Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska bokserka

Uderzyłam go....

Polecane posty

Gość Męska bokserka

Mieliśmy dziś okropną kłótnię nieważne o co, w każdym razie w pewny m momencie się strasznie na niego zdenerwowałam i uderzyłam go w twarz. JUż myśląłm, że mi odda, bo miał taką minę, że...Ale on się opanował i wyszdł bez słowa. Nie wiem co mam teraz zrobić...

Gość hehehebzdetypiszecie
jak mialas za co to dobrze ,mi dzis powiedzial"ze niejeden po tym co mu powiedzialam" by mnie zostawil a wlasciwie kazdy...hehehehe zycie jest piekne prawda????????????????

Gość no nieee... co za swiat
a jeśli Cię nie zostawi to jest frajerem, ma dziewczyne wariatke i powinien spierdalac w podskokach

Gość Niespokojny Darek
To dlaczego cie nie zostawił :classic_cool: Jakaś ciipka z niego

Gość Męska bokserka
Podszywom dziękujemy. Ja nie chcę innego! Ale boję się, że mi nie wybaczy. Z drugiej strony wcale nie mam ochoty dzwonić i go przepraszać, bo dalej jestem jeszcze wkurwionma..

Gość meska bokserka
ja swojego regularnie okładam, dostaje nawet za nieodpowiednie spojrzenie, szmatą, z liścia, z piąchy, kablem, z buta itd itp......... ale on jest kochany i mi dziekuje ze wogole mamy jakis kontakt fizyczny ze soba, szkoda ze jednostronny tylko, bo on mnie nie bije

Ty przegięłaś, nic nie usprawiedliwi uderzenia faceta w twarz. i mówię to jako kobieta.

Gość dobrze że tylko ty
rozumiesz , jak do ciebie wróci będzie frajerem :o szkoda ,że ci nie oddał

Gość pegy
skoro zasłuzył to dostał, a Ty sie nawet nie ponizaj i do niego nie dzwoń, przynajmniej nie odrazu, pogadajcie jak ochloniecie

Męska bokserko Daj sobie spokój z facetami, nigdy nie wiadomo na kogo trafisz. Emocje trzeba opanowac, więc zrób tak jak ci mówie zadzwoń do niego, przeproś, po dziękuj że ci nie oddał i zostaw go.

Gość wariatka z Ciebie
i tyle na temat

Gość hgfgfgf
to zalezy czy uderzylas go slusznie . Na przyklad , bo cie obrazil mowiac ze jestes dretwa obciagarą . CZy na przyklad uderzylas go zbyt pochponie w wyniku klotni . W pierszym wypadku moglas go uderzyc w drugim nie bardzo.