Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wigilijka___29

tak zwyczajnie dostałam kosza od kogoś z kim spędziłam 2 lata

Polecane posty

Gość wigilijka rozumiem cie bardzo
ty chyba nie umiesz czytac pisze ze jakby chcial i rozumiem ze nie chce

Gość wigilijka___29
Komiczne - nie wysłalam ojca żeby z nim rozmawiał. Spotkali się na ulicy a zawsze się naprawdę bardzo lubili, mój tata traktował go własciwie jak syna, więc powiedział to co czuł. Poza tym nie rozumiem właściwie po co piszecie że każdy ma prawo odejść. To ma mi pomóc czy mnie przestraszyć czy co, bo nie wiem? Oczywiscie że bez sensu być z kimś kogo się nie kocha, z kim się męczy. Ale chyba powinnam była dostrzec jakieś znaki wczesniej, powinien mi coś sygnalizować, a nie mówić jeszcze 2 dni przed porzuceniem "kocham cię" i rozmawiać o wspólnym Sylwestrze. Nie usprawiedliwiajcie go, bo to nie ma sensu. Nie kochał mnie - mógł nie udawać. Uważał że coś się psuje - mógł chcieć naprawiać. Nie chciał być ze mną - mógł mi to powiedzieć twarzą w twarz i podać konkretny powód, zamiast enigmatyczne "tak będzie lepiej". Lepiej dla kogo? Poza tym z uwagi na szacunek wobec czasu który przeżyliśmy razem - naprawdę mógł to rozegrać inaczej. Potraktował mnie jak laleczkę która się znudziła, której bał się nawet wysłać zyczenia. Komiczne - gdyby Twoja kobieta teraz nagle odeszła to też nie interesowałby Cię nawet powód, tylko machnąłbyś ręką i naprawdę , z dnia na dzien byś się przestawił na fakt że ona już NIE ISTENIEJE, że już jej nie ma w Waszym mieszkaniu? Pisz co chcesz, ale nie uwierzę w to.

Ty za to nie umiesz wielu innych rzeczy... nalezy do nich nie gubienie kart telefonicznych oraz zrozumienie, ze facet nie chce Cie znać i teraz szykuje sie do kolacji wigilijnej z nową dupeczką

"Komiczne - nie wysłalam ojca żeby z nim rozmawiał. Spotkali się na ulicy a zawsze się naprawdę bardzo lubili, mój tata traktował go własciwie jak syna, więc powiedział to co czuł" zwracam honor w takim razie... a co do pytania odpowiadam Ci, ze owszem, nie interesowaloby mnie to dlaczego odeszla, bo to tak naprawde nie ma znaczenia... i czego chcesz sie dowiedziec autorko? że facet od pol roku juz meczyl sie z Tobą? Że wzdychal do innej a na Ciebie patrzec nie mogl, tylko nie chcial Cie ranić? Potrzebna Ci taka wiedza?

Gość wigilijka___29
Słuchaj, ja go znałam, Ty nie i wiem na 100% że nie chodzi o inną kobietę. Wiem to. Znam wszystkich jego znajomych i wierz mi że ktoś by mi doniósł że chodzi o inną. Oni wiedzą że on jest sam. Poza tym jest zapracowany, kończy pracę średnio o 19, a potem siedzi na gg. Własciwie od 2 tyg tego nie widzę, bo skasowałam jego numer, ale siedział. Od razu po pracy wracał do domu i siedział przed kompem do późna, po czym wyłączał gg. Nie chodzi o inną kobietę, koniec kropka. On po prostu mnie przestał kochać. A ja mam prawo tego nie rozumieć.

moge gubic karty:) aaa i zebys sobie nie myslal ze ja nie mialam nikogo od tego czasu: bo po miesiacu zwiazalam sie z kims:) a poza tym z tego co mi sie wydaje to z ta swoja wpadl wiec nie wiem kto wyszedl na tym wszystkim zle. mam tak ze jak przychodza swieta lubie przemyslec caly rok

Gość wigilijka___29
A chcę wiedzieć dlaczego, bo zwyczajnie mam prawo wiedzieć. Bo obecnie zastanawiam się co złego zrobiłam, czuję się źle, czuję że jestem złą osobą, czuję się nic niewarta, skoro mnie zostawił. Czuję że niewarto mnie kochać, czuję że nie mogę nikomu ufać.

