Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kradziejstwo

Ukradłam coś w sklepie- !!!!!!!

Polecane posty

Gość Kradziejstwo

Byłam dziś w sklepie samoobsługowym i ukradłam jedną rzecz. Dołożyłam 2 rzeczy zamiast jednej. Ja po prostu przełożyłam coś z jedenej paczki do drugiej i mam dwie.Potem zorientowałam się,że przy kasie jest monitoring. Zapłaciłam i wyszłam. Nic sie nie wydałao. Alew teraz mama MEGA stracha. Czy takie zapisy z monitoringu są odtwarzane jężeli wyda się ,że tej jednej rzeczy brakuje? Bo ktoś może kupić tę paczkę z brakującą jedną rzeczą i zareklamuje i wtedy moga przeglądać ten monitoring? Najchętniej bym to oddała ale boję się ,że jeszcze bardziej się wkopię.

Gość Uhu ha uhu ha kafe jest z
ciebie dumna!!!

Gość lipo
a co ukradłaś?...co ty nie będę przeglądać nagrań...

Gość gdgdgd
nie wyda sie :) myśl pozytywnie. po prostu sie nie wyda i już.

Gość Kradziejstwo
ukradłam gazetkę reklamową z biedronki

Gość Kradziejstwo
kurde , będziecie się śmiać. Poszewkę na poduszkę, bo w komplecie, który kupiłam była jedna. A pościel była naprawdę droga. Kurde ja jestem juz dorosła i pierwszy raz w życiu cos takiego zrobiłam Teraz będę miec spieprzone święta, bo nawkręcałam sobie,że będa robić remanent i potem poprzeglądają te zapisy z monitoringu i jescze mnie ktos rozpozna. Kurde, jaka głupai jetsem

Gość hrhehtre
Detektyw Columbo we wlsanej osobie bedzie rozwiazywal ta sprawe \;D

Gość pewnie cie nie zlapia
sle czasem robia tak, ze wywieszaja fotki takich ludzi na drzwiach sklepu hehe

Gość Kradziejstwo
Kradziejstwo to mój wymysł, tak dla śmiechu. Ale raczej do śmiechu mi nie jest.

to idz so sklepu i powiedz, ze sprawdzilas w domu i byly dwie a powinna byc jedna i oddaj albo zaplac. powinnas wiedziec, ze pracownicy za takich jak ty placa z wlasnej kieszeni.

Gość lipo
nie martw się nie będą cię ''ścigać''... nie jedna rzecz im brakuje...

Gość Kradziejstwo
Njchętneij bym zapłaciła ale boję się tam iść. Dodam,że to spory sieciowy sklep.I jak zobaczą ,że ja tam przekładam z jednej paczki do drugiej, masakra. Palę się że wstydu.

Gość lipo
nic nie oddawaj bo tylko zwrócisz na siebie uwagę...kto by oddał poszewkę jak by było ich za dużo? NIKT

w sklepach jest bardzo duzo takich drobnych kradziezy.....na pewno niebeda wsrod tych wsystkich zaginionych drobiazgow szukac na monitoringu kto to ukradl. taka sprawa zajeliby sie gdybys odjechala im jakims samochodem ktory stoi na pasazu

Albo możesz to jakoś odpokutować, jak tak ci z tym źle. Np. wrzuć na tacę więcej niż zwykle, albo sama coś sobie wyznacz jako pokutę.. A jak nie, to pomyśl, że na pewno tę poszewkę ukradłby ktoś inny i miej szczęśliwe święta...

w większości wypadków monitoring w sklepach to podpucha moją koleżankę ochroniarz w takim molochu oskarżył o kradzież, a ta była niewinna i kazała mu sprawdzić nagranie z kamer - to jej powiedział, że wszystko to ściema i nagrań nie ma - liczy się tylko słowo ochroniarza

Gość ufhiwo
ty jebana złodziejko, ty kurwo pierdolona tyle ci powiem kradzież to kurwa najgorsze co może być, nigdy w życiu nic nie ukradłem, jako dziecko a potem jako młodzież chlałem piwo i wóde, paliłem papierosy, klnełem, waliłem konia, ale nigdy nic nie ukradłem, nawet jak przy kasie w sklepie ostatnio miałem w koszyku 6 bułek a pani zauważyła tylko 5 to poprawiłem panią kasjerkę że jest ich 6 wstydź się ty kurwo jebana

Gość Kradziejstwo
Ale jak utrwalio się na tym monitoringu to moje " kradziejstwo"? Chciałabym żeby wypowiedział sie tu jakiś pracownik sklepu sieciowego. Już nigdy nie pójdę do tego sklepu!!!!!

Gość Stary geriatryk
Kradziejstwo kurde , będziecie się śmiać. Poszewkę na poduszkę, bo w komplecie, który kupiłam była jedna. A pościel była naprawdę droga. Kurde ja jestem juz dorosła i pierwszy raz w życiu cos takiego zrobiłam Teraz będę miec spieprzone święta, bo nawkręcałam sobie,że będa robić remanent i potem poprzeglądają te zapisy z monitoringu i jescze mnie ktos rozpozna. Kurde, jaka głupai jetsem Szkoda, że się boisz, iż przejżą monitoring, a nie masz wyrzytów sumienia :O jesteś zwykłą złodziejką, gardzę takimi przestępcami. Żeby Ci chociaż było przykro z tego powodu? :O Ciebie jednak martwi tylko, że się wyda.

Gość Kradziejstwo
Ludzie dzięki za słowa otuchy ale tak mi z tym źle, zarzekam się ,że to mój pierwszy i ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kradziejstwo
Stary geriatryk Właśnie fatalnie się z tym czuję!!!!!!!!! A to żżżżżże się wyda dodatkowo mnie dołuje.

zgadzam sie, ja zawsze zwracam uwage jak ktos za duzo wyda, albo sie pomyli na swoja niekorzysc. tak zostalam wychowana. nigdy nic nie ukradlam bo wiem, ze inni ciezko pracuja. w sklepach obsluga placi za braki, niczemu niewinno ludzie, a ty za to bedziesz miec wypasione poszewki. zalosne. jak cie nie stac to nie kupuj drogich, bo innych moze byc nie stac na placenie za ciebie.

Gość Stary geriatryk
ale masz nie wyparzony ryj a skoro boi ze sie wyda to chyba ma wyrzuty czytaj ze zrozumieniem co? To ty czytaj ze zrozumieniem. strach przed karą nie ma nic wspólnego z wyrzutami sumienia. Co za debile siedza na tej kafeterii. Nie dość, że głupi, to jeszcze chcą pouczać innych :O

Gość Kradziejstwo
pewnie cie nie zlapia Powiem Ci,że ja tez zawsze oddawałam. A teraz sama nie wiem czemu to zrobiła, to był jakis chory impuls. Juz jak wychodziłam ze sklepu, to miałam ochotę się wrócic ale się bałam. Masakra!!!!!1

bedziesz miec nauczke zeby nie robic tego wiecej.

Gość oddaj to mowiac ze sie
pomylilas i przepros. Pomysl, ze moga tym kogos obciazyc. Bedziesz spac spokojnie. Ja bym tak zrobila.

Gość Kradziejstwo
Ale żeby byc tak bezmyślną i połasić się na jakąś poszewkę w sklepie gdzie jest monitoring przy kasie. Chyba mnie porąbało. Przyznam się- mam wyrzuty sumienia ale jeszcze bardziej boję się rozpoanania i oidentyfikacji mojej osoby! Tak mi źle z tym co zrobiłam, wiem powtarzam się ale nikomu nie mogę przeciez tego powiedziec!