Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrk27

Pomocy! Nie kupiłem dziewczynie jeszcez prezentu, widzimy się jutro!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mrk27

widzimy się jutro wieczorem, ona na pewno myśli, że już jej coś kupiłam:O Problem w tym, że w wigilie pracowalem, nie mialaem czasu. Wiem, ze ona chcialaby na pewno jakies kolczyki. Myslalem o zlotych, ale nie wiem, jaki, bo sie nie znam na tym:O Poza tym czy uda mi sie kupic zlote kolczyki za mniej niz 300zl?:O

Gość ruchnij ją
to najlepszy prezent:)

Gość oop
Nie wiem czy się uda ale jutro sklepy są otwarte to na pewno coś fajnego znajdziesz.

Gość obstaje za ruchnieciem

Gość oop
A, ja rok temu kupiłam sobie u Kruka (!) piękne kolczyki z białego złota, z topazami i zapłaciłam 175 złotych.

Gość do 300zł
to już kupisz wypasione kolczyki z białego złota w Aparcie

Gość mrk27
a z żółtego? bo dziewczyna jest ruda... I wspominała ostatnio, ze chciałaby sobie kupić złote kolczyki. Nosi białe złoto, ale mowila, ze srebrne nie pasuja jej do twarzy:/ Ze zle wyglada czy cos. Biale zloto nosi na rekach, tzn. pierscionek.

Gość mrk27
a jakie kolczyki sa ladne? wiem, ze ona nie lubi srebra i blyszczacych rzeczy, tzn. takich blyszczacych Ale kolczyki maja rozne zapiecia, jest type rodzajow. I nie wiem, jakie sa modne, fajne, wygodne?

Gość skoro masz siłę stukać
Kup jej takie, żeby były choc troche podobne do tych, które często nosi np. jeśli nosi takie wkłądane do dziurki to kup kolczyki na sztyft, a jesli dłuższe wiszące to kup jej jakies z dłuższych. Jakas delikatna cyrkonia może w nich być, albo inny kamień, ale mały.

Gość do 300zł
z żołtego tymabardziej, bo wychodzi taniej niż białe. Kupno kolczyków to kwestia 5min. Wchodzisz do sklepu, mówisz, czego szukasz, wybierasz, płacisz i już. Powodzenia

Gość mrk27
Szczerze mówiac przeglądam teraz jakieś strony i nie wiem, nie wiem, co mam wybrać:O A jutro rano musze coś wybrać Ona nosi takie wkladane do ucha, zlote i srebrne, takie troche zwisajce, z perlami. Kiedys zalozyla tez takie wiszace, bardzo fajne, ale to byly jakies metalowe i pokaleczyly jej ucho i potem goilo sie 2 miesiace i leciala jej krew:/ Dlatego boje sie, zeby byly wygodne

Gość do 300zł
to poproś o pomoc ekspednietnkę. Poproś ją o pomoc przy wyborze kolczyków ładnych i wygodnych. Możesz tez wziąć siostrę, mamę, koleżankę albo może niech Twoja dziewczyna sama wybierze? choć ja bym wolała niespodziankę

Gość mrk27
problem w tym, że jak ogladam te zlkote kolczyki, to albo sa bardzo klasyczne albo jak sa jakies nietypowe, to bardzo drogie. A ona nie lubi takich babcicnych, z cyrkoniami, duzych itp. Musialyby pasowac do mlodej, nowoczesnej osoby.

Tu są z diamencikami, małe i nowoczesne ;) Będą sie trzymały blisko przy uchu i łądnie mieniły w świetle. http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,1088 Te mnie sie też podobają, ale są droższe http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,437 Choć ja ogólnie wolę srebro :O Gusta są rózne, naprawde trudno Ci cos konkretnie doradzić nie znając Twojej dziewczyny,

Trzeba zlikwidować spacje w linkach. :]

Gość w...w
Jest mnóstwo kolczyków w Aparcie albo Kruku, ja kupiłam za 350zł ale za 150 nawet był duży wybor. Bardzo ładne, nie babcine. Napewno coś znajdziesz. Powodzenia

Gość mrk27
dzieki:) ale chodzi o to, ze ona nie lubi jasnych rzeczy przy twarzy- dlatego nie lubi srebra i kryształów itp. Ciemne perly bylyby idelane. Wtedy juz moglyby byc z bialym zlotem a nawet srebrem,. Ale ciemnych perel nigdzie nie widzialem, oprocz takich superdrogich:(

Nie pozostaje Ci nic innego, jak wziąć kredyt i zakupić :classic_cool:

Gość mrk27
jasne:D ;) To nie jest śmieszne... Nie jest latwo coś wybrać, nie widze niczego, co mogłoby się jej spodobac:(

Spokojnie, nie panikuj. :) Wybierz sie do sklepu, tam będziesz miał wszystko przed oczami razem z cenami i na pewno coś ładnego wybierzesz. Jak trafisz na miłą ekspedientke, to Ci doradzi i jeszcze w ozdobne puedełeczko zapakuje. A sobie w te mijające Święta życzę, żebym miała kogoś, kto kiedyś będzie wybierał prezent dla mnie... Niekoniecznie kolczyki i niekoniecznie prosząc o rade na forum. I nich się kurwa wreszcie spełni. 🌼

Gość mrk27
no wiem, ze to dziwne pytac sie na forum, ale tak przegladam rozne strony w necie, bo sie sresuje juz:/

3 i 4 bardzo OK, reszta do kitu, a nr 2 jest ohydny :O I nie ma nic złego w pytaniu się w internecie. ;)

Gość dfdfdf
Ja bym się wściekła gdybym dostała coś takiego. :O Nie dość że masakrycznie drogie, to takie małe gówienka których prawie nie widać. To trochę snobistyczne - małe pipki ledwo widoczne w uszach, ale certyfikat w kieszeni że to brylanty!

Gość mrk27
jak byliśmy ostatnio w sklepie, ona ogladala takie jak te drugie, tylko okragle, to jakas nowa moda- w Aparcie tez byly bardzo podobne. I takie podobne do tych pierwszych tez jej sie podobaly. I ogolnie takie matowe jej sie podobaly albo z ciemnymi kamieniami.

Gość mrk27
Yyyy:D No ona i tak nie nosi wielkiej bizuterii:) poza tym wielkie wisiory sa dobre dla nastolatek;) I zalezy to od gustu. Ona nie nosi kolorowych, wielkich kolczykow i plastikowych bransoletek itp.