzę to mi się na wymioty zbiera:P

Gość mataharii
Ulzyło Wam? Autorko sama widzisz ..okłamują Cie wszyscy jesteś brzydka i głupia...tylko na kafe siedzą piekni mądrzy;) pozdr.

ankietka to sięchyba nazywa przerost formy nad treścią czy jakoś tak, ale ja nie wiem bo ja to gupek jestem całe studia przechlałem:P

Gość _........
Ankietki... skoro jesteś taka super mądra to czemu nie odróżniasz dwóch zupełnie innych słów: piekna i ładna. Uważam że słowo piękna jest szczególne i o wiele mocniejsze od drugiego

Gość ankietka ....
eeeeeeyyy - tak, w to mogę uwierzyć ... :P

Gość ankietka ....
_........ Ankietki... skoro jesteś taka super mądra to czemu nie odróżniasz dwóch zupełnie innych słów: piekna i ładna. Uważam że słowo piękna jest szczególne i o wiele mocniejsze od drugiego Wiesz założyłam, że własna skromność nie pozwoliła Ci napisać o sobie piękna ... :P

Gość _........
tutaj nie musze być skromna pisze tak jak widzę...

polecam udać się szybko do okulisty nieleczona wada wzroku może być szkodliwa dla zdrowia

Gość coscie sie wsciekli
na dziewczynę? ma mowic, ze jest pokraka i debilem? Studiowanie scislego [przedmioty na dobrej uczelni wymaga logicznego myslenie, wiec nie moze byc z nia zle! Co do rad - usmiechaj sie, staraj sie bardziej sluchac nizmowic, od czasy do czasu rzuc umiejetny komplement np

Gość ankietka ....
_........ - no wiesz określiłaś się też jako inteligentną ... mimo, że pierwsze zdanie już z tym dyskutuje ... A potem ... to już równia pochyła ... Poza tym inteligencję zwykle cechuje skromność ... przynajmniej tą prawdziwą .. :P

ankietka bo jej intelygencyja to tak jak yntelygencyja dody:P

Gość ankietka ....
"Studiowanie scislego [przedmioty na dobrej uczelni wymaga logicznego myslenie, wiec nie moze byc z nia zle!" - tu się zgadzam ... Ale czy na pewno uważasz, że jej teza jest logiczna? (patrz tytuł)

Gość ankietka ....
DKMG - chyba obraziłeś Dodę ... ;)

Gość Andrzej84
Ludzie pogięło was totalnie ankietka z DKMG rzucili sie nadziewszynę biedną. Chyba nie jesteście zbyt urodziwi skoro tak sie tutaj rzucacie. Autorka postu widze że juz wam nie odp bo dostrzegła u was poważną głupotę

Andrzejku drogi idź sobie odpal redtube i zrób co masz zrobić a potem spać ankietka obie tak samo pikne i yntelygentne

Gość ankietka ....
Andrzej84 - kolejny "logiczny" ... Co tam po dowodach, skoro autorka twierdzi inaczej ... :P

Gość ankietka ....
Andrzej84 - jak mniemam umysł ścisły? :P

Gość do ankietka ....
dlaczego stwierdzenie , przeciez pyta: "czy to mozliwe?"