Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana mama...

Czy mój syn jest gejem??!!

Polecane posty

Wczoraj do mojego syna (14 lat) przyszedł kolega (15 lat). Zachowywali się wyjątkowo cicho więc postanowiłam zobaczyć co oni robią. Zapukałam do pokoju a następnie otworzyłam drzwi. Zauważyłam jak szybko podciągnęli spodnie do góry. Jestem pewna że oni to robili, oczywiście udałam że nic nie widziałam. Ale teraz nie wiem co mam robić. Bardzo się boję rozmowy z synem... Proszę o pomoc...

Po prostu to zapewne przyjemne jak inna dłoń pieści członka Więc nie ma w tym nic dziwnego Jak skończy 21 lat i nadal będzie się pieścił z chłopakami to znaczy że jest gejem

Gość malaaaaa
moze poprostu sobie mierzyli ktory ma wiekszego....heheh chlopcy w tym wieku tak maja...

Gość maturzystaaaa
to Ty do niego zapukałaś i od razu weszłaś :| ??!! to po co jeszcze pukałaś jak włazisz od razu

Gość malaaaaa
nie mam pojecia....jak jest gejem to nic nie poradzisz...orientacji mu nie zmienisz ale z drugiej strony to jeszcze dziecko...moze do jakiegos specjalisty go wyslij niech on z nim porozmaiwa...

Gość magd-a50
Może rzeczywiście robili jakieś porównania w wyglądzie swoich czlonków? Może któregoś z nich coś niepokoilo i postanowili sprawdzić, czy mają tak samo? Możesz spokojnie spytać syna czy w związku z okresem dojrzewania coś go niepokoi, podsunąć lekturę o tym temacie, a może zapytać go czy nie chcialby o czym porozmawiać z mężczyzną, któremu ufa / ojcem, wujem, starszym kuzynem/

Gość rotfles
musisz go nawrocic i pokazac co jest dobre

Gość Ja tek też robiłe

Gość pazdziochowa
no i co z tego, ze jest gejem? ale takie akcje to przesada

w żadnym wypadku nic nie mów ,bo to będzie szkodliwe dla jego Chłopcy w tym wieku jak są w zazyłych stosunkach koleżeńskich czasami oglądają porównuja wielkości owłosienia czy stulejki Może sobie walą i pokazują jak już temu starszemu leci sperma itp.Potem zaczna fantazjować o dziewczynach i tak spokojnie zaintersują sie płcią przeciwną Podsłuchuj tylko jak rozmawiaja o dziewczynach czy z zamiłowaniem czy z nienawiścia

Gość maraska
Najlepiej zapros mu jakies dobre kurwy, niech mu dadza w kakao a potem obciagna, bedziesz miala pewnosc ze nie jest gejem

Gdy czytalam to za pierwszym razem jakiś zcas temu bardziej mi sie podobalo niż teraz :p proponuje wymyśleć coś nowego...

tak wyczuwałem Więc uważaj nie rozbieraj się przy nim , nie chodz przy nim goła ,nie pokazuj gołych piersi.Dla chłopaka w tym wieku taka stara kobieta ( przepraszam) jest obrzydliwa seksualnie i może to wpłynąć na relajce z dziewczynami i kobietami

Gość very merry christmas everyone
to czy Twoj syn jest gejem, mozna stwierdzic na wiele sposobow.... moj brat jest gejem...nigdy by mi to nie przyszlo do glowy a jednak...

AccccA: faktycznie tez tak mam, ze zastanawiam sie co one mysla. Mali bylismy, ale chyba pamietaja- skoro ja pamietam. Pewnie tez sie zastanawiaja czy pamietam :D albo by chcialy teraz sie pobawic..:P

Gość pazdziochowa
very merry christmas everyone jak np. moze to stwierdzic matka, skoro w przypadku Twojego brata nie przyszloby to nawet do glowy?

Gość very merry christmas everyone
pazdziochowa ja nie chcialam tego dostrzec a bylo to bardzo widoczne

no wlasnie marcin. raz jedna tylko nagle wypaliła "a ja pamietam jakiego miałeś wtedy słodkiego małego fiutka hahahhaha" aja szok!:] nie wiedziałem co powiedziec , pewnie strzeliłem buraka:P

Gość pazdziochowa
podchodzil pod stereotyp wymuskanego geja?

no i co z tego że gej... najgorsze co możesz teraz robić to nakłaniać go i namawiać do zainteresowania się dziewczynami

Gość pazdziochowa
dokladnie XXI wiek