"Słuchaj, ja go znałam, Ty nie i wiem na 100% że nie chodzi o inną kobietę" Słuchaj - znam kilkanascie osob, ktore zaklianaly sie, ze na pewno nie chodzilo o inna kobiete/faceta bo na pewno ktos by o tym wiedzial, albo dlatego ze ich byly partner nie mial gdzie kogos poznac.... i zawsze okazywalo sie, ze jednak byl ktos trzeci... na znajomych nie licz - nigdy Ci nie doniosą o tym ze Twoj facet kogos ma - nie jest latwo byc poslancem takich wieści i malo kto zdobedzie sie na odwage by je przekazac

"aaa i zebys sobie nie myslal ze ja nie mialam nikogo od tego czasu: bo po miesiacu zwiazalam sie z kims" no tak, trzeba bylo znaleźć jakiegoś klina :D zapchajdziure :D

Gość wigilijka___29
No dobra, masz prawo tak twierdzić, ja wiem co innego. Nie chodzi o inną kobietę. Gdyby taka istniała to znikałby z domu. A on siedział nawet w piątki czy soboty wieczorami.

moze i zapchaj dziura ale przynajmniej fajny sex:)

"A chcę wiedzieć dlaczego, bo zwyczajnie mam prawo wiedzieć. Bo obecnie zastanawiam się co złego zrobiłam, czuję się źle, czuję że jestem złą osobą, czuję się nic niewarta, skoro mnie zostawił." i gdy dowiesz sie, ze np. zostawil Cie dla innej bedzie Ci lepiej? powiem Ci dlaczego chcesz wiedziec bo łudzisz sie, że powod bedzie jakis szlachetny - np zachorowal na smiertelna chorobe i nie chce bys przy nim cierpiała... lub cos podobnego i rownie niedorzecznego... a na 99,99 % zostalas rzucona dla innej, lub dlatego, ze mu sie znudziłas...

"moze i zapchaj dziura ale przynajmniej fajny sex" no i przed kolezankami obciachu nie ma - mozesz byc dumna, bo nie jestes samotna :D

KOMICZNE musze sie zgodzic z ostatnim twoim postem.takze wydaje mi sie ze znalazl sobie kogos,badz ma kogos na oku. a i mam do ciebie komiczne pytanie: czy kiedys kobieta cie zostawila dla innego?tylko szczerze

hehe i pewnie teraz chciales pokazac jaki jestes meski:p

Gość wigilijka___29
"powiem Ci dlaczego chcesz wiedziec" Nie, ja Ci powiem. Bo liczyłabym na jakąś odpowiedź po której pomyślałabym że jest to jego wina, a nie moja. To oczywiscie byłoby niemozliwe, bo zawsze się obiwnia drugą stronę. Ale chyba liczyłabym na to. Nie mogę sobie poradzić z poczuciem niższości teraz. Wciąż się obwiniam. Wolałabym usłyszeć coś, co to zmieni, co sprawi że odzyskam wiarę w siebie. Ale generalnie masz rację. Informacja ta niczego nie zmieni w sumie... Niemniej jednak - nie dziw się temu jak się czuję. Mam do tego prawo. Mam prawo nic nie rozumieć, mam prawo być wściekła, zawiedziona, nazywać go tchórzem i draniem.

Gość A o czym niby swiadczy ze jest
na GG? Moze nowa dupka jest z innego miasta i z nia gada. Moj tez pracowal po 12 godzin, zaraz po pracy wracal do domu, rzucil mnie niby bez powodu, a okazalo sie ze jak rok wczesniej sam pojechal do rodziny poznal laske w pociagu i co dzien do niej z pracy pisal. Po tym pociagu widzieli sie tylko raz, on poszedl niby do pracy a sie zwolnil, gadali na dworcu, no i uznali ze przez te 2 widzenia i netowe pgaduchy poznali sie tak swietnie ze chca mieszkac razem. Zwalil wine na mnie i sie wyprowadzil. A niby bylo idealnie, 3 lata razem mieszkalismy, zwiazek trwal 5, tez dalabym leb uciac ze nie ma innej - bo kiedy?

Gość cbdfd
przecież Komicznego zona zdradzała a on jej wybaczał, a ona dalej skakala na boki, wiec niech nie pierdzieli głupot

Gość wigilijka___29
W sumie masz rację z tym że siedzenie na gg nie udowadnia niczego. No jakoś czuję że nie chodzi o inną kobietę.

