Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skora skorka skoreczka

jestem wsciekla

Polecane posty

wychodz poprostu z siebie [powiedzcie mi bo ja juz kurwa nie wiem gdzie ja mam kupowac buty zebypo 2 tyg uzytkowania nie zlazila z nich skora itd:o 2,5 tyg temu mimo iz wczesniej sie zarzekałam kupilam cos w RESERVED BUTY niby skorzane po pierwszym ubraniu zauwazylam ze skorka na czubku sie lekko zadarła no nic pomyslalam ze gdzies zachaczylam dzisiaj spogladam a ta do KURWA NASTEPNE ZADARCIE NA 1 CM powiedzcie mi jaka kuzwa skora sie tak latwo niszczy? oddaje je jutro na reklamacje ale nie jestem pewna czy ten hujowy sklep mi ja rozpatrzy:o jesli nie to co moge w takim przypadku zrobic?

nie mam zamiaru chodzic w obdartych butach wiem ze reserved to chłam jakich malo ale kurwa nie wiedzialam ze az taki znajac zycie powiedza mi ze sama zadarłam i nie zwroca mi pieniedzy mam kilka par kozakow i tylko na jedych skora nie peka nie wiem czy teraz musze jedzic za granice zeby kupic porzadne buty:o zaraz sie zalamie:o

chodzić w traperach albo butach "górskich" z nubuka albo porządnej skóry trapery, które teraz mam na nogach - mają co najmniej 10 lat i żadnego zadziora :)

ale ja chce eleganckie kozaki na obcasie:o place czesto i po 400 zl za byty wierzac ze sa ze skory i pochodze w nich 2-3 sezony..nienawidze plastiku ale obawiam sie ze sie przerzuce :(

Gość ejbisi
No ja już dawno przerzuciłam sie na plastik. Po co mam dostawać zawału, że buty za 400zł po jednym spacerze wyglądają jak z lumpeksu. Mam takie jedne buty i w rezultacie w ogole ich nie nosze bo boje sie że zniszcze :o

ale mam jedne za ktore zaplacilam ponad 400 zl zdzieram je drugi rok.....nigdzie skora nie jest zadarta ani peknieta....sa kupione zagranica i teraz niech mi ktos powie ze w polsce nie mamy chłamu:o