Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kklkkllkoiopio

kochała sie któras z bogiem sexu?

Polecane posty

Gość kklkkllkoiopio

co oni takiego robią? jacy są w łóżku? opowiedżcie o nich:P ja miałam jednego, ale to była zupełna pomyłka:O

Gość kklkkllkoiopio
koszmitka - opowiedz dlaczego jest takim bogiem sexu, prosze:)

Gość tamarra-x
Pytanie dotyczylo boga seksu a kto sie wypowiada w pierwszej lini? Prawiczek:))))

Gość kklkkllkoiopio
prawiczek, spieprzaj stad w podskokach nikt cie nie prosi o zdanie, załosny chłopczyku:O

Gość kklkkllkoiopio
a ubędzie cie jesli mi powiesz? przeciez jestes tutaj anonimowa:O tyle słyszałam, o facetach którzy sa cudowni w łózku, ze tylko przez to dziewczyny sa z nimi, ale nie wiem co oni takiego robia:O wiec moze chociaz arysujesz czemu jest taki dobry? ja moge opisac, ze mój były nie znał takiego zwrotu jak gra wstepna, po prostu wchodził we mnie, co strasznie bolało bo nie zdarzyłam sie nawet podniecic i po dwóch minutach sie spuszcał:O albo masturbował sie, a na sam koniec go we mnie wsadzał:O:O

Gość kklkkllkoiopio
ale przeciez nie pisałam, ze dla mnie to bog sexu:O przeczytaj jeszcze raz i postaraj sie zrozumiec o czym pisze:O ja miałam jednego, ale to była zupełna pomyłka jesli ci chodzi o to, to mi biegało o kochanka, a nie o boga:O:D

Doskonale zrozumialam o czym piszesz :) Tylko staralam w jakiś sposób przekazac, że na faceta z ktorym byłaś nie ma okreslenia :) Aaaa :)

Gość bogini szarlotki
Moim zdaniem wiekszosc facetow zachowuje sie w lozku tak samo, tylko jesli nas facet pociaga, to jestesmy bardziej podniecone i twierdzimy, ze facet jest super w lozku:D Przeciez seks polega na tym, ze facet posuwa kobiete i jest tylko jeden sposob, aby to zrobic:D

Gość bogini szarlotki
no nie, w sumie sa dwa sposoby, ale polegaja na tym samym:D

Gość kklkkllkoiopio
do niej podobna - czyli to ja ciebie nie zrozumiałam, a nie ty mnie;) boginie szarlotki - a tutaj nie masz racji, mnie mój były pociagał strasznie, gdyby tak nie było, nie straciłabym z nim dziewictwa - a jednak było beznadziejne a moja kolezanka? nie podoba jej sie jej facet z wygladu, nie pociaga jej, ale jednak jest swietny i tylko z tego powodu z nim jest

Z jednej strony wy szukacie boga sexu, ale z drugiej same jestescie jak kłody :o Żeby coś żądać, najpierw samemu trzeba coś dać 🖐️

Gość myszyyyyyyyyy
Był taki jeden bóg i nazywał się Tomek.

Miła ma. Masz faceta, który podnieca Cię tak, że aż skaczesz do nieba i picka ulega samozatopieniu. Przychodzi do Ciebie, z nudów każe Ci zdjąc majtki i pyka sobie wg własnego tempa i upodobań. Kończy, ubiera się i odwraca się tyłkiem. To jest idealny seks? Z bogiem seksu?

ja posiadłam boga seksu :D tylko z tą różnicą on był bogiem we własnym mniemaniu i jak to się kiedyś od niego dowiedziałam rzekomo wg kobiet z którymi był przede mną. Ja niestety zmuszona jestem stwierdzić, że i w życiu i w łóżku był takim samym egoistą :-O