Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadors

jestem totalnie plaska, czy jets szansa, ze facet przymknie na to oko?

Polecane posty

Gość ambasadors

nnaprawde, nie mam piersi, nosze usztywniane staniki, zeby jakos wygladac.no i bledne kolo, facet w lozku moze sie zdziwic. jest szansa, ze po prostu to zaakceptuje?

Gość ambasadors
ech to dziwne, ale to przeciez nie zalezy ode mnie. wiem,z e wolalabym, gdybym miala normalnie piersi, do ktorych moglby sie przytulic itp. a ja jak leze, to normalnie jak facet, az samej nie chc emi sie na nie szczerze mowiac patzrec o dotykac-serio.

Gość nomermann
przestań udawać że masz biust - wtedy nie będzie rozczarowania.... mi bardziej w lasce od tego że nie ma piersi przeszkadzałoby, gdyby udawała że je ma

wszystko zalezy jak jestes zbudowana, figura, uroda, twarzz.... jeśli jesteś całkiem płaska, tak totalnie to hm..szczerze nie wiem..ale zawsze jest operacja. jeśli są poprostu małe, to luz. bo wielu takie lubi!

Gość
Właśnie bez push-upa nie będzie rozczarowania. Poza tym cycki to nie wszystko.

Gość pieczaarki
facet bez penisa to co innego, :P no racja, najgorsze jest oszukiwanie bo poznajesz facetow ktorzy lubia dorodny biust, a tak od razu byloby widac ze nie masz za duzo i nie byloby problemow

Gość ambasadors
nie potrafie nie nosic stanikow usztywnianych, juz za daleko to zaszlo, zbeym teraz tak mogla po prostu przestan je nosic.. nie powiekszam sobie ich od razu do C ani nawte B :D sa usztywnaine, z mala poduszka w srodku, tzn puch0upy i tyle, no ale jakby nie bylo biust optycznie powiekszaja. operacji sobie ine zrobie-to pewnik.

po po\ierwsze to się nie garb, wiem, że na pewno tak robisz bo też tak miałam ale mi urosły co nieco :p :D dobierz sobie dobry stanik, golfy są dobre dla małobiuściastych i myślę \, że to od faceta zależy ale to raczej od razu on może 'zobaczyć' czy masz duuży biust czy nie...

Gość nomermann
no to masz problem, bo duże ryzyko że się facet rozczaruje jak będzie mu się wydawało, że masz pod bluzką coś czego na prawdę Ci brakuje....

Gość pieczaarki
facet bez penisa to jak kobieta bez pochwy, nie bez cyckow cycki nie odgrywaja takiej roli jak penis

Zanim forumowi debile zaczną Ci doradzać operację plastyczną i włożenie obie pod skórę silikonu, powiem Ci, że jak facet się zakocha to nie będzie mu przeszkadzać, poza tym po ciąży będziesz miała na pewno większe... to samo z tabletkami antykoncepcyjnymi, one potrafią powiększyć biust, pozdrawiam 🖐️

Gość ambasadors
yhm;) wiem, ze moze sie rozczarowac, wiem...

Gość nomermann
no więc się zastanów..... skoro ty nie akceptujesz swojej płaskości, nie wymagaj tego od facetów :-)

Gość Blondyneczkaa87
Polecam operacje :) sama mialam A teraz mam C/D i wkoncu czuje sie kobieta;)

Gość ambasadors
wiesz, my czesto w sobie nie akceptujemy roznych rzeczy, a u innych tak, albo inni w nas akceptuja cos, czego my w sobie.. nie chce, zeby je kochal, czy inne takie, tylko po prostu, zeby nie wadzily mu w kochaniu mnie;)

Gość ambasadors
slyszalam, ze piersi po tabletkach rosna jakies 10% ich wielkosci, wiec w sumie malo, chociaz dobre i to:P

Gość nomermann
na pewno będzie ci trudno znaleźć takiego, ale warto szukać

piersi rosną o 100% wielkości tabletki? to faktycznie nie duzo. ale zawsze coś

Ja jestem płaska(no moze nie tak bardzo-moje piersi sa malutkie i jedrne) i chłopaka nie przeszkadzaja hehehe

Gość ambasadors
o 10% swojej naturlanej wielkosci, o;)

Musisz się bardzo starać w łóżku. Jeśli będziesz pracować dobrze ustami i wykręcać się na wszystkie strony to wielkość biustu nie będzie mieć znaczenia. Mam nadzieję, że wiesz jak to robić,żeby było dobrze. Jeśli nie to dużo trenuj. Poza tym wielu facetów lubi małe cyce. Ja na przykład.

Gość ambasadors
dobra, pojde sie zmierzyc i powiem ile mam w biuscie, ile pod

Boże, jak ja nielubię tych debili z forum. Zaraz Ci powiedzą, że nikogo nie znajdziesz ... znajdziesz, znajdziesz, to tylko oni skazani są na samotność... całe życie przed komputerem trzepiąc pod jotpegi 🖐️ w rękę by pocałowali, gdyby jakaś się zlitowała....

Gość ambasadors
dobra 76 pod, 89 w biuscie, to nawet sie nie klasyfikuje do rozmiaru A:D