Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelikanka

Tak bardzo chciałabym miec męża

Polecane posty

Gość pelikanka

Niczego tak ne pragnę:(

Gość to najpierw postaraj sie
o chłopaka. :classic_cool:

Gość A ja dobrego i
inteligentnego faceta w moim wieku :(

Gość pelikanka
Swojego własnego. Zazdroszczę wszystkim mężatkom:O

Gość nnmn
niektórym się udaje

Gość dffdfd
ja też. Chcialabym mieć taką normalną rodzinę - mężuś, dziecko, wspolne święta...

Gość pelikanka
Adoratorów mi nie barkuje ale to ciągle nie jest to. Nigdy nie czułam motyli w brzuchu. Czuę rczej nić sympatii niż coś więcej.

Gość sabrineczka
tak tylko ze nie kazdy mąż jest dobry dla swojej zony chociaz pzred slubem to je na rekach nosza :/ bo po latach moze sie okazac ze to skonczony dupek....wiec nie zazdrosc kazdej :/

Gość A ja dobrego i
A ja nie moge trafic na facetow ktorzy nie zdradzaja :( a ja nie chce wciaz pilnowac, nie ufac i kontrolowac... chce zeby sami siebie kontrolowali i mieli honor :o

Gość pelikanka
Bo tzreba jeszcze trafić an tego jedynego. Może gdzieś się błąka po swiecie... Któż to wie...

Gość Migotka NMNM
Nie spieszyć się tak odrazu!!!!!!!!! Najpierw trzeba się dobrze poznać, żeby rozczarowań nie było...bo rzeczywistość może nieco inaczej wyglądać niż na filmach... uważam, że taki minimalny okres narzeczeństwa powinien trwać 2 lata...no może ciut krócej... Jak trwa dłużej to ludzie się już zaczynają nudzić, albo znajdują dziury w całym... Trzeba ze sobą być i bywać często ! Generalnie zanim się znajdzie męża to trzeba poznać chłopaka, w którym dorasta Wasz mąż...

Gość kobiety to mają wymagania
Malo tego, że chcą mężą, to jeszcze musi być dobry.

Gość pelikanka
A faceci nie mają wymagań? Najlepiej jakby z urody przypominała Dodę, była dziewicą ale przy okazji zgodziłaby sie na anal. :O

"Generalnie zanim się znajdzie męża to trzeba poznać chłopaka, w którym dorasta Wasz mąż" Albo mąż dla waszej przyjaciółki.

Gość A ja tak bardzo chcę z serca
A ja tak bardzo pragnę spotkać Tego Właściwego Dla Mnie Mężczyznę, i żeby się zrodziła wzajemna Miłość między nami. Miłość, Szacunek, Uważność na siebie. Tak mi smutno, że wciąż Go nie ma w moim życiu, kolejne święta bez Niego :(

Gość A ja tak bardzo chcę z serca
pelikanka: DOBRE :D i sporo w tym racji :-) czysta dziewica chętna na codziennego lodzika :-)

Gość sabrineczka
czy pragnąc dobrego męza który bedzie kochal i szanował to tab bardzo wiele?????

A faceci nie mają wymagań? Najlepiej jakby z urody przypominała Dodę, była dziewicą ale przy okazji zgodziłaby sie na anal Prawdziwy mężczyzna na innego typu kobiety nie zwraca uwagi.

""Generalnie zanim się znajdzie męża to trzeba poznać chłopaka, w którym dorasta Wasz mąż" Albo mąż dla waszej przyjaciółki." Hahahahah. Kocham Cię za ten komentarz:D Nie chcij męża, faceci oprócz tego, że robią nam dobrze i odkręcają słoiki z dżemem to nie mają większych zalet:)

Gość sabrineczka
widzisz nie kazdy jest tak zepsuty jak Ty i ma inne piorytety...

Gość Moge oddac ci swojego za darmo

Gość pelikanka
Mam 170, wysportowaną sylwetkę, pracuję na dośc wysokim stanowisku. Bardzo prawdopodobne, że od nowego roku będę zajmować kierownicze stanowisko. Na brak adoratorow nie narzekam pomimo tego, że jestem brunetką, mam długie czarne włosy i uwielbiam łądnie wyglądać. Jestem dziewicą, bo nie spotkałam jescze faceta, do którego czułabym coś więcej niż tylko sympatię. Nie chcę też przeżywać swojego pierwszego razu byle gdzie, z byle kim i byle jak. Nie mam jeszcze 25 lat.

czy pragnąc dobrego męza który bedzie kochal i szanował to tab bardzo wiele????? Policz, ilu takich znasz co to kochają i szanują, będziesz miała odpowiedź czy to dużo, czy mało.

Gość sabrineczka
koszmitka wypowiedz moje byla do kolegi nad toba:]

Mam 170, wysportowaną sylwetkę, pracuję na dośc wysokim stanowisku. Bardzo prawdopodobne, że od nowego roku będę zajmować kierownicze stanowisko. Na brak adoratorow nie narzekam pomimo tego, że jestem brunetką, mam długie czarne włosy i uwielbiam łądnie wyglądać. Jestem dziewicą, bo nie spotkałam jescze faceta, do którego czułabym coś więcej niż tylko sympatię. Nie chcę też przeżywać swojego pierwszego razu byle gdzie, z byle kim i byle jak. Nie mam jeszcze 25 lat. Zasługiwać na szczęście, a być szczęśliwym, to dwie różne sprawy.

Gość Geronimo 57
"Koszmitko" to przerzuć się na kobietki,jak faceci tylko umieją odkręcać słoiki i robić Wam dobrze:)Wam to znaczy komu,Tobie i Twoim kolezankom ?Ale masz nasrane we łbie:)Tylko pogratulować kału w głowie gdzie inni mają mózg

Geronimo- Ty nie trzymasz poziomu, o pionie już nie wspomnę.