"hehe i pewnie teraz chciales pokazac jaki jestes meski" akurat nie na tym opieram swoją męskosc, ale skoro w takich zachowaniach odnajdujesz prawdziwych facetow, to mozesz mnie za takiego uwazac :P Ps informuje, ze jako wyznacznika kobiecosci nie traktuje ilosci zgubionych kart :P a do autorki... Twojemu stanowi duszy to ja sie akurat nie dziwie, czujesz sie skrzywdzona i pobita psychicznie.... ale musisz zrozumiec, ze on Ci niczego zlego nie zrobil, tak jest w życiu - nie mozna zakladac, ze z dana osoba bedzie sie do konca życia i trwac w obawie, ze kiedys sielanka sie skonczy.... trzeba sie cieszyc dniem dzisiejszym i byc swiadomym, ze nic nie trwa wiecznie... akurat Ty nie masz na razie czym cieszyc, ale dolowac sie tez nie powinnas Mozesz byc najlepszą dupą na swiecie, z najfajniejszym charakterem, mieć kupe kasy a i tak Twoj ukochany facet moze odejsc - i nie dlatego, ze nie jestes niczego warta... po prostu - zycie

"przecież Komicznego zona zdradzała a on jej wybaczał, a ona dalej skakala na boki, wiec niech nie pierdzieli głupot" wlasnie za to ją zostawilem :D a Ty nie czujesz, ze nie chodzi o kobiete, tylko chcesz by nie chodzilo o inna kobiete

Gość wigilijka___29
Może i masz rację. A jeśli chodzi o inną lasię - to faktycznie, nie chcę tego wiedzieć.

Gość Kosodrzewinna
komiczne - starasz się być celowo okrutny i szyderczy bardzo się starasz, żeby druga osobę zabolało bo skąd te teksty, że on już z nową kobieta przygotowuje się do kolacji mają być ekstremalnie epatujące ironią i uderzająco bolesne i mimo, że to net i mimo,że ciebie nie znam, nie rozumiem dlaczego tak bardzo chcesz komuś zrobić źle przecież te kobiety, które tu piszą niczego złego nie zrobiły po prostu cierpią, bo bardzo kochają i im ciężko retyyy

"komiczne - starasz się być celowo okrutny i szyderczy bardzo się starasz, żeby druga osobę zabolało bo skąd te teksty, że on już z nową kobieta przygotowuje się do kolacji mają być ekstremalnie epatujące ironią i uderzająco bolesne" przyjmuj konwencje interlokutora.. pomaranczka zrobila sie niemila, wiec ja tez... taka prosta zasada wzajemnosci...

ze niby ja bylam niemila?gdzie?

Gość ponny
Cyt.: "Poza tym jest zapracowany, kończy pracę średnio o 19, a potem siedzi na gg. Własciwie od 2 tyg tego nie widzę, bo skasowałam jego numer, ale siedział. Od razu po pracy wracał do domu i siedział przed kompem do późna, po czym wyłączał gg." Mógł poznać kogos przez internet albo w pracy. Współczuję Ci Autorko topiku, ale Komieczne ma rację - faktu, ze facet nie chce byc z Tobą nie zmieni taki czy inny powód. Szkoda Twojego czasu na rozmyślanie. Za samo to w jaki sposób Cię potraktował powinnaś go wykreślić z wspólnej przyszlości. Nie zasługuje byś poświęcała mu więcej myśli. Dobrze, ze nie zrezygnowal np z pojawienia się w kościele w dniu ślubu - dopiero byś się czuła skompromitowana!

"przecież te kobiety, które tu piszą niczego złego nie zrobiły po prostu cierpią, bo bardzo kochają i im ciężko" najczesciej jest tak, ze cierpia przez wlasna glupote... i kompletny brak umiejetnosci nauki na wlasnych błędach... a glupota jest cecha, ktora nalezy tępić... poza tym, to wiekszosc pomaranczek chamstwem i brakiem oglady przbijaja mnie wielokrotnie :)

"ze niby ja bylam niemila?gdzie?" rozmumiem, ze stwierdzenie "ty chyba nie umiesz czytac" jest standardowym zwrotem grzecznosciowym jakiego uzywasz? :D poza tym, gdy odczyta sie Twoje posty wspak i skresli co czwarta nieparzysta samogloske a nastepnie pozostale litery wpisze we wzor piramidy kabalicznej, to otrzymamy napis "komiczne ty idioto" :P:P