Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milos

co zrobic

Polecane posty

Gość milos
oki dziekuje wam za doradzenie bede z nia musial powaznie porozmawiac i powiedziec ze jesli teraz z tym poczekamy to w przyszloscie bedzie duzo lepiej:):)):

No wlasnie chodzilo mi o to co napisali Ci koledzy ponizej.Sa rozne dobre metody antykoncepcji.Niektore mozna tez ze soba laczyc.Chodzilo mi o to zebys o tym poczytal, taka wiedza nigdy nie zaszkodzi ;) Ja zaczelam uprawiac seks wlasnie w wieku Twojej dziewczyny,minelo pare ladnych lat i jakos nie mam dzieci ani nic mi nie jest :) aa tabletek tez nie biore :) takze da sie. Jesli chodzi tylko o ten lek przed ciaza to poczytaj cos o metodach antykoncepcji,poprobujcie z dziewczyna na spokojnie.Moze nie od razu pelny stosunek ale poznawajcie siebie i swoje ciala a potem to samo wyjdzie :) i strach tez Ci minie.W ten sposob mozesz sobie wmawiac ten lek dlugi czas az urosnie do o wiele wiekszych rozmiarow.

Gość milos
narazie bedzie tak jak teraz a jesli bedzie czegos pragnela jakis doznan erotycznych to tylko pieszczotki mile piezczotki:)::):):)mam dopiero 18 lat nie cale ona 17 cale zycie przed nami:):) Jak myslicie zrozumie ucieszy sie z tego powodu czy zasmuci??

Gość prawy Icek
podczas mojego pierwszego razu jakos tak bylo, ze kiedy zakladala mi gumke to mi wacek klapna ze dwa razy, w koncu wszedlem w nia bez gumki ale nie mialem orgazmu w niej, potem przez kilka dni juz zatanawialem sie czy bedzie chlopak czy dziewczynka no ale wszystko dobrze poszlo, nie jestem ojcem:)

Gość milos
FallenAngel_ a jakie ty masz metody???Aby bylo milo i bezpiecznie

To zalezy w jaki sposob jej to powiesz i jak bardzo jej zalezy na seksie :D:D:D:D No na poczatek tak jak piszesz,te pieszczoty,poznawianie cial a potem samo z siebie to wyjdzie,jak bedziecie chcieli.No a w miedzyczasie poczytaj cos o tej antykoncepcji... ;)

Gość milos
a jakie proponujesz strony bo na internecie sa same glupoty moze masz jakies swoje zaufane strone??:):):)

No wiesz co powiem Ci ze najczesciej tradycyjne z prezerwartywa.Jakos nigdy sie nie zawiodlam.Kiedys stosowalam tez globulki ale mysle ze jak zaczniecie od gumek to bedzie najlepiej.Bo z tabletkami tez roznie bywa.Je tez trzeba umiec brac ;) znam pare przypadkow ze laska brala tabletki a zaszla ;) bo zapomniala,albo byla chora i brala leki ktore obnizyly dzialanie tabletek.Twoja dziewczyna jest jeszcze mloda,hormony pewnie jeszcze sie nie uspokoily i moze nie wszystko ma uregulowane w organizmie.Tabletki to troche duza ingerencja w organizm jak dla mnie.Na poczatek bym radzila prezerwatywy,no ale najpierw poprobujcie moze zakladac tak na sucho przy jakichs pieszczotkach,niekoniecznie musicie potem seks uprawiac :) zebys zobaczyl ze to nie takie straszne i ze dasz rade ;)

Gość milos
ale ja sie nie boje zakladania czy bolu boje se tego ze bedziemy sie kochac a pozniej okarze sie ze bede tata czego bym narazie nie chcial. Moze jednak zrobie tak jak radzisz narazie pieszczotki i te sprawy. A jesli juz dojdzie do stosunku co robic aby zajscie w ciaze bylo nikomu. Naprzyklad kiedy zaklada mi prezerwatywe i dotyke mojego czlonka to pozniej jej nie dac tych rak wlozyc w swoje cialo??

:) No jesli wczesniej nie miales wytrysku to nie musisz az tak rygorystycznie do tego podchodzic. Ja nie napisalam ze sie boisz bolu czy zakladania prezerwatywy.Ale skoro sie boisz ze Twoja dziewczyna zaciazy i nie znasz metod antykoncepcji to Ci napisalam zebys poprobowal najpierw na sucho,zeby zobaczyc jak to jest i sie przekonac. Nic na sile.Narazie moze zostancie przy pettingu bo widac nie do konca jestes do tego dojrzaly :) to dobrze ze masz takie podejscie i sie liczysz z konsekwencjami. W necie jest duzo stron na ten temat.Wpisz sobie w google antykoncepcja to znajdziesz przynajmniej kilka stron ktore wygladaja na rzetelne :)

Gość milos
czyli podsumowujac narazie porozmawiac z dziewczyna na ten temat i zostac przy pieszczotkach i cwiczeniu na sucho a pozniej samo to przyjdzie:):):):)??

Gość gość
1P6fDqNIUUlRwXRrn1ZzUQdL