Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gałganica

boje się milosci

Polecane posty

Gość gałganica

jestem zakompleksiona dwudziestoletnia dziewuchą. moj problem polega na tym ze z jednej strony pragnę milosci itd a z drugiej strony kiedy jakis chlopak sie we mnie "zakocha" to wpadam w panike jak sie o tym dowiem. automatycznie robie wszystko zeby jak najszybciej o mnie zapomnial. boje sie ze narobie mu wstydu bo raczej do ladnych i madrych nie naleze...TAKIE ZAMKNIETE KOŁO.

Gość triple zero
to smutne YYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sabrineczka
dlaczego tak nisko siebie cenisz???? wiecej wiary! uwierz ze jestes ladna i mozesz byc madra:):)

Gość gałganica
to nie takie proste

Gość gałganica
amant oj zniechecilabym...uwierz na slowo;)

Gość bkkjjk
Nie przejmuj się tymi, którzy się w tobie zakochują. To ich problem. Ty wybieraj sama i zastanawiaj się czy takiego chcesz. Jeżeli ktoś ciebie atakuje swoim uczuciem, zapędza w przysłowiowy róg, to możesz czuć się z tym źle. A jeśli to ty "polujesz", masz więcej pola do manewru iwięc i mniej obaw przed uczuciem.

Gość gałganica
no wlasnie problem w tym ze czasami sama na siebie jeste wsciekla bo wszyscy ci moi powiedzmy adoratorzy byli bardzo mądrymi, grzecznymi,kulturalnymi,zabawnm chlopakami

Gość gałganica
tak naprawde nie mam pojecia co on we mnie widza. oni nawetmnie tak narawde ni znaja, ani nie wiedza czym sie interesuje itd. wiedza tylko ile mam lat, jak mam na imie, nazwisko i jak wygladam. moze poprostu oni sie ze mnie nabijaja...