Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmiiigotkaaa

MAM 22 LATA I BĘDĘ MAMĄ

Polecane posty

Gość mmmiiigotkaaa

wczoraj wylam do 3 w nocy jestem taka mloda

Gość narzeczonaaaa
ja też mam 22 lata i marzę o tym, by już zostać mamą...

Gość nieświeży nick
Gratuluję :D docenisz to po odchowaniu dziecka :)

Gość miaaa...23
Ja urodziłam swoją córeczkę dokładnie 2 dni po 22 urodzinach :) Nie martw się. Na pewno wszystko będzie dobrze :)

Gość gietea
ale czemu plakalas??? zostalas z tym sama?? przeciez to dobry wiek nie ma co plakac ja tez mam prawie 22 lata i jak na razie nie planujemy dziecka (slub z 1,5 roku) ale gdybym zaszla w ciaze teraz to bardzo bysmy sie cieszyli. Tu nikt nie umiera a rodzi sie czlowiek

Gość smiercmoimzbawca
wspolczuje naprawde ja zaszlam jak mialam 19 ,teraz cche sie zabic...bo dziecko spowodowalo ze moje zycie nie ma sensu

Gość mmmiiigotkaaa
biore ślub z moich (on 24l) chlopakiem (3 lata razem) za tydzien ale tylko cywil narazie chccemy zobaczyc jak bedzie nam sie zylo razem.Ja mam jeszcze tyle planow studia.czuje sie jak najgorsza córka (mam 2 siostry)

ja mam 19 :) zaniedługo 20 i pragne zajsc w ciaze :) 22 to dla mnie za długo :P nie wytrzymałabym tyle bez dziecka ;) bedzie dobrze :* teraz płaczesz, ale ci przejdzie :) kazda reakcja kobiety na taka nowine jest inna :) ale to normalne:) trzymam kciuki zeby wszystko Ci sie ułozylo :)

Gość płacz płacz
poznasz smak pieluch i płaczu w nocy, a potem poczujesz jak to fajnie dostać od dziecka po ryju

Gość vivaaaaaaaaaaaaa
Ja mam 22 lata i tez bede mama...7 mies ciazy.. i jestem najszczesliwsza kobieta:) Upragniony synus bedzie;) CIESZ SIE DZIEWCZYNO!!:):)

Gość hehehebzdetypiszecie
masz sie czym chwalic

ja w tym wieku mam juz 2 dzieci :) jestesmy 3 lata po slubie dziecko to nie koniec swiata przeciez, jak slysze od syna mamusiu kocham cie, a corcia obdarowuje mnie usmiechem narazie bezzebnym to az milo na sercu sie robi :)

Gość mamussssska
a ja mam 20 i tez jestemw z ciąży :O kurde tez ryczalam ale nic nie zrobie teraz

Ja akurat rozumiem autorke:zabezpieczenie czasem zawodzi,choc teoretycznie 22lata to idealny czas na macierzynstwo ALE nawet gdy kobieta czuje sie gotowa to czasto mail inne plany. Ze mna tak jest: lic skonczony dobra praca niby wszystko pieknie a ile czasu przeplakalam to moje, plakalam z e strachu, z rozczarowania ze jak to mozliwe a jednoczesnie ze szczescia . Dzis jestem w 17tygodniu dalej realizuje swoje plany choc musze przyznac trudno bedzie mi znow praktycznie w ciemno zmieniac kraj z 4miesiecznym dzieckiem. Ale jakos sobie poradzimy bo tu juz nie chodzi tylko o nas. Pozdrawiam

niema co płakać... ja jestem w 11 tygodniu..zaszlam w ciaze zaraz po slubie chociaz dziecko nie bylo w planach chcielismy za jakies 3-4 lata ale wyszla jak wyszlo i bardzo sie ucieszylismy ze w ogole mamy taka mozliwosc miec dziecko i lepiej teraz niz w ogole:)..i pomimo ze to poczatek ciazy nie mozemy sie juz doczekac naszego dziecka:) wlasnie po to by wstawac w nocy...by zmieniac pieluchy i robic wszystko przy nim...bo dla nas dziecko to najwieksze szczescie jakie moglo sie przytrafic pomimo innych planow jakie mielismy

Gość Paulina1309
ja mam 20 lat i mam 4miesieczna córeczke jest kochana i zycie bym za nia oddała, i ciesze sie strasznie, nic strasznego są młodsze od ciebie

Gość a ja mam 23
Skoro bierzecie ślub to wszystko na pewno się ułoży, zobaczysz swoje maleństwo to już go nigdy nie będziesz chciala oddac i bedziesz jeszcze szczesliwa ze tak siue stalo:). Masz w koncu 22 a nie 16 lat. Jestes dorosla!