Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadors

jestem totalnie plaska, czy jets szansa, ze facet przymknie na to oko?

Polecane posty

Gość pieczaarki
widzialas moj link? chyba nie :O sama miseczka to jak jedna wspolrzedna na mapie, znajdziesz miejsce tylko po poludniku? raczej nie :O obwod jest rownie wazny nie tylko magiczna literka z miseczki wez zmierz sie tak jak w linku jest napisane, aha, w zwyklych sklepach nie znajdziesz dobrego stanika

Gość Wydaje Ci się że nie masz
Bzdura. Po pierwsze- im mniejszy obwód tym mniejsza miseczka więc miseczka 65D wcale nie jest wielka. A po drugie- przy mierzeniu stanika najlepiej pochylić się do przodu, wtedy te części piersi, które wjechały Ci na brzuch, pod pachy i na plecy wracają na swoje właściwe miejsce

Gość ambasadors
wiem, ze nie miseczka jest wazna:O wyszlo mi 70 D i co, mam leciec po stanik z miseczka D?

Gość pieczaarki
alez nie, lepiej dalej mecz sie w pancernych puszapach i kis w kompleksach, wesolych swiat 🖐️

Gość ambasadors
wesolych🖐️

a push upy w naszym przypadku są niezastąpione. Aczkolwiek nie mowie o takich,które mają w sobie wkładki na 15cm grubości :P Noszę push upy od początku i mam bardzo ładny biust, mimo ze mały.

Gość ambasadors
ja tez nosze, ale raczej delikatne, nienaiwdze gabki na pol stanika, jakies ohydnie wielkiej, jednak slyszlama ze push-upy deformuja,a tego bym nie chciala. jak teraz sie poschylalam:P i znow wyprostowalam to nie ma roznicy w ulozeniu moich piersi, nic mi nie idzie pod pachy, ani na brzuch, sa w kupie, jednak ciekawe co bedzie dalej. nie chce stanika typowo materialowgo, bo to bez sensu, ale najcteniej to wykurzylabym te gabki, zeby zostala jakby sama usztywniona forma, o;)