Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _........

czy to mozliwe że mężczyźni sie mnie boją ponieważ jestem ładna i inteligentna?

Polecane posty

Gość autorko mysle ze masz pewnie
przykro, ze na anonimowym jak by nie bylo forum, nikt nie moze o sobie napisac ze jest ładny czy inteligentny - to wrecz przestepstwo! Przeciez kobieta nie pisze, ze jest najpiękniejsza i najmadrzejsza. Dlaczego zakladacie jej calkowita bezkrytycznosc i brak obiektywizmu? Ma dac link do strone ze swoim IQ? Czy zdjęcie? Czepiacie sie jej inteligencji na forum gdzie roi sie od durnych tematow o penisach z bykami ortograficznymi - czy jest glupsza od piszacych tam panienek?

oj ankietka a może jednak wyjdziesz z tego kafeteryjnego schematu gdzie wszystko jest złe, brudne i zakłamane i uwierzysz, ze dziewczyna jest rzeczywiście ładna i niegłupia i tylko potrzebuje porady i anonimowego wygadania-idą święta , troche zyczliwości;)

misiek żeby się znami bawić musiałbyś mieć czym a tu ani na górze ani na dole widzisz pajacu Autorko olej posty ankietki- od razu widać, ze dziewczę spędziło na kafe pół życia i tylko pogrąża się w bezsensie. DKMG tym bardziej radzę zignorować tiaa ankietka...to który Sylwester na kafe niedługo będziesz świętowała? na gratulacjach nie kończ...proponuję się również uczyć i jednocześnie podziwiać to jest dotychczasowy twój ton wypowiedzi więc mnie nie ucz dobrych manier bo dla mnie twoje wypowiedzi są na poziomie gimnazjalisty brakuje argumentów, ech nie ma to jak kolejny zakompleksiony kretyn na kafe-o tobie misiu mowa

Gość ankietka ....
"przykro, ze na anonimowym jak by nie bylo forum, nikt nie moze o sobie napisac ze jest ładny czy inteligentny - to wrecz przestepstwo! Przeciez kobieta nie pisze, ze jest najpiękniejsza i najmadrzejsza. Dlaczego zakladacie jej calkowita bezkrytycznosc i brak obiektywizmu? Ma dac link do strone ze swoim IQ? Czy zdjęcie? Czepiacie sie jej inteligencji na forum gdzie roi sie od durnych tematow o penisach z bykami ortograficznymi - czy jest glupsza od piszacych tam panienek?" Ależ pewnie, że można napisać o sobie jak o najpiękniejszym i najinteligentniejszym... Tylko po co? To raz ... Poza tym przecież widać inteligencję w wypowiedziach ... zaznaczam po raz kolejny ... a ocena urody przez rodzinę i koleżanki - to też nie jest wiarygodne źródło informacji ... Piszę to po raz enty ... :O

misiek - trafiłes w sedno:) - ida swięta, troche zyczliwosci

Gość ankietka ....
misiek pysiek - właśnie moim objawem życzliwości jest szukanie i prawdy ... a nie okłamywanie biednej dziewczyny ... Im szybciej wyprostuje swoje myślenie, tym lepiej dla niej ... Co mam jej odpowiedzieć? zmasakruj sobie przecudnej urody twarz ... wtedy tabuny się do Ciebie ustawią? :O Nie żartujmy sobie ... :O

Gość _........
Ankietko nie czytasz mnie napisałam: ładna dlatego że mówia mi to koleżanki i rodzina (której raczej nie wierzę bo wiece jak to jest z rodziną ) Marnie coś z Twoim czytaniem ze zrozumieniem

ankietko - jestem ładna i inteligentna. Mozesz pożrec mnie zamiast autorki.

Gość ankietka ....
"inteligencji na forum gdzie roi sie od durnych tematow o penisach z bykami ortograficznymi - czy jest glupsza od piszacych tam panienek?"" - nie wiem, nie wchodzę tam ... Poza tym skoro nie mówią o inteligencji tylko o penisach .. to niby dlaczego ktoś miałby pisać o ich inteligencji?

