Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego powiedz

czy wasi byli/eks przysłali wam życzenia na święta?

Polecane posty

Gość neeeelllllll
mi wyslal wieczorem na koniec swiat: wesolych swiat :D

Gość gość
Do mnie też wysłał życzenia na Święta, podziękowałam i zapytałam jak święta?. Żałowałam tego później jak cholera, bo mi nieodpisał, a jak później się dowiedziałam całe święta spędził z nową laską (będąć z nią próbował jeszcze coś ugrać że mną :P). MIałam pojechane, ale stwierdziłam trudno nie odpisał to ch.. mu w du... A tu nagle wysyła mi życzenia urodzinowe na fb... no daj żyć po co ta szopka :o Przyjaciółmi to nie będziemy, najchętniej powiedziałabym co o nim myślę, ale zachowywałąm się z klasą póki co. Ale dlaczego nie daje mi spokoju to nie mogę zrozumieć

Gość gość
jeśli wysyłali to raczej pozniej coś jeszcze ode mnie chcieli po jakimś czasie tzn spotkać sie itd

Gość gość
I jaki cel miały te spotkania? Tak po prostu? Czy to jakaś forma przypominania o sobie? Myślę sobie, że może on chce w ten sosób "wybielić się", bo chyba zrozumiałe, że uważam go za dupka skoro chciał bawić się moimi uczuciami :P

Gość gość
Może na coś liczy. Mój eks tez mi wysyla, ale nic więcej nie pisze. Ale swojej lasce obecnej chciał zrobić koło d**y, więc może liczy, że znajdzie kogoś lepszego :p

Gość gość
mój ex zawsze przychodzi do mnie z życzeniami a jest fajnie a dodam ze nie roztalismy sie w pokoju

Gość gość
Wszyscy moi byli wysyłają mi życzenia na święta. Dziwne bo wszyscy mnie zdradzili/oszukali. Nie potrafię ot tak przekreślić przeszłości, pomimo ze im nie wybaczyłam - sami dzwonią, piszą. Rekordzista zostawił mnie 9 lat temu, po pół roku już przepraszał i przez te wszystkie lata do mnie wydzwania. Szkoda tylko, że wcale nie mam z tego radochy ani satysfakcji...

Gość gość
tak

Gość gość
Jak mój eks mi wysłał to tylko zburzyl moj spokój :o mam ochotę powiedzieć mu żeby się wypchal z tymi swoimi zyczonkami. Niech juz nie udaje kulturalnego, cwaniaczek tylko mnie irytuje tym, poszedł do innej to niech da mi spokój :-o

Gość gość
czasem jak pomyślę o tym idiocie to mam ochotę ukręcić mu łeb, a ta jego pipka niech sie cieszy, że byłam taka wspaniałomyślna i jej go oddałam, bo mogła nieźle wyć. Ale generalnie walczę z negatywnymi emocjami ;)