Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

BIAŁKO W MOCZU - CZY TO OZNACZA USZKODZENIE NEREK?

Polecane posty

BOJe się wczoraj odebrałam wyniki moczu i nie są za ciekawe. czy białko może być tylko z powodu zapalenia pęcherza czy to coą poważnego? coś z nerkami? barwa - żółty odczyn ph - kwaśny cieżar właściwy-1,013 białko -12. mg/dl cukier -0 nabłonki płaskie- 0-1-3 leukocyty -0-1-2 bakterie - pojedyncze składniki mineralne - poj. pasma śluzu do lekarza moge iść w poniedziałek bo świeta, i cały czas żyje w niewiedzy. ktoś tak miał????????????????????? proszę o odzew!

Gość kakaakmmm
To jest dość poważny objaw, może nie uszkodzenie, ale zapalenie. Masz jakieś objawy?

Gość kakaakmmm
Chociaż na stan zapalny to nie wygląda za mało leukocytów.:( Czemu robiłaś te badania?

robiłam badania moczu bo ostatnio miałam zapalenie pęcherza, ale nie mogłam iść do lekarza bo byłam w Anglii. teraz przyjechałam i postanowiłam wziąć sie za siebie. powiem też ze zapalenie miałam jakieś 2 miechy temu, troche je podleczyłam ale zawsze gdy się wyziębie, czuje ból w krzyżu i trochę po oddaniu moczu w podbrzuszu.

boje sie bo w internecie wszędzie piszą że jak jest białko w moczu to oznacza uszkodzenie nerek, które może być konsekwencją infekcji.

Gość asdsdsad
kur wa skąd mamy wiedzic lekarz ci powie

nie udzielaj się jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. jesteś tchórzem ukrywajac się i pisząc bez podawania nicku

Gość bla bla blaaaaaaaaaaaaaa
a o wyszukiwarce słyszałaś? wpisz w google \"białko w moczu\" i masz odpowiedź na swoje pytanie.. tak, jestem pomarańczą a ty jesteś leniem śmierdzącym...

rzeczywistość a to co w necie jest napisane to mogą być dwie rózne sprawy. szukałam pacanie w necie, stąd właśnie się wzięło moje pytanie, które jest w temacie, inaczej nie wiedziałabym że moze mi grozić uszkodzenie nerek. pomyśl trochę zanim coś napiszesz, masz siano zamiast mózgu?