Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy macie jakiś pomysł

Nietypowa historia... Co robic?

Polecane posty

Gość gerooo
" jedzie za mną lub przede mną... I te pół godziny usmiecha się do mnie" O a 8 20 maca pod stołem pannę w recepcji. Głupota kobiet nie znam granic.

Gość samiku
Co za durna suka.

gerooo, czemu myslisz, że mam wobec niego jakieś zamiaru lub jestem głupia? Po prostu jest mi miło i tyle:) Nie chce go zbałamucić, przelecieć, ani nic takiego:) Co mnie obchodzi, co robi od 8 do 20:)

Gość facetttt
Faceci uczcie się, wystarczy jakiejś dupie pomachać kilka razy światłami a marzy o tym, żeby rozłożyć nogi.

Gość facetttt
Tylko się nakręcasz i ślinisz całe święta. Głupia suka, fakt.

wystarczy napisac, ze jest mi miło a facet już mysli, że mu rozłożę nogi.

Gość sokolica777
och jak ja lubie takich ludzi, ktorzy musza dorobic swoja ideologie do zupelnie niewinnej sytuacji:) cieszcie sie zyciem i dajcie sie cieszyc innym:)

Gość ghjmkg
haha, zazdrosne baby i zalosni faceci ktorzy sami nie potrafia poderwac kobiety i sie wkurzaja ze jakis inny w tak intrygujacy sposob potrafi, zaaal autorko, takie male przyjemnosci dodaja wlasnie zyciu smaku :D niewazne czy cos z tego wyjzie czy nie, ale sama taka sytuacja jest mila i az sie chce wstawac do pracy, nie? zycze ci by on nie mial zony ani dzieci i by sie skonczylo dobrze, sama bylam w bardzo podobnej sytuacji i wiem jakie to jest fajne, heh :P :)

ghimj..dzieki:)

Gość amanda_20
powiedz jaką ma furę :)

amanda a po co?:D

Gość amanda_20
ciekawa jestem;)

przyzwoitą:)

Gość niuniaxxxx
Jak juz cos zaplanujesz albo cos sie wydarzy to koniecznie to opisz :) bardzo lubie takie historie :)

ok, opowiem:) póki co, nie będę nic robić, poczekam na rozwój wypadków, a to i tak dopiero po nowym roku:(

Gość podnosnik
Podnosze, bo fajne

ale super sytuacja :):):) ja bym na twoim miejscu chyba tez nic nie robiła, no moze tyle, zeby nie utrudniac mu zrobienia pierwszego kroku. czyli jezdz dalej ta sama trasa o tej samej godzinie :) wersja dla dziewczyn biorących sprawy w swoje rece - czyli to tez moze odstraszyc faceta - numer fona na kartce, jak juz ci ktos poradził motyw ze zespsutym ayutem naciągany wedlug mnie. ale zjazd na stacje jak najbardziej etz dobry :) tylko zjedz tak, zeby on mial czas tez zareagowac i zjechac KONIECZNIE ZDAWAJ RELACJE

Gość prosimy o relacjeee

Nie ma relacji, bo nic sie nie dzieje... Nie widzieliśmy się niestety jeszcze w Nowym Roku. Przez te mrozy wyjeżdżam troszkę wcześniej, ale jutro wyjadę o normalnej porze:) może sie uda;)

Gość i co i co111
Dalej nic?

Hej, opowiem wam ciąg dalszy. Jest przeuroczy, ostatnio zawsze się ze mną równa i się tak uroczo uśmiecha:) widzimy się prawie codziennie, ostatnio jechałam gdzieś inną trasą i też się spotkaliśmy, jechał z naprzeciwka i skręcał w lewo, przepuszczałam go ale kurcze tak mnie prześwidrował wzrokiem, z takim uroczym uśmiechem, że szok. Aż chce się jutro jechać do pracy. Co o tym sądzicie?

up

Gość napirek
ja proponuje coś w stylu ojej coś się stało z autem o ja biedna i gościu zareaguje albo nie :)

zareaguje na pewno... tylko kurcze, nie wiem teraz już co się dzieje... bo to dawno przestało byc zwykłe powitanie przez migniecie światłami. ewidenstnie mnie podrywa...powłóczyste spojrzenia, puszczane oczka i inne takie;) fajny jest, nie wiem jak to rozegrać a nie chce byc nachalna jak z tym zepsutym autem czy cos:P

Gość i co pogadaliscie
????

Gość czarnajaksnieg
fajna historia :) mam podobnie, bo czesto wracajac z pracy widze pewnego chlopaka- na poczatku tylko zerkalismy, rozpoznajac, ze oboje jestesmy z Polski:) A teraz zawsze jest usmiech i "czesc". Chlopak wydaje sie sympatyczny, no i ja mam niby lepiej niz autorka, bo nie jade samochodem:) Ale ze jestem niesmiala, nie umiem sie zatrzymac i zagadac. zreszta jak znam moje szczescie, pewno ma panne i jest po prostu mily Na twoim miejscu bym cos kombinowala z tym zatrzymaniem sie pod pozorem klopotu technicznego - kto wie, co sie moze wydarzyc :)

dziś było b. miło spotkaliśmy się...w zasadzie nie było inaczej niż ostatnio, pomigał, zrównał się, wysłał buziaczka (pocałował dłoń i dmuchnął w moją strone, wiecie o co chodzi), odwiózł do naszego miejsca rozjazdu. wcześniej jakiś samochód go wyprzedził, jak jeszcze jechał za mną to go otrąbił i wyprzedził i znów jechał za mną. później i mnie wyprzedził i uciekł mi na pomarańczowym, ja sie zatrzymałam i myśle "po ptokach na dzis". Za chwilę patrzę a on na przystanku stanął na awaryjnych i czekał na mnie, już zaczęłam hamować, żeby sie tez zatrzymać, ale jechał autobus, on ruszył, ja za nim...uroczy jest

Gość malina....
super historia, nawet jesli to prowokacja:-)

własnie nie prowokacja... nie wiem jak tu go zagaic:P

Gość faikk
Boooosh i to trwa od grudnia????? Facet się tobą bawi, nie sądzisz? Jakby mu zależało, rozwój sytuacji nastąpił by już dawno.