Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemówcie mi do rozumu

Jak się pogodzić ze stratą dziewictwa?

Polecane posty

Nie wiem czemu tak mi sie ubzduralo. Moze przez to ze czesto Twoj nick sie przewijal miedzy wkurzona zona, itp :D No i piszesz z sensem ;) A to juz cos

Mam 22 lata. Ja wiem, że to normalne, że większość w pewnym wieku ma coś tam za sobą, tym bardziej, że na brak powodzenia nie mogę narzekać ale...

No wlasnie, tez nieraz slyszalam o takich przypadkach..Tak jak wspomnialam,to normalne ze czlowiek w zyciu ma rozne doswiadczenia i uczy sie na bledach. Nieraz ufamy osobom ktore na to nie zasluguja, no ale to chyba nie jest wina dziewczyny ze zaufala i pokochala faceta ktory ja potem zostawil.Zazwyczaj nie widac od poczatku jakie kto ma zamiary ;)

Prawiczek ale wlasnie wiekszosc normalnych dziewczyn ma za soba tylu.. Ty od razu wyjezdzasz z jakimis ekstremalnymi przykladami :)Znam takie dziewczyny ktore maja niezly przebieg,ale to sie zazwyczaj da wyczuc i widac od razu na czym takiej lasce zalezy najbadziej..

Może dlatego tak to przeżywam bo nie "wyczułam" tego wcześniej. Perfekcjonizm... :(

No jesli facet ewidentnie darzy tylko do jednego i nie zwraca nawet uwagi na inne aspekty zwiazku czy na druga osobe to juz powinien byc sygnal ze cos jest nie tak. Jesli mowisz mu ze nie czujesz sie jeszcze gotowa a on sie wkurza i robi cyrki to tez jest sygnal ze cos jest nie teges.Jesli czlowiekowi zalezy to poczeka..

Dobranoc tym, którzy idą spać.

Prawiczeek :D:D:D:D ale dlaczego od razu niegrzecznej :) a pozatym nie rob tego tylko po to zeby zrobic.. :/ to bez sensu. Jak poznasz fajna laske,spodoba Ci sie i zaczniesz cos z nia krecic to wtedy samo wyjdzie..I nie mysl ciagle o tym czy dziewica czy nie bo to naprawde nie ma az tak wielkiego znaczenia...

Co Ty wymyslasz?? A skad masz takie dane? Hahahaha to teraz dowaliles.. Na uczucia nie ma reguly. I nie ma co z gory zakladac takich rzeczy. Ide spac,dobranoc wszystkim :) I prawiczku przestan juz sie tak zadreczac :D to wtedy dziewica sie sama znajdzie :P

Tu nie chodzi o to.Seks bez uczucia jest do dupy.Przynajmniej ja sobie nie wyobrazam zebym miala sie z kims przespac do kogo nic nie czuje.Ale moze facetom to tak nie przeszkadza,chociaz Tobie pewnie tak ;) dobranoc

Fallen Angel -> Nie, to nie tak było. Właściwie to ja chciałam. Wiem, dziwna jestem i chyba nieprzystosowana do współczesności :(

przemowcie do rozumu- nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Kochalas faceta,zalezalo Ci wiec chcialas byc blisko niego. No trudno,trafilas na niewlasciwego ale ludzie popelniaja bledy. Uwierz mi ze znajdziesz jeszcze tego wlasciwego :) prawiczek- meskosci nie mierzy sie tym czy ktos jest prawiczkiem czy nie :D ja znam duzo facetow ktorzy maja dziewczyny a sa strasznymi ciotami... Ale jak masz naprawde takie poglady i to nie prowokacja to raczej laski beda to widzialy z daleka i na jakas dziwke pewnie nie trafisz wiec sie nie martw :D serio juz ide,dobranoc :) a autorka niech sie nie martwi! uszy do gory :)

Dzięki Fallen! :) Idę spać już dobranoc!

Ludzieeee!!!Co wy z tym dziewictwem?????? Myslicie ze wszyscy faceci poluja na takie???? "Zaden mnienie zechce bo nie jestem cnotka".........ale jaja!

Gość Dias1
A ja powiem tak: jakbyś była dziewicą to byś miała ogromny atut. Już nią nie jesteś, więc coś straciłaś, coś zyskałaś, szukaj wśród osób o podobnym doświadczeniu co sama masz. Ja patrząc z perspektywy czasu wiem, że jakbym był prawiczkiem to od razu zakwalifikowałbym Cię tylko jak obiekt sexualny i nic więcej. Ponieważ mam już pewne doświadczenie wiec, jak dziewczyna miała więcej jak 2-3 partnerów to dopiero jest skreślona. Obecnie spotykam sie z dziewczyną która miała jak to powiedziała 7, poczym szybko zmieniła zeznania na 4. Po takim wyznaniu sama sie skreśliła. I jeszcze się dziwiła, że nie wie o co mi chodzi hehe. Wymusiła na mnie związek kobiecą grą, liczy że się zakocham, przywiążę. Nie ma takiej możliwości, ona już została zakwalifikowana. Zgodziłem się na to tylko po to by mieć z nią sex, inaczej bym go nie dostał. Dziewicę nie dotknę, nie skrzywdzę - jakbym nie kochał to bym zostawił (miałem juz taką sytuację), ale z doświadczonymi dziewczynami nie mam skrupułów.

A dla mnie ktoś, kto się pyta o liczbę partnerów z przeszłości, jest skreślony. Od razu wiadomo, że to chuj pokroju Dias cośtam, co sam ma nie wiadomo ile na sumieniu, ale kobiety mierzy inną miarą. Żenada i niesprawność umysłowa.

W tym co pisał na górze, co w nim złego? To, że wykorzystuje "dziewczyny doświadczone bez skrupułów" to za mało? Facet puka wszystko, co na drzewo nie ucieka i nie chciałabym mieć takiego. Gdybym go spotkała i usłyszała, że spał z połową osiedla, to bym powiedziała "nie, dziękuje". A on jak spotyka takie laski to mówi sobie "ok, na seks się nadaje". No to jakim mianem mam go określać. Półgłówek i wycieruch, tylko to mi tu pasuje.

Taki facet nie nadaje się na męża kompletnie. Skoro teraz sobie nie może odmówić seksu bez zobowiązań i uczuć, to jak go można poważnie traktować jako partnera życiowego? No nie można i tyle.

Gość arnoldziki
skończcie już z tymi dziewicami, rzygam tym tematem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość arnoldziki
a kto by chciał z tobą godzinami pisac jak ty w kolko o tym samym... wszyscy faceci co siedza na tym forum to przegrane prawiczki ktore do konca swiata beda turlac dropsa, taka prawda

Odpuście sobiejuż te dziewictwa, wianki i czystości. CZy to takie ważne?!?!?! Jestem z lekka zdziwiona, bo żyje na tym świecie niemal 30 lat i nigdy żaden facet nie wymagał ode mnie ani nie wypytywał o dziewictwo. Może kafe przyciąga fanów tego tematu????

ale ludzie są głupi, a szczególnie kobiety/dziewczyny które dały sobie wmówić że dziewictwo jest najważniejszą ich wartością i jak straca cnotę to ich hm wartość jako człowieka spadnie...żal żal żal a nawet...rzal czytam i mi się śmiać chce:D czemu od facetów nikt nie wymaga takich rzeczy?:d czemu żaden facet nie napisze : "eh miałem swój pierwszy raz i teraz czuję się gorszy bo już nie jestem prawiczkiem:(" :D ale kobiety są głupie..przez tyle wieków od poczatków ludzkości dały sobie wmówić z tym dziewictwem...stały się niewolnikiem głupiej błonki. ja pierdole:D:D:D:D: