Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TargSromowychWarg

Wigilia firmowa

Polecane posty

Czesc, Wczoraj mialem wigilię firmową. 100 osób i każdemu skladaj zyczenia. Na 75 osob ze 100 nie mogę patrzec, a tym bardziej skladac im zyczenia. Zwolnilem sie wczesniej, zeby nie uczestniczyc w tym przedstawieniu. Poproszę o za i przeciw wigiliom firmowym

Gość gienowefa
ja podczas wigili firmowej poprostu nawet nie podchodze do tych ktorych nie cierpie a skladam tym ktorych jeszcze potrafi jakos zniesc i zajmuje sie rozmowa z tymi ktorymi lubie

Gość gienowefa
i oczywiscie tez jestem przeciwko

ja jestem przeciw, takie wigilie są sztuczne i wymuszone. Z resztą ja nie cierpie wigili. Nawet tych rodzinnych. ;)

Gość ja na dziś wziełam urlop
też nie lubie Wigilji firmowych. życzenia powinny być szczere, to co mam życzyć osobą które działają mi na nerwy? "oby cię szybko wyrzucili"?

Gość cadad
O 12.00 też mnie to czeka. Nienawidzęęęęęęęęęęęęęęęę

Gość Nałęczowiankę
Jeżeli wszyscy nie lubią, to dlaczego to jest w ogóle organizowane? Obłuda. Czy nie lepiej gdzieś w środku roku ustalić inne zasady "świętowania" w firmie? Łącznie z imieninami szefa

U mnie nigdy nie było takich imprez niestety mamy nowego dyrektora, który chce być bliżej ludzi Oczywiście to bardzo fajny facet, tylko że ta wigilia :O na szczęście mam to już za sobą Musiałam dzielić się opłatkiem z ludźmi, których nawet nie kojarzę :O a co gorsze oni się do całowania wyrywali Po wszystkim musiałam iść się umyć :D

Też nie cierpię takich imprez. Mieliśmy firmową wigilię w piątek. Połowy ludzi w ogóle nawet nie znam. Z tych co znam niewielu lubię. A jeszcze żeby było zabawniej to się zatrułam tak, że cierpię do dzisiaj :/ Zdaje się, że ktoś mi dobrze życzył....

no właśnie to jest bezsens bo np u mnie to jest spora firma na wigilię byli wszyscy zaproszeni począwszy od biura, a skończywszy na ochronie czy sprzątaczkach. Ja np ludzi którzy pracują na produkcji w ogóle nie znam i pierwszy raz ich na oczy na tej wigilii widziałam a oni do mnie z pyskiem do całowania :D

ja mialam wczoraj do osoby z ktora od dluzszego czasu jestem w konflikcie nie podzielilam sie oplatkiem....nie mam zamiaru sie z nia godzic ani nic z tych rzeczy wiec nie mam zamiaru klamac ze rzycze jej wszystkiego najlepszego skoro tak nie jest....

Gość prewencja
ja jestem przeciw, bo u mnie wigilia firmowa wiąże się z przyprowadzaniem swojej drugiej połowy. ja drugiej połowy nie mam, więc drugi rok z rzędu stoję samotnie jak kołek. a dzisiaj pierdolę, nie mam ochoty oglądać tej pompowanej hipokryzją atmosfery, siedzę w domu 😠

dzięki Bogu u mnie w firmie nie ma takich wymysłów, wszyscy myśla o tym, żeby jak najszybciej znaleść się w domu a nie szczerzyc sie od ucha do ucha do znienawidzionych współpracowników:D

ja mam dzisiaj na 14.00 ale na szczęście moge się wymigac, że ktoś na sekretariacie musi posiedziec za to jutrzejsze imieniny mnie nie ominą, to to też czasem wkurzające jest zwłaszcza, jak przychodza osoby, których nie lubię i weź tu sie usmiechaj do nich

Współczuję Wam. Dobrze, ze u mnie nie ma takich Wigilii firmowych. Moja Dyrektor jest przeciwna nawet imieniom i wlasciwie zanikło i to nawet, z czego sie cieszę. Kazdy u siebie w pokoju robi co chce i nie ma spedu ludzi. Nie wyobrażam sobie składać zyczen z ludzmi ktorych nie znam lub tylko na "dzien dobry"

Gość iuiuhghv
a u mnie w pracy była wigilia w piątek, i bardzo mi sie podobało, pojechaliśmy do zajazdu, każdy zamówił co chciał, popiliśmy troche i do domu. ale u mnie pracuje łącznie 6 osób

no i poszli sobie na tą wigilię :) trochę mnie dyr ciągnął, ale jakoś sie wykręciłam nie znoszę takich spędów mam nadzieję, że nie będzie gaworzył do 15.00 tylko wyjdziemy z pracy normalnie

Tutaj wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że nie znoszą takich spędów. A jak dziś w firmie powiedzialem, ze specjalnie sie wczoraj urwalem wczesnie, bo nie chcialem kisnąć na zgromadzeniu hipokrytów, to patrzyli na mnie wilkiem... A statystyka nie kłamie. Powinni chociaż w 50% podzielac moją opinię..

Gość oleluju
Grrr u mojego meza w pracy jest, niestety. O 16;30. Powiedzial ze nie idzie. na tych wigiliach szeffo daje koperty z premia. Nie ma Cie na wigilii premii niet. :( Ale moj ma to w d/.... i tak nie idzie...

no jak to - nie ma premii bo sie nie pójdzie na wigilię? coś nie chce mi się wierzyć, chyba, że ta premia całkiem lewa bo normalnie to się nalicza w płacach i absolutnie nie ma szansy nie wypłacić naliczonego pracownikowi u mnie premia idzie na koto 2 dni wcześniej, żeby załoga była zadowolona i ładnie klaskała dyrowi :)

Gość oleluju
Ewa no tak to :(. Po prostu tak postanowil szeffo. A ze to firma prywatna.... Eh... :(

Gość oleluju
i u meza w firmie kaske sie bierze do lapki. malo kto na konta dostaje,.....:(. I tam jest taka polityka niestety... :(. nie posadzaj mnie o klamstwo.