Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadors

jestem totalnie plaska, czy jets szansa, ze facet przymknie na to oko?

Polecane posty

Gość nomermann
wyszłam masz jakieś problemy?? dziewczyna się o coś pyta to jej każdy odpowiada tak, jak uważa... nie wiem, po co ją sztucznie pocieszasz zamiast pomagać rozwiązać problem??? w porządku by było jakbym jej mydlił oczy pisząc że dla faceta biust jest bez znaczenia??

Gość nomermann
hmmm... żarty sobie chyba robisz.... na pewno płaska nie jesteś

Gość ambasadors
te 13 cm roznicy, to naprawde jest ni, przeciez to nawte nie jest A. spoko, ja nie oczekuje,z e bedziecie mi mydlic oczy, rozumiem, kazdy ma swoje upodobania i w pleni je szanuje, ze wypowiadacie sie-w wiekszosci- tak kulturalnie:)

Gość ja mam 3 cm róznicy
ty masz dziewczyno 13 cm!! A mam faceta który uwielbia mój brak biustu! i to 4 lata już i baaardzo go pociągam:)

Gość ambasadors
w pelni je szanuje i cieszy mnie to, ze wypowiadacie sie- w wiekszosci- tak kultyralnie*

Gość pieczaarki
dobra 76 pod, 89 w biuscie, to nawet sie nie klasyfikuje do rozmiaru A ty glupia jakas jestes? :O nie masz powaznych probemow w zyciu chyba :O ja mam 70 pod biustem, 81 w biuscie i uwielbiam moj maly, jedrny biust, zadnych klopotow z facetami w tym wzgledzie, jeczysz jakbys miala 1 cm roznicy i nie znasz prawdlowego dobierania stanikow, to nie jest miseczka A,

Gość nomermann
wyszłam widzisz i rozumiesz temat topiku??? czy wychodząc z tej kąpieli na mydle się pośliznęłaś i głową w posadzkę przywaliłaś??? jak będę miał jakiś problem, to założę podobny topik. na razie grzecznie odpowiadam na pytanie zawarte przez autorkę w temacie i nic złego nie robię, a tymasz oczy kompleksami przysłonięte widocznie i każde zdanie które Ci się nie podoba traktujesz z wrogością...

Znajdziesz faceta :) U mnie też różnica jest jakieś 12-13cm. osobiście czasem drażni mnie, ze jest mały, ale jest chociaż ładny. Dodam do tego, że miałam już paru facetów i zaden nie robił problemu. Poza tym jestem osobą, która ma tzw wzięcie. Wielokrotnie od swoich facetów słyszałam, ze mam śliczne piersi :)

Gość ambasadors
kobieto, gluupia to mzoe Ty jestes:) cyferki to nie wszystko, nie wiem jak wyglada Twoj biust, ale moj naprawde jets maly i, to ze mam te 12-13 cm roznicy, nie oznacza, ze sa jakies duze, czy cos, bo mam wrazenie,ze tak zareagowaliscie:D, jakbym balony miala. no dobra, sprawdzilam to jest rozmiar A. moze tak wygladaja wszytskie A, nie wiem, dla mnie o jestem plaska i na codzien nie zwraca na to uwagi, zyje dzien dzisijeszym, ale gdy chodzi o facetow..

Gość ambasadors
no dobra, nic nie zrobie, dziekuje za wpisy:) aaa i pewnie jeszcze duzo zalezy od ksztaltu.. dziesczyny, slyszalam,ze staniki puch-up nie sa dobre dla piersi, jakie Wy nosicie?

Gość nomermann
balony może nie ale na pewno nie jest to płaski biust same liczby nie powiedzą czy masz ładny czy brzydki biust, ale zdradzają że coś Ci tam jednak wystaje :-)

Gość ambasadors
dla mnie byle co, tylko, zeby mu to nie przeszkadzalo;)

Gość Blondyneczkaa87
www.pokacycki.eu :)

Ja tylko stwierdzam fakt. Siedzę tu nieco dłużej i znam mentalność ludzi tu piszących, a zwłaszcza facetów. Wyzywanie od dziwek, od płaskich, od najgorszych to tutaj codzienność. Tak samo wmawianie, że cycki pełnią decydującą rolę, czy dziewczyna znajdzie kogoś czy nie...( na innych topikach decydującą rolę pełnią cycki i dziewictwo :P). A prawda jest taka, że większość tu piszących "mężczyzn" nie miało nigdy dziewczyny i mieć raczej nie będzie....

Gość pieczaarki
:O :O zero stanikowej wiedzy :O http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ masz, sprawdz se tutaj jaki masz rozmiar, pewnie pod bustem powinnas nosic 70, miseczke bedziesz miec pewnie D, pewnie masz cycki rozmazane po kalcie i pod pachami przez zle dobrane puszapy :) noszac dobrze dobrane staniki mialabys pewnie o polowe wiekszy biust

Gość Wydaje Ci się że nie masz
biustu, bo nie masz dobrze dobranego stanika, a do tego tymi push-upami pewnie rozsmarowałaś sobie piersi po całym ciele :O Powinnaś nosić 70C/ 65D najprawdopodobniej

Na szczęście mam bogatą przeszłośc z kobietami więc mogę czuć się zaszczycony że nie należe do tej grupy niewdzięcznych panów :D

Gość nomermann
to poprzestań może na tym stwierdzaniu faktu a nie robieniu osobistych wycieczek i upraszczaniu sprawy. ja nikogo nie wyzwałem. odpowiedziałem na pytanie wg. zdania własnego i preferencji moich kolegów. to autorka określiła się mianem "płaskiej"

Gość pieczaarki
owszem, zwykle puszapy to gowno ktore szkodzi cyckom

Gość ambasadors
czyli chcesz powiedziec, ze powinnam isc do sklepu, wziac stanik z miseczka D i go przymierzyc i kupic?:O dziewczyno, juz kiedys czytalam te strone i miseczka D, to chyba chyba zmiescila 10 takich cyckow jakie ja mam:O:O:O

Nie poprzestanę na tym, czujesz się obrażony? Zgłoś się do odpowiednich instytucji. Nie będę spokojnie wysłuchiwać jak banda nałogowych onanistów opowiada dziewczynie, że przegrała życie, bo ma mały biust.

Gość ja cie pokocham
Ja mam członka o dlugości 11 cn więc nie moge sobie pozwolić na bycie wybrednym ;)