Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Oto moja wigilia.

Polecane posty

Gość natalkaaaa
mozecie mi poradzic bo nie ma kogo poradzic sie o rade za rok bede inz zakonczyc na tym edukacje i isc do pracy czy zostac na mgr?

Ogólniak jest bezpłatny, starzy jeszcze u mnie w szkole nawet nie byli. Do zawodówki nie poszłem bo nauczyciele z gimnazjum powiedzieli ze bym sie zmarnował. Starzy nawet podreczników mi nie kupili, zarobiłem sam. Internetu mam ale tylko krótkotrwałe łącze w telefonie, darmowy. Lekko nie jest, ale dam radę. Żałuje tylko tych świąt

Ktos sie zapytał czy mam chłopaka. Otóz nie mam, do tego zakochałem sie nieszczesliwie w nauczycielu.

będzie lepiej... musi... jeszcze będą takie prawdziwe swieta... głowa do góry, nie poddawaj sie, walcz o swoje szczescie! ;)

Gość mloda i głupia...
mikulka napisz na moje gg albo daj mi swoje, aż ciężko uwierzyć , że są jeszcze tacy ludzie jak ty, większość innych (o ile prawdę piszesz, co jest raczej pewne) poszło by z kuplami i inaczej walczyli z problemami... szkoda że tak małe jest już takich ludzi jak ty.... no i w dodatku mamy podbne problemy o czym już wcześniej pisałam... odezwij się jak chcesz gg - 5660832....

Odezałbym sie na gg ale mam krótkotrwałe łacze w telefonie. Nie mam z kim o tym porozmawiać. To co pisze to szczera prawda.

Gość mloda i głupia...
eh, podszywom dziękuję... :) a teraz spadajcie:) krótkotrwałe łącze w telefonie???? nie kumam, ja mam stałe połączenie przez LAN więc nie mam pojęcia dlaczego nie możesz pisać.... i sie nie znam na takich rzeczach.

Gość yhufab
A wiec moja wigilia nie jest taka zla (tzn tez jej nie mam, ale przynajmniej mam spokoj) i dzieki tobie pzypomnialam sobie, ze tez mam imieniny :classic_cool:

Gość mloda i głupia...
hmmmm...... a tak wogóle poprawił mi się humor, chyba dlatego, że ojciec już spi, w domu cisza i spokój (Przynajmniej jak narazie), brat mnie pocieszył, i wy na forum, dziękuję wam:) Ale z drugiej strony nadal się boję, co będzie jutro... :(:(:( boję się co będzie za tydzień, za miesiąc, boję się co to będzie... :(

Prowokacja!? Gdybyś zamieniła się ze mną choć na godzinę... Wiesz jak to jest bronić pijanej matki przed pijanym ojcem?. Zapomniałem że nie mają ślubu tylko żyją w konkubinacie więc stary może wywalić moją matkę kiedy chce ( ma tylko meldunek czasowy, nie stały )

DOBRA PROWOKACJA - nie bede sie z tąbą kłócił, najwyraźniej nie znasz życia na biednym północnym mazowszu.

tvardziel każdy madry kapnąłby sie, ze to jest prowokacja!!! I nie obrazaj mnie bo dla Ciebie żadna idiotka nie jestem! Za nim cos napiszesz zastanów sie pare razy... b.o

Dlaczego sądzicie ze to prowokacja? Napisałem tylko o mojej wigili, do niczego nie zamierzałem prowokować.

Bardzo Ci współczuje wierze z bedzie lepiej :* Ado tych co mysla ze to prowakcja....to nie czytajcie.... tylko cieszcie sie ze macie NORMALNE swieta

Gość łapa dino
No to Adamie, skoro masz 16 lat możesz wziąść sprawy w swoje ręce, zrób coś dla siebie i ucz się dobrze. Jeszcze chwila i skończysz szkołę i mozesz gdzieś wyjechać. Pracować, wynająć lokum. Będzie dobrze z czasem, będzie lepiej. Tylko się ucz. Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.

Gość młoda i głupia...
ja też ne roxumiem jak można twierdzić że to prowokacja... przy tej dyskusji mnie nie było, ale rozumiem że moder wyciął chyba trochę postów... a i najwyraźniej mało jeszcze życia znacie skoro twierdzicie że to prowokacja... jak ktoś napisał cieszcie się tym co macie, a ja dodam bo możecie to szybko stracić... :( cóż, takie życie... i mówi wam to piętnastolatnia dziewczyna a ie jakaś lalunia dla której życiowym problemem jest złamany paznokieć czy równie inny ''kastrofalny problem'' :|

Gość jak nic to podpuchA
przeciez jesli dom tragiczny,rodzice alkoholicy a tu komp z interenetem,skąd na to bierzesz,jesli nawet na Wigilię nie stać? rodziny nie masz ,psa tez,nie sciemniaj mikulas:D

Gość jak nic to podpuchA
rodzicepijani w sztok,nie ma dziadkow,nie ma nawet na wodę tylko rozrabiany spiryt,a kompa skąd ma? internet kto opłaca? prowo jak nic!!!!:D