Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przetłuszczone włosy niestety

Sbosoby na przetłuszczające się włosy.

Polecane posty

Gość a czy wam tez
wypadaja włosy przy przetłuszczaniu sie? i czy to przetłuszczanie moze byc powodem wypadania włosów?

Gość ale czy ten
izotek mozna brac jak ma sie hormony w normie?? i czy to tylko na recepte?

Ja wam polecam... piwo! Nalejcie go trochę do butelki po jakimś lotionie, sprayu. Po umyciu włosów spryskajcie je porządnie u nasady piwem (zapewniam, nie będą śmierdziały;)), wysuszcie- efekt bedzie taki, ze wlosy niestety beda dosyc sztywne u nasady i uniesione, ale za to są świeze przez dwa dni (a wczesniej musialam myc codziennie). Polecam.

Gość margi78
Izotek jest tylko na recepte,ale trzeba zrobic wszystkie badania i proby wątrobowe.Jesli jest wszystko ok.a mamy problem z łojotokiem,dermatolog powinien przepisac chocby najmniejsza dawke.

Gość A ja słyszałam że izotek
jest szkodliwy :o

Gość margi78
to zależy,biorąc go nie wolno zajść w ciążę bo to grozi deformacja i ciężkimi chorobami u dziecka,ale ogólnie jest bezbieczny.

Witajcie 🌻 MAM ogromny problem ze strasznym lojotokiem calej twarzy, wlosow i mniejszy na piersiach dekolcie i na plecach. Mam to odkad zaczelam dojrzewac od 13 roku zycia. A teraz mam 26!!!! mam ogromne zaskorniki, wielkie pory i blizny po dawnym tradzie. Jestem wykonczona tym psychicznie. wycieram sie co chwile. teraz siedze w domu. nigdzie nie pracuje. koncze studia zaocznie. mam jajniki policystyczne PCOS i biore na to Yasmin od jakichs 3 lat. poprawa minimalna. po kilku godzinach od umycia wlosow rano, mam tluste!!!! czy ktos bral na lojotok izotek i czy byly nawroty tego swinstwa? pomozcie bo nie mam juz sily

Gość Sagani
Też mam problem z przetłuszczającymi się włosami, to masakra jakaś. Musiałam myc je codziennie to było strasznie upierdliwe... Dużo czytałam na temat preparatów do włosów i w końcu spróbowałam szamponów biovaxa.No i szczerze mówiąc pomogło, teraz myję co dwa dni i nadal wyglądają spoko :)

Gość Clark100
Jest fajny szampon ELESTABion Floslek, właśnie przeciwko wypadaniu włosów. Mi pomógł niemalże natychmiast.

Gość Milka_90
Używałam biovaxy przez jakiś czas, efekty były całkiem ok, ale nie tak jak po użyciu Seboradinu ;) Moje włosy wypadały garściami i przetłuszczały się bardzo szybko :P wypróbowałam chyba wszystkie możliwe kosmetyki do włosów i wiele domowych sposobów i muszę przyznać, że seboradin radzi sobie z tym problemem najlepiej ;)

Gość Raza
Na mniejsze lub gorsze problemy fajnie działa oferta Chantal: najlepsze co zdarzyło się do tej pory moim włosom.

Gość gość
Rozjasnij wlosy- będą suche jak pieprz

Gość gość
Mnie pomogły kosmetyki z tej serii - https://seboradin.pl/pl/14-seboradin-niger :) kiedyś musiałam myć każdego dnia włosy, teraz spokojnie co 2 dni. Nie robią się już takie brzydkie po paru godzinach