Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milos

co zrobic

Polecane posty

Gość milos

mam pytanie co mam zrobic w sytucacji gdy dziewczyna chce sie zemna kochac a ja sie boje??Nie chce jeszcze byc ojcem a z seksem roznie bywa niby zabezpiecznia sa a tu okaze sie ze wpadlismy??Pomozcie mi doradzcie

Po pierwsze: ile masz lat? A po drugie sa rozne metody antykoncepcji,wiadomo ze nigdy nie ma sie 100% pewnosci ale to jak ze wszystkim,nigdy nie ma 100% pewnosci.Ja Ci radze zebys sie doksztalcil w tej kwestii bo co,potem tez bedziesz uprawial seks tylko raz na rok albo i dluzej bo sie boisz ze bedziesz mial wiecej dzieci niz dwa? ;)

Gość milos
co mialas na mysli doksztalcil??Wiec co mi radzisz??

milos: jesli Twoja dziewczyna jest gotowa brac tabletki hormonalne, to ryzyko jest na prawde bardzo male... ale warto zebyscie wiedzieli jakie moga byc tego negatywne konsekwencje, szczegolnie jesli macie malo lat.. Zachowywalem sie tak jak Ty, teraz nawet raz na rok bym chyba nie chcial, pewnie wiele problemow ma inne zrodlo, ale.. jesli jej pragniesz i ona Ciebie, zastanowcie sie, bo nie koniecznie macie na to tak duzo czau jak wszyscy mowia.

Gość milos
a jesli ona nie chce brac pigulek zadnych??Zalezy mi na niej tak jak jej namnie tylko ja bym chcial poczkac narazie z tym a ona muwi ze mozemy poczekac moga byc narazie pieszczotki ale wiem ze by chciala zemna to przezyc

Gość milos
chce ale sie boje ze cos zrobimy nie tak i beda z tego dzieci mam dopiero nie cale 18 lat nie chce byc ojcem.Co mi doradzisz??

Gość wstrzęmięźliwość

Gość milos
czyli mam odmuwic dziewczynie tego??i poczekac??

Gość milos
ja mam nie cale 18 ona 17. Jeslli chcialbym sie kochac z nia z gumka to trzeba przy tym jakos uwazac i pilnowac sie??

Gość masz wątpliwości
więc nie rób nic na siłę

Gość milos
ale jak to powiedziec dziewczynie kiedy ja wiem ze ona tego chce??

nie jestem najlepszy do doradzania, ale... mam 22 lata i nie bardzo jaka kolwiek ochote na seks chociaz mam dziewczyne, i moglismy jakos zaczac majac 20 lat teraz pracuje, studiuje, ona tez studiuje, mysle ze nigdy juz nie bedzie tak szalenie, jesli kiedykolwiek bedzie No ale Ty masz 18 lat, boisz sie, pewnie tez nie macie mozliwosci na wychowanie dzieci jakichs ewentualnie. Jesli ona nie chce brac jakichs tabletek, to raczej bym odradzal... ma tez dziewczyna racje pewnie w tym wieku, no coz po prostu chyba jest niekonsekentna. Prezerwatywy na pierwszy raz to chyba nie najlepszy pomysl, chyba ze sie jakos inaczej z nimi oswoicie troche najpierw..

Gość masz wątpliwości
powiedz ,że nie jesteś jeszcze gotowy i już.Nikomu nie musisz się tłumaczyć ze swoich decyzji.a swoją drogą dziewczyna ...........

Gość milos
a jesli jej zaproponuje na jakis czas jakies mile i przyjemne pieszczotki to ucieszy ja to choc troszke czy nie bardzo??

Gość milos
a jesli ona nie jest juz dziewica i wie cos na ten temat?? I muwi ze z prezerwatywa bedzie bezpiecznie ze ubiere 2 i bedzie bezpiecznie?? nie chce brac pigulek gdysz boi sie ze w przyszlosci moze miec przez to problemu z zajsciem w ciaze

Gość swoją drogą kiedyś
to chłopak nalegał

milos, moze powiem cos kompletnie nie poprawnego politycznie, ale.. najlepiej chyba bedzie jak w ramach jakichs pieszczot zurzyjecie troche gumek, zobaczycie jak to jest, jakas wam peknie... bedziecie gotowi, dobre gumki, dobrze stosowane to niezla metoda antykoncepcji. Jesli chcecie wiecej pewnosci to sa jeszcz jakies dodatkowe srodki np. globulki, moze dodatkowo jakies naturalne metody i szanse na zejscie w ciaze bardzo male. A jak ona chce i Ty ja kochasz. Jak nie macie problemow z religia itd. moze juz nigdy nie bedzie tak jak jest teraz, a tak to przynajmniej wam zostanie kilka pieknych, romantyczncych czulych chwil.

Gość prawy Icek
Porozmawiaj z nia o tym, (tylko nie pytaj jak z nia rozmawiac bo wyjdziesz na niedorajde). Jestes facet i msz jaja a to zobowiazuje do powaznego podchodzenia do sprawy. Na necie jest duzo profesjonalnych tron dotyczacych antykoncepcjii, poczytaj o tym.

milos: jesli ona mowi, ze zalozysz dwie i bedzie bezpiecznie, to pieprzy jakies glupoty. Na bank sie przetra jak beda dwie :) Nie wolno takich cudow robic..

ja tez nie ufam prezerwatywom. nigdy nie zrobiłam tego tylko z gumką, dla mnie to jak brak zabezpieczenia, a już w ogóle przy pierwszym razie. powiedz wprost, że nie chcesz tego jeszcze zrobic. Nie chcesz narażać was na późniejsze ewentualne skutki. Jak z tym poczekacie jeszcze trochę, to chyba wiele nie stracicie. ale co za dziewczyna..

Gość prawy Icek
lejdis end dzentelmen dis is e faken sziten prowokejszyn????

jak ubierzesz DWIE to na pewno będzie MEEGA bezpiecznie. Przeczytaj chociaż instrukcje, co? :P

Stracic cos tam mozecie... ale z tego co piszesz wynika, ze jednak nie jestescie jeszcze gotowi, moze faktycznie lepiej troche spokojniej wchodzic w ten swiat, zeby sie nie zaksztusic...

Gość milos
a jesli bym sie zdecydowala na prezerwatywe to jaka ostroznosc trzeba zachowac aby szanse w razie czegos byly jak najmniejsze na zajscie w ciaze

Gość miałam podobnie bo
on juz chciał sie kochac a bylismy juz całkiem długo razem a ja czułam że jeszcze nie chce i nie wiedziałam juz co zrobic jak sie wymigać:o powiesz ze to co innego bo jestem dziewczyna ale wcale nie bo nie w tym wieku takie problemy,mam 23 lata ale po jakimś czasie sama tego zapragnełam,moze powiedz swojej dziewczynie że ona ma jeszcze na to czas że ją kochasz i chcesz sie z nią bardziej związac emocjonalnie to zrozumie.Powinna.

Gość milos
sory mialo byc zdecydowal drobny blad:):):)

a co za roznica czy prowokacja czy nie.. grunt ze nie ma floodu i mozna cos tam w klawisze postukac..