Ludzie ale cała dyskusja nie opiera się na tym czy autorka jest ładna czy nie bo inteligentna raczej nie jest biorąc choćby pod uwagę że ten topik istnieje, ale o to że dziewcze uważa że faceci przed nią czmychają bo jest oh i ach a nie dlatego że ma, mówiąc kolokwialnie, zjebany charakter

Gość ankietka ....
_........ Ankietko nie czytasz mnie napisałam: ładna dlatego że mówia mi to koleżanki i rodzina (której raczej nie wierzę bo wiece jak to jest z rodziną ) Marnie coś z Twoim czytaniem ze zrozumieniem - skoro im nie wierzysz, to kto Cię w końcu utwierdził w tym, że jesteś ładna? :O

ankietko i co z tego, ze po raz enty piszesz;) twoje słowa przeciwko słowom autorki co do jej urody-to jest argument? co do inteligencji to wypowiedzi autorki topiku absolutnie nie mozna ocenić niżej od twoich....to ze ty je źle oceniasz to ten drugi argument? DKMG ktos cie własnie powinien nauczyc dobrych manier -chociaż na podstawie wyzywania mnie od gówniarzy wnioskuję, ze jesteś w podeszłym wieku i moze juz byc trudno;)...ale co tam wolna noc mogę cię pouczyć:) na poczatku zacznij od słowa "przepraszam";)

Gość ankietka ....
DKMG - eh ... chyba dyskusja nie ma sensu, nie sądzisz? .. właśnie ktoś się podłożył niby ... charytatywnie ... hehe ... Czy my walczymy z wiatrakami? kolego? :D Chyba możemy tylko po raz kolejny przyznać rację Einsteinowi ... Wiem, że to Tobie nie muszę tłumaczyć co mam na myśli ... ;)

Masz racje Przepraszam misiu że jesteś kretynem ale to naprawdę nie moja wina a przynajmniej ja nic o tym nie wiem

osz kurwa :D a niby dlaczego uwazasz, ze ma zjebany charakter? bo ankietka tak napisała?;)...naukę savoir vivre należy zdecydowanie przyspieszyć:)

ankietko podaje przykład z penisami, moge dorzucic wiele innych tematów, zeby przypomniec, jaka jest średnia poziomu intelektualnego rozmow na tym forum, co przekłada sie tez na srednią naszego społeczeństwa. Nadal nie uwazam, ze autorka ma byc ponizej tej sredniej.

ankietka niestety ech miejmy jednak nadzieję że on się mylił i wszechświat da się jednak zmierzyć

misiaki wy we dwoje mozecie sobie nawzajem wyrazac gratulacje, przyklaskiwac i lizac poslady co nie zmieni faktu, ze nikt inny się z wami nie zgodzi;)

o ja pierdole misiek ty jesteś w pierwszej klasie podstawówki że tak wolno czytasz

Gość ankietka ....
DKMG - wszechświat tak ... :D

najpewniej lustro ją utwierdziło, ze jest ładna... Zakładasz, ze nie ma gustu?

Gość ankietka ....
misiek pysiek - dyskusja z Tobą ... to jak wykłócanie się ze ślepym, który odcień niebieskiego jest ładniejszy .... :P :D

misiek przepraszam że wdałem się z tobą w dyskusje nie dość że masz problem z czytaniem to jeszcze nie rozumiesz co czytasz Jak dobrze żę chociaż wszechświat da się zmierzyć

Gość ankietka ....
"najpewniej lustro ją utwierdziło, ze jest ładna... Zakładasz, ze nie ma gustu?" - jej lustro do niej przemawia? :D Tak nie wiadomo, czy to lustro ma gust ... :D To na pewno ta bajka? :D

Gość ankietka ....
DKMG - no właśnie kolego .. Dyskusja z panem miśkiem do niczego nie prowadzi ... Bo nawet nie może dać Ci satysfakcji ... jako takiej ... :D

tylko mam nadzieję, ze zdajecie sobie sprawę, że w pojedynkę to daleko nie zajedziecie;)?...ale w duecie!:D z twoimi argumentami ankietko i twoimi DKMG złośliwościami o przedszkolakach świat a przynajmniej kafe jest wasza;)

ankietka faktycznie dajcie mi tu ślepca będę z nim gadał czy ładniejszy jest #1205FF a może #0904FF

ok. poprawiłam zdanie,zeby było jednoznaczne: "najpewniej lustro ją utwierdziło, ze jest ładna... Zakładasz, że autorka nie ma gustu?"