Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katasha 1987

Czy mila panna z dzieckiem ma szanse na zwiazek z niezaleznym mezczyzna ?

Polecane posty

Gość kobiecinko
a z czego teraz żyjesz? z opieki spolecznej? czyli my cie sponsorujemy.

Gość onnnn
Chce z nia byc az zacznie chodzic do szkoly bo chce sie poczuc matką pełną gębą usprawiedliwienie żeby nie iść do pracy pewnie i tak do żadnej się nie nadajesz jako chodzące ścierwo

Gość a wiecie jak wyglada
takie bycie w domu z dzieckiem - matka przed TV albo kompem a dziecko i tak zajmuje sie samo sobą. no ale matka je "wychowuje" i tak sie poswieca. :classic_cool:

Gość onnnn
trzeba odróżnic pojęcie frajera od niezależnego mężczyzny :classic_cool:

Gość raczej dadzą jej sie złowić
ale jakies ciamcia-ramcie a nie trzeźwo myslący faceci. :P

Gość rolnik z Mazowsza
mogę być ja. jestem zaradny, mam 35 ha gospodarstwo. warunek jest jeden - musisz lubic pracę w polu, nie bedzie ci to przeszkadzac w wychowaniu dziecka. co ty na to?

Gość Blondyneczkaa87
Wiesz, jesli facet ma do wyboru atrakcyjna bez dziecka a atrakcyjna z dzieckiem, oczywiste jest ze wybierze ta bez dziecka.. Dlatego moim zdaniem powinnas baaaaardzo zmniejszyc swoje wymagania i pocieszyc sie byle czym

Gość lucretia my reflection
i pojechali po biednej dziewczynie :-D a ona tylko szuka dobrego bogatego tatusia dla córeczki. katasha 1987 ---> mam wiele koleżanek, które same wychowują dzieci i wiesz co, żadna z nich nie szuka bogatego czy jak ty to nazywasz zaradnego faceta, co by je utrzymywał, wszystkie wzieły się do roboty i same pracują na swojej dziecko a marzą tylko i wyłącznie o kimś dobrym kto pokocha je i dziecko jak swoje.

moge pocieszyc faktem, ze jak twoje dziecko bedzie mialo z 3 latka twoje szanse wzrosną bo znajdze sie grupka facetów którzy nie chcą miec malutkiego dzieciatka i babrać sie w pieluchach.. i tu bedzie jak znalazł odchowane :)

katasha 1987 Jejku jaka materialistka ? Pewnie sami nic nie macie i nie jestescie w stanie zapewnic swojej kobiecie minimum jakie ona potrzebuje i wyrazajac swoja frustracje ze nie macie nic wyzywacie kobiety ktore sie szanuja i maja zasady ..................................................................................... Hahaha .... a co Ty wiesz na temat kobiet które się szanują i mają zasady..? Dałaś sobie zrobić dzieciaka, a teraz szukasz jelenia? Hahahhaha.... może i tamten by Cię utrzymywał, gdyby miał pewność, że to jego dziecko, ale on właśnie zobaczył, że nie masz żadnych zasad i nie był Ciebie powien. Kurcze.... lubię popierać kobiety, ale Ty nie jesteś niestety przykładej takiej, która ma zasady, a poza tym ....niestety zero szacunku: nie dość, że \"wpadłaś\" to jeszcze się zniżasz w tej sytuacji do żebraniny o sponsora.... .......................................................................................

Gość katasha 1987
Tak celowo nie pisalam tylko czytalam co piszecie. Doslownie mnie przeraza to co o mnie myslicie. Że ja szukam frajera który będzie mnie utrzymywał ? Jak możecie tak mówić w ogóle ? Chce zaradnego mezczyzne i to jest dowod ze mam niepokolei w glowie ? Wg was powinnam sobie wziasc jakiegos otylego nieudacznika pracujacego za marne 3000 zl ??? I jak z tego zyc ? Zastanowilo was to ? mam wbijac zeby w sciane i jesc tynk ? Skoro sama opiekuje sie corka to jak mam pracowac i zarabiac ? A dziecka do przedszkola nie oddam, chyba ze do jakiegos elitarnego by nie zadawalo sie z dziecmi marginesu spolecznego i plebsu. Moja Amelcia musi miec wyjatkowe warunki zreszta jak ja. Wyjatkowe osoby zasluguja na wyjatkowe traktowanie

albo marna prowokacja albo autorka jest skończonym debilem :o

Gość od poczatku bylo wiadomo
że to prowokacja! :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość rospuda mala
ludzie, to prowokejszyn jak nic. wychodzimy z tego topica, trzeba miec spokojne swieta.

Gość katasha 1987
Sama jestes debilka :-o Jak mozesz mnie tak wyzywac ? Czy ja kogokolwiek obrazilam ? A z drugiej strony - czy prowokacja mozna nazwac to ze ktos ma jakies wymagania i zasady w zyciu ? To nie moja wina ze nie kierujecie sie zasadami :-o

Gość blablablaaaaaaaaaaaaaaaa
:o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

z dupy jesteś nie wyjątkowa :) A koleżanki nie zazdrościły ci wcale figury tylko się śmiały z takiego pustaka :D Nikt ci tu niczego nie zazdrości wręcz przeciwnie :) Nie nadajesz się do życia w społeczeństwie :D

zasady :-D :-D :-D :-D :-D ty wiesz w ogóle co to są zasady???

Gość blablablaaaaaaaaaaaaaaaa
:o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość
Zaradny facet skombinuje sobie laskę bez zobowiązań. Po co komu cipa co chce za kasę obecnego partnera wychowywać bękarty z poprzednich związków. 3k to mało, powiadasz? A zarobisz tyle? Tzn poza burdelem czy autostradą...?

Gość pragmatyczna szeherezada
masz szanse ale najprowdopodbniej u mezczyzny po 30 tce, i rozwodnika :). Facet ktory nie ma swoich dzieci nie potrafi zrozumiec samotnej matki z dzieckiem. Na poczatku jest fajnie, zabawa romantyzm "UCZUCIA" ale gdy wkracza odpowiedzielnosc proza zycia, anginy u malego dziecka, sprawy materialne - obcy mezczyzna nie zaakceptuje tak latwo cudzego dziecka i odpowiedzialnosci z nim zwiazanej. Mlodzi chca sie bawic, podrozowac a ty sie zastanawiasz z kim zostawic malenstwo na dzisiejszy wieczor, jak sie zorganizowac gdy zachoruje itd, nie wydasz wszystich pieniedzy na super wyjazd do tropikow bo zastanawiasz sie nad inwestycja w edukacje czy chociazby ciuszki dla dziecka - z tym mlode single nie moga sie pogodzic i to ich drazni na dluzsza mete , jakkolwiek byliby zakochani.