Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _........

czy to mozliwe że mężczyźni sie mnie boją ponieważ jestem ładna i inteligentna?

Polecane posty

ankietka to ja domagam się żeby Platon udowodnił istnienie Atlantydy

Gość ankietka ....
wredny prowokator - no właśnie nic nie ma ... blond jest mi dalekie ... Mam prawie czarne oczy, ciemne kręcone, długie włosy, śniadą karnację ... Blond? a może błąd? :P

Prowokator tylko się ciepło ubierz na obchód:P Również wesołych spokojnych i rodzinnych :D

Gość ankietka ....
DKMG - a co nie ma zamiaru? Trzeba to zgłosić jego nauczycielowi Sokratesowi ... Niech go postawi do pionu i zmusi! :D

Gość ankietka ....
Ja też ... idę cieciować ... Może tylko po drodzę zapytam lustra ... (patrz wyżej) chodz nie wiem, czy zna angielski ... :P

Ankietka no nie chce skubany ale trzeba pogadać z Sokratesem a jak nie to już ja pogadam z Konfucjuszem to zrobi im tam takie wejście smoka:P

Ankietka I don't know but.... Przyjemnego cieciowania i nie męcz tam za bardzo naszego penisa ręką:P

Gość ankietka ....
DKMG - padajmy na kolana ... Swoją drogą! Eureka! Chyba misiek pasuje do autorki ... Oboje przecudnej urody ... genialni ... . I po kłopocie autorki! Dobranoc! :D

Ankietka myśl genialna w swej prostocie misiek jak już cię wypuszczą to zgłoś się do autorki Narazie ankietka

:D i to jest rzeczywiście ankietka trafne podsumowanie ale ty przeciez tez trafiłaś na DKMG....oboje sfrustrowani....oboje urody średniej...ale połaczeni mocą argumentów .... dobranoc:)

Gość autorko mysle ze masz pewnie
ankietka - demonie intelektu , uwierz w czlowieka , naprawdę nie musisz łopatologicznie objasniac, ze Platon był uczniem Sokratesa i kto zacz Freud. Nauczycielka? Albo swieżo po egzaminie z filozofii? Bo zabawnie brzmi . Z zyczliwych uwag: moze byc ciezko z zamążpójsciem, mimo dlugich , kręconych...

Gość ankietka ....
"autorko mysle ze masz pewnie ankietka - demonie intelektu , uwierz w czlowieka , naprawdę nie musisz łopatologicznie objasniac, ze Platon był uczniem Sokratesa i kto zacz Freud. Nauczycielka? Albo swieżo po egzaminie z filozofii? Bo zabawnie brzmi . Z zyczliwych uwag: moze byc ciezko z zamążpójsciem, mimo dlugich , kręconych... " Chyba zatoczyliśmy ładne kółeczko ... :D Teraz sugerujesz, że mogę być po egzaminie z filozofii... To jednocześnie by sugerowało, że studiuje/studiowałam ... A zgadzając się z przecudnej urody geniuszem w postaci autorki ... Potwierdzeniem inteligencji są studia ... czyli podsumowując skazujesz mnie jednocześnie na rozwinięte IQ ... :D Swoją drogą dedukcja niesamowita ... wiadomo, że na cieciologii - filozofia to podstawa ... :D Mało tego ... z lejącej się życzliwości .. sugerujesz, że będzie ciężko z zamążpójściem .... Czy Ty właśnie napisałaś, że jestem urodziwa i inteligentna? Przecież problem braku zainteresowania facetów dotyczy ładnych i inteligentnych ... Nie strasz ... :D

Gość smutno troszkę
nie mogę w to uwieżyć co wypisuje ankietka

Gość ankietka ....
smutno troszkę - ja też nie mogę uwierzyć, że pisze się od teraz "uwieżyć" .... Ale co ja tam cieć wiem .... :D