Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrk27

Pomocy! Nie kupiłem dziewczynie jeszcez prezentu, widzimy się jutro!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mrk27
stad moje obawy a jak pojde do sklepu, bede sie spieszyc, a sprzedawczyni wcisnie mi cokolwiek, albo wmowi, ze cos jest super, a potem wyjde, i bede niezadowolony, ze dalem sie namowic na cos, co jej sie nie bedzioe podobac?:/ Kazdy ma inny gust.

Gość dfdfdf
No ok, jestem w stanie to zrozumieć, każda kobieta ma inny gust. Tylko że ja bym się wsciekła. Nie noszę plastikowych bransoletek ani wielkich wisiorów. Ale kolczyki powinno być widać chociaż trochę, muszą być większe. Popatrzcie na prezenterki, dziennikarki, aktorki, piosenkarki - teraz nie nosi się półcentymetrowych wkrętów, chociaż nie wiem jakie kamienie szlachetne byłyby tam nawtykane. To jest stare i niemodne, kiedyś się takie nosiło.

Gość skoro masz siłę stukać
Zależy co kto lubi, ja lubię małe błyszczące wkręty ;) Albo duże wiszące, choc nastolatka juz nie jestem.

Gość mrk27
No nie wiem... Ja widzę, ze właśnie małe kolczyki z jednym kamieniem sa bardzo modne. Poza tym te, które pokazalem nie sa male. A te, ktore ktos okreslil, jako obrzydliwe;), te drugie- sa dośc spore. Moja dziewczyna wlasnie ostatnio takie ogladała, tylko okragle, w innym sklepie. Smieszne troche;) Te trzecie tez sa dosc duze. Ona nie nosi nigdy takich duzych kolczykow.

Gość mrk27
No tamte były troche inne, ale właśnie podobne. ale uwazasz, ze one sa bardzo brzydkie? moja dziewczyna ma waska i bardzo szczupla twarz. Z takimi wielkimi kolczykami nie wyglada korzystnie, troche lepeiej z lekko wiszacycmi, ale tak max. 2-3cm ponizej ucha. W dlugich zle wyglada.

Gość dfdfdf
Ja nie mówię o kolczykach do ramion, ale pół centymatra czy centymetr to stanowczo przesada. Kolczyki mają upiększać twarz. Kolczyk ma być widoczny i przede wszystkim niebanalny, a nie jakaś tam parumilimetrowa kulka :O

Gość mrk27
No dobra, ale powiem tak- moja dziewczyna nosi tylko takie kolczyki, w ktorych moze spac:) tzn. te zwisajce, wielkie, niewygodne odpadaja. Nie moze ich zdejmowac i zakladac ciagle, bo jej puchna uszy. Jak mowilem, metalowe i ciezkie kolczyki ostatnio w ogole zdemolowal jej ucho, wrocila do domu spuchnieta a z ucha leciala jej krew.

Gość dfdfdf
Ale powinienes jej kupić takie, jakie oglądała i jakie jej się podobały. Moje posty były tak ogolnie, o dzisiejszej modzie. Jak jej się podoba coś małego to kup coś małego.

Gość skoro masz siłę stukać
mrk27 jeżeli widziałeś, że je oglądała I ŻE PODOBAŁY JEJ SIĘ, to kup właśnie te matowe kulki. Jeżeli toglądała je i rafiły w jej gust, to na pewno będzie z nich zadowolona. To, co piszemy my - forumowiczki, jest w tej chwili najmniej istotne, bo każdy ma swój indywidualny gust. I moda tez nie ma tu nic do rzeczy.

Gość mrk27
Te ze szmaragdami fajne, ale za długie i za ciezkie beda

Gość Vaniliowaaa
Nie mogłabym spać w kolczykach innych niż wkręty, żadne tam zwisające, tylko tuż przy uchu.... dziwne te kolczyki które zaproponowałeś, jedynie 4 bardzo mi się podoba :P

Gość mrk27
z allegro nie moga byc, musze je kupic jutro rano

Gość noscie takie duże złote kolczy
? Bo mi się takie wydaja trochę wulgarne. Nie wyobrażam sobie nosić 5cm kolczyki ze złota.