Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_amarelka

...........nigdy już nie będę mieć chłopaka, bo............

Polecane posty

Gość ja_amarelka
niech wam bedzie - jestem zakonnica , ale szukam swojego ksiedza rydzyka ! Tylko on bedzie wiedzial co z ta Polska !

Gość nie martw się amarela
Kochana ja przez rok nie mogłam sie przekonać do nagości i pokazywania facetowi swoich kompleksów. Boże jaki ob był cierpliwy i jak pracował nade mną.. Nikt też nie zmusi cię robić czegoś wbrew sobie - długa droga od odważnych pieszczot i seksu oralnego do świntuszenia w odbycie. Poza tym jeśli facetowi na tobie zależy i będzie widział Twoje opory to nie będzie cię zmuszał do niczego. A z czasem sama zobaczysz że pewne rzeczy są przyjemne - nie piszę tego by Cię prekonywać do łamania zasad, ale tak było w moim przypadku i pewnie w życiu jeszcze nie raz zmienisz poglądy i zasady nie dlatego że ktoś kazał, ale my po prostu sie zmieniamy i weryfikujemy poglądy.

prawiczek i kropka 1987 dzięki ;) a i zeby nie było że jestem stara i zacofana :P mam dopiero 32 lata ;)

Gość ja_amarelka
Kiedy ja nie zmienię swoich zasad! już spotkałam tego jedynego i nie zmieniłam :/ nie zmienię i koniec, a po tamtym związku mi pozostał niesmak....

Gość ja_amarelka
niesmak po spermie ktora zostawil na moich ustach ....

Gość ja_amarelka
Nie, ten o rydzyku był lepszy :)

Gość oj kiepsko dziewczyno
Jesteś strasznie zakompleksiona, uległa i nie masz do siebie szacunku a do tego mówisz tak jakbyś masz średniowieczne podejście do swojego ciała aż przykre jak się to czyta :(. Zmień podejście i szukaj szczęścia a nie skazujesz się na bycie wiecznym popychadłem.

Gość podszywaczek
nie no... koniec tych zartow , widze ze dziewczyna naprawde Cierpi to moze i ja Ci cos doradze ...

Jezu ................. jakbym słyszała siebie przed laty. NIGDY, NIE MÓW NIGDY. Kobieto gdzie ty żyjesz? żaden z moich facetów nie wymagał żebym zgodziła się na anal, itp, ani żebym robiła coś wbrew sobie - zawsze szanowali moje zdanie, ja ich też. Sami twierdzili, że nie lubią brudnej roboty i zmuszania kobiety. Najważniejsze żeby dwoje ludzi sie zgadzało, miłość dojrzewa, człowiek się zmienia, ale najważniejszy jest szacunek. Znajdź sobie normalnego faceta.

Gość ja_amarelka
gdybym była popychadlem to bym nadal tkwiola w tym chorym zwiazku, dzis juz nie jestem niczyim popychadlem i wreszcie mi z tym dobrze... jak by jeszcze ludzie przestali ciagle pytac, dlaczego sama jestem to by bylo wrecz idealnie! Marzy mi sie wiek 40 lat, moze wtedy sie wszyscy odczepia i przestana wtracac w cudz esprawy

Coś mi sie wydaje że twoje kompleksy nie pozwalają Ci znaleść porządnego człowieka.

Gość ja_amarelka
Jutro rano jadę do kościoła, może się przy okazji załapię i zostanę ... wcale nie głupi pomysł... ojcec by chyba zawalu dostal :P

Gość ja_amarelka
chyba że miałam, bo mie4ć na pewno nie mam ... przeczytaj jeszcze raz początek

Oj kochana jeśli to są twoje wypowiedzi to widzi mi sie, że ty szukasz wymówki i wcale nie chcesz mieć tego chłopaka i jesteś zgorzkniała. Szkoda .................. wiele tracisz. Ale każdy żyje jak chce.

Gość ja_amarelka
bo chce miec chlopaka ! tylko zawsze trafiam na dziewczyny ! Moze dlatego ze mam takie duze cycki ? jak bylam w przedszkolu to dzieci graly nimi w pilke !

Gość Sebastian_N
a mi się amarelka podoba moim zdaniem ma prawo dbać o swój odbyt brawo

Gość ja_amarelka
"dziwna jesteś" - też mi nowina, o tym też napisalam n apoczatku jaka ksieznikczka, nie rozumiem :/ zadna ksiezniczka, po prostu zdolowana dziewczyna :/ dobija mnie to wszystko zwlaszcza w swieta... wszystkie ciotki sie zjezdzaja i sie zaczyna moja egzekucja... a Ania gdzie chlopaka masz, bys sobiemogla wreszcie znalezc jakiegos, a moja martynka to zareczyla sie :o ble

"Jutro rano jadę do kościoła, może się przy okazji załapię i zostanę ... wcale nie głupi pomysł" oczywiscie ze nie glupi pomysl ... sam kiedys o tym myslalem zeby zostac ksiedzem :classic_cool: 🖐️

Gość oj kiepsko dziewczyno
Obsraj ciotki. Przyzwyczaj się że takie gadanie to będzie cały czas póki nie urodzisz gromadki bachorów ciotki już takie są chamskie i złośliwe :)

Gość Artur N
a mnie się podoba autorka na pewno nie będę jej zmuszał do anala i innych lodów wystarczy mi klasyk, na początek możemy gasić światło odezwij się cycuszku 501 998 157

Gość ja_amarelka
nawet we wszystkich swietych nad grobem babci do mnie jedna ciotka z takim tekstem wyskoczyla... jeszcze sie dobrze przywitac nie zdazyla :/ to jest straszne :/

Gość ja_amarelka
Ja się nie odezwę... ale mam nadzieje ze z pol kafeterii to zrobi :P

Gość ja_amarelka
no dobra , powiem Wam Co mnie gryzie - mam siusiora