Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świętasąbeznadziejne

po co mi święta?

Polecane posty

nienawidzę świąt. cała ta atmosfera rodzinna jest sztuczna i nie do zniesienia, wszyscy udają miłtch i się uśmiechają, chociaż w głębi serca czują coś innego. nonsens, nie wierzę w boga, a muszę bawic się w tą całą szopkę. zaraz się upiję i będę miec wszystko w tyle. kto jest ze mną?

Smutne, ze robisz cos, czego nie chcesz. Mam nadzieje, ze kiedys bedzie w Twoim zyciu taki moment, ze bedziesz robila dokladnie to, czego chcesz i nikt nie bedzie zmuszal Cie do niczego. Trzymam kciuki. A obecnie - jesli sytuacja tego wymaga (zeby zachowac dobre stosunki w rodzinie, miec dach nad glowa ;) ) - \"przezywaj\" swieta. Potraktuj to jako srodek do wymarzonego zycia.

dzielenie się opłatkiem jest bez sensu... zawsze wszyscy składają coś wymyślonego na poczekaniu, też tego nienawidzę... z chęcią bym wyjechała gdzieś na te święta i miała wszystko i wszystkich w tyle, ale rodzinka by mi chyba tego nie wybaczyła :( nonsens. dzięki za kciuki, też mam nadzieję, że nie będę kiedyś zmuszana do tych głupotek 🌼

nooo ten oplatek jest jakis chory. po co udawac,ze sie jest milym dla kogos jesli wcale nie mamy ochoty z nim rozmawiac a co dopiero skladac mu falszywych rzyczen. swieta to jedna wielka poracha. :/