Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukurukuku palomaaaaaaaaaa

Czy któraś z Was kochała się bez zabezpieczenia po wzięciu pierwszej w zyciu ...

Polecane posty

..tabletki anty?? Przepraszam ze zakładam nowy topic ale mam tak namieszane w głowie a nie chce sie martwić jak wpadne :( wiec czy ktoraś z Was kochala sie bez zabezpieczenia po 1 w zyciu tabletce anty ?? ja juz jestem po trzech tabletkach(pierwszy raz biore tabletki) ..Prosze o pomoc !!!!!!!

Gość obowiazkowka
ja sie kochalam jakies 18 godzin po tym jak polklam pierwsza tabletke :D i nie zaszlam w ciaze :) kochalam sie tez po 2 , 3, 4.... :D biore microgynon :)

Co za cudowne uczucie przeczytac cos takiego :D:D:D dzieki wielkie :)

Gość obowiazkowka
Mi ginekolozka powiedziala z microgynon dziala juz po jedenj tabletce ale nie wiem jak z innymi tabletkami ( dziala po pierwszej jesli wzielo sie pierwsza pierwszego dnia okresu )

No ja przyjmuje Yasminelle :D i wszyscy piszą ze moge smiało sie kochac do końca po pierwszej tabletce

Gość anka156
a czytalas w ulotce? ja tez biore yasminelle i tam jest napisane ze jak wezmiesz w 1 okresu to dziala juz:) wiec szalej kochana:)

Gość anka156
i jest w ukotce napisane :0 str27 "kiedy mozna zaczac 1 blister" przeczytaj a rozwieje to twoje watpliwosci:)

Gość anka156
musisz dokladnie czytac ulotke zeby wiedziec jak postapic w awaryjnej sytuacji bo takie napewno tez beda:)

Czytam własnie :D

idze własnie ze jestem natychmiast chroniona przed ciążą :D:D:D ehh co z ulga :D ide napisac mojemu kochasiowi zeby sie szykował na czwartek :D:D;D;D:D;D:D:D

Gość anka156
:) milej zabawy Wam zycze:)) i uwazaj na biegunki i na wymioty!! Sama wiem z doswiadczenia ze roznie z tym bywa! pare razy sama sie nie stosowalam do ulotki a potem byly nerwy ktore skonczyly sie ok, ale stres byl niepotrzebny jakbym trzymala sie ulotki