Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadoma

pytanie do facetow

Polecane posty

Rozwiazania wspolczesnej filozofii uzywane sa wspolczesnie w fizyce kwantowej Mam popaść w zachwyt z Tego powodu...;) Wspolczesna filozofia nie jest uzywana we wspolczenej propedeutyce Sportu i Kultury fizycznej ;0 (mozna by sie tu przekrzykiwac w niekonczonosc) i tak naprawde idąc tokiem rozumowania nie nadam jej cech nadrzednych bo jest kwestia zainteresowania ktore sa indywidulna cecha kazdego czlowieka

Gość nieswiadoma
Alez ja sie nie przekrzykuje :) po prostu wiem, ze jest uzywana w praktyce, po to powstala :P Jakis inny temat do dyskusji? :D

Sugerując zmiane tematu dajesz sygnal ze jestes boginia sytuacji...Tak stawiana sprawa nie daje zbyt pozytywnego obrazu o "rozmówcy";)

Gość nieswiadoma
Uj, po prostu chcialam Ci isc na reke :) Oczywiscie, ze jestem boginia :D

Gość nieswiadoma
A czy ja mowilam, ze nie jestem prozna? Mam mnostwo zalet, w koncu powinnam miec rowniez co najmniej jedna wade ;)

Isc na reke;) Przyznaje obranie sobie za cel rozmowy filozofii i snucie dywagacji na temat Platona jest niezywkle nurtujące;) natomiast ukazywanie sie w swietle Jedynej mentorki i wywyzszanie sie tylko i wylacznie w jednej dziedzinie jest conajmniej niekulturalne....i chyba psuje obraz ktoremu poczatkowo nadalas ciekawych barw..

Gość nieswiadoma
Myslalam, ze to Ty zaczales o intuicji :) chyba, ze wolisz nawiazania do magii, albo Agathy Christie :D

Aha i jeszcze wróżki i wplyw znaków zodiaku na wybór partnera wśród kobiet,,Cud miód malina...

Czyli idąc droga dedukcji te potyczki slowne z facetami to nie tyle poznawanie ich swiatopogladu, osobowsci, pasji, zainteresowan co zwyczajna "Wielka Gra" i egzamin wiedzy ogólnej;)

Gość nieswiadoma
Potyczki to potyczki :) zabawa, gra slowami, dowcipne, inteligentne zarty :) a poznawanie osobowosci to co innego ;)

Gość nieswiadoma
wplyw zodiaku na wybór partnera wśród kobiet? nie prowadzilam takich badan :D ale osobiscie znam jednego faceta, ktory uporczywie szuka pani spod znaku strzelca lub barana. Innej nie chce ;)

To raczej domena kobiet..Mężczyzni nie są na tyle "pokreceni" zeby zajmowac sie takimi "dylematami" choc jak widze czarne owce sie zdarzaja:) Pani spod znaku Strzelca..Hym, przy całym szacunku dla przedstwicielek nie mam zielonego pojecia co to za miesiąc...No ale sa rozni mezczyzni, tak jak i kobiety..Niektore wiaza seks z uczuciami, inne nie;) Kazdy ma swoje fetysze;) heh

Gość nieswiadoma
Ja tez nie, ale od czego sa Google. Listopad / grudzien. Do tej pory nie wiem, o czym chcialbys porozmawiac, ale... pewnie sie nie dowiem, bo ide spac :)

Gość nieswiadoma
Uczucia przyjacielskie to tez jakies uczucia :) Bez zahamowan? W sensie jakich?

np z połykiem ;D albo całowanie sie.niby nic ale jednak calowac sie bez uczucia sie nie da,ale skoro jest to przyjacielksie to chyba da rade ;)

Gość nieswiadoma
Hm, juz sobie wyobrazalam wiazanie i bicie pejczem, a tu tak... light, greg ;) Pozadanie - tez uczucie ;) Aaaa 💤

połyk to light? powedz to niektorym cnotkom udzielajacym sie tutaj. oczywiscie ze połyk powinien byc podstawa niczym pocałunek.jak partner zdrowy to kobieta od niego nie umrze, a jak partner nie kon to sobie gardla nie podziurawi ;p moim zdaniem jesli jestescie przyjaciolmi to na luzie mozna by do tego seksu podejsc.znacie sie,darzycie uczuciem,on troche innym od twojego ale oba zblizaja.

Gość nieswiadoma
Z tym, ze 'to podstawa, jak pocalunek' to przesadziles :P Znamy sie dosc dobrze, tzn. od kilku lat z widzenia, a od pol roku blizej - widujemy sie, naprawde duzo rozmawialmy. Moze troche na wyrost uzylam slowa przyjazn - to dobry kolega. A o przyjazni bedzie mozna mowic za kilka